« Върни се назад Публикувано на 22.04.2024 / 21:36

СЕЛСКИ ОСТАП БЕНДЕР С НАРЦИСТИЧНО „ВЕЛИЧИЕ“, КЪДЕ СЕ КАТЕРИШ ПО ГЪРБА НА „АФЕРА“, БРЕ?! ЕДНА ПЕПЕЛ КАТО Я ДУХНЕШ, ВЛИЗА … ОТЗАД! НЕКОЙ СИ ИВЕЛИН ОТ СЕЛО ВЕТРИНО АКЪЛ ЩЕ ДАВА КОЯ МЕДИЯ БИЛА НЕЗАВИСИМА И С КОГО БИЛА ПРИЯТЕЛ ВЕСЕЛИНА ТОМОВА! КЛОУН!

НЕкой си Ивелин Михайлов от село Ветрино, дето се прави на селски тарикат и „топ“ играч, а всъщност разбира от финансови пирамиди, тази вечер заедно с подполковника си антураж Николай Марков, се изтъпанил пред сбирка с варненци във Фестивалния комплекс и решил да се покатери и той върху гърба на сайта АФЕРА.

Клоун.

Във Варна нямало независими медии, рекъл въпросният селски Остап Бендер от Ветрино, щото тоя същият мноооого разбира от медии.

От залата обаче глас се обадил: „А АФЕРА?!“, при което Ивелин от село Ветрино се изпъчил и употребил името ми. Уж с пиниз, иронично: „Няма никаква зависимост Веселина Томова и изобщо не изпълнява поръчките на приятеля си директора на РИОСВ – Варна Ерджан Ебатин…“. И развил някакви налудничави теории как във Варна нито една медия не разкривала корупцията.

Смешник.

От когато АФЕРА разкрива корупция и не само във Варна, селският Остап Бендер, тръгнал да ломоти из България кухи фрази и още по-кухи лъжи, къде е бил даже и изобщо не се интересуваме, защото никой не го беше чувал.

Верно е, че Ерджан Ебатин ми е приятел и аз много се гордея с това, защото ДАНС не разследва директора на РИОСВ – Варна, ама шефа на Исторически парк – Ветрино – да!, заради финансова пирамида. И такива като тоя, дето го разследва ДАНС, няма как да си ми приятели.

Да се катериш по гърба на АФЕРА и Веселина Томова е печално занятие, защото резултатът е още по-печален за пишман катерачите. Справка – разследванията в годините на АФЕРА и Веселина Томова.

Да плещиш обаче пред зала с варненци откровени лъжи за АФЕРА и Веселина Томова, както и да даваш акъл кои медии са независими, е простотия, освен липса на каквото и да е усещане за политическо самосъхранение.

Ивелин от Ветрино, щото нямало независими медии във Варна, щял да си направи.

Ами направи си, бе, фараоне, а да те видим и излез на „бойното поле“ да се премериш с АФЕРА, да видим как ще издъхне медията ти още на първия завой.

Както лъже за АФЕРА и Веселина Томова, тоя селски Остап Бендер лъже и за всичко онова, което обещава и говори на наивниците, които са тръгнали подире му.

Нарцисизмът е очевадно крещящ – партия „Величие“. Слоган: „От пепелта към слънцето“. Нарцисизъм като диагноза. А една пепел като я духнеш, влиза… отзад!

Подполковникът Николай Марков, който уж се праска на много информиран, незнайно поради каква причина е пропуснал да бъде информиран откъм деянията на сподвижника си Ивелин Михайлов. Изобщо не ме интересуват причините за пепелта в очите на Марков. Он си знае що и той се прави на клоун.

Толкова смърди обаче от тая цялата накъртваща помпозност „патриотична“ на тая новоизлюпена партийка, че трябва да си истински невчасен заблуденяк, че да не забележиш фалша и лицемерието.

АФЕРА първа разкри и освети истинското лице на Ивелин Михайлов. И сега ви го казва – бягайте далеч! И за „простоидиотите“ АФЕРА от първия им ден, тропосани в политиката, ви го рече – бягайте далеч. А що е рекла АФЕРА, все е вярно.

И понеже, както е очевидно и очевадно Ивелин Михайлов сам си го търси, АФЕРА ще извади на показ цялата истина за него. Тази, която крие от онези, които сега политически зарибява, докато храчи по сайта АФЕРА и Веселина Томова.

От „величието“ до „падението“ разстоянието е ужасно кратко.

Веселина Томова

……….

АФЕРА:

Публикувано на 21.08.2023 / 14:48

НА ВНИМАНИЕТО НА ДАНС! РАЗСЛЕДВАНИЯТ ЗА ФИНАНСОВА ПИРАМИДА ИВЕЛИН МИХАЙЛОВ ЗОВЕ ЗА „ВАРНЕНСКА НАРОДНА РЕПУБЛИКА“, КОЯТО С РАКЕТИ „ИСКАНДЕР“ И „ЯДРЕНА ГЪБКА“ ДА УНИЩОЖИ „СОФИЙСКИТЕ ПЕДАЛИ“ И ДА ДОВЪРШИ „ЗАПОЧНАТОТО НА 9 СЕПТЕМВРИ ’44“

Публикувано на 10.08.2023 / 15:07

САРАФОВ, ГЕШЕВАТА ПРОКУРАТУРА УМИШЛЕНО НЕ РАБОТИ ПО „АФЕРАТА ВЕТРИНО“ СЛЕД ПОДАДЕНИ МАТЕРИАЛИ ОТ ДАНС! ТИ ДОКОГА ЩЕ СПИШ?! СЕНЧЕСТ БАБАИТ НА ГЕРБ ВАРНА СИПЕ И ЗАПЛАХИ ЗА ДА СПАСЯВА ЗАДНИКА НА ДУЕТА – ИВЕЛИН МИХАЙЛОВ И КМЕТА НА ВЕТРИНО!

Публикувано на 22.07.2023 / 20:55

ГОДИНА И ПОЛОВИНА ПРОКУРАТУРАТА БЕЗДЕЙСТВА УМИШЛЕНО ПО  ВСИЧКИ МАТЕРИАЛИ ПО АФЕРАТА „ВЕТРИНО ГЕЙТ“, ПРЕДОСТАВЕНИ И ОТ ДАНС!  КМЕТЪТ НА ВЕТРИНО ВКАРАЛ ПАСИЩА И МЕРИ В ЧАСТЕН ПРОЕКТ

Публикувано на 21.07.2023 / 18:29

КМЕТ И МЕСТЕН БИЗНЕСМЕН – ГЛАВНИ ДЕЙСТВАЩИ ЛИЦА ВЪВ „ВЕТРИНО ГЕЙТ“

Публикувано на 14.05.2023 / 21:52

„ПО ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“: КМЕТ ОТ ГЕРБ ПОДГОТВЯ РЕЗЕРВНА ПИСТА ЧРЕЗ „ВЕЛИЧИЕ“ ЗА ПРОБИВ НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ХОРА В ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТИ И ОБЩИНИ ВЪВ ВАРНЕНСКА ОБЛАСТ

«