Публикувано на 24.05.2022 / 20:23

„СЕЛСКА ЧЕСТ“ НЕ ОТ МАСКАНИ, А ПРИ БАЩИЦАТА НА ИЗМАМНИЦИТЕ. ПРОСТОТО КИРО ПАК С УВИСНАЛИ ГАЩИ, А ЛИНДА СМЕНИ ЦВИЧКИТЕ, НО ЧАНТАТА И ПРЕЧИ И ПРИСЛУГАТА И Я НОСИ

Панаир на суетата при „Синергичния с дневния ред на САЩ“ Румен Радев.

Цялата паплач от така наречен „елит“ се сбрала да си начеше егото.

Селска чест не от Маскани обаче, а при Бащицата на измамниците, легитимирани и набутани от Радев да управляват колонията на Херо Мустафа.

Прави впечатление, че Простото Киро е с нов костюм, но пак с увиснали гащи.

А Линда-та му е сменила цвичките със странни обувки и още по-странна чанта, която очевадно и пречи, защото се вижда как я отнася нанякъде някаква прислуга. Няма такъв ташак. Отива дама на прием и си дава чантата, която впрочем изобщо не е подходяща за прием, на някакъв мучо от слугинския апарат да я мъкне нанякъде.

Цял отбор селяндури сбрани на лицемерен пир.

Това е „елита“ на страдалната колония, продадена и продадена от Румен Радев и Простите му Измамници на Херо Мустафа.

Afera.bg

Коментари 54 за
“„СЕЛСКА ЧЕСТ“ НЕ ОТ МАСКАНИ, А ПРИ БАЩИЦАТА НА ИЗМАМНИЦИТЕ. ПРОСТОТО КИРО ПАК С УВИСНАЛИ ГАЩИ, А ЛИНДА СМЕНИ ЦВИЧКИТЕ, НО ЧАНТАТА И ПРЕЧИ И ПРИСЛУГАТА И Я НОСИ”

 1. Селският елит е 80%
  А градският е 20%.
  Пак е добре че не са
  Закарали магаретата.

 2. А този анани дето го е.ах лани навсякъде , бе.Бах ти нахалното копеле!

 3. Група Граждани чакащи да минат ТЕЛК-Комисия под надзора на Единствения Здрав там-ГВАРДЕЕЦА!!!???

  1. Да, носачът на чантата е особено кривокрак. Как са го изтипосали на такъв форум не е ясно. Ходи и като мечка си криви краката.

 4. Ма нещо Ленчето е дало фира. Канадката колкото и да е зле, е угадила работата, че ленчето върти свирки на любимия и е взела спешни мерки. Сего да видим каква работа ще и търсят.

 5. Вземайки пример от „Аз“ най-пламенно благодаря на Реджеб, че е насочил своите най-палави мисли към съседна нему Сирия а не към нас – към България. Да , те турците имат стара закачка със Сирия но и съвременна България ги дразни много – от време на време се изтърват и току публикуват някоя тяхна карна на която ние сме част от съвременна Турция. Въобще двойката Путин и Ердоган много ме притеснява – и двамата се показаха като големи политически палавници – дали основателно и доколко основателно – това е съвсем друг въпрос в 21 век. Та ако на Тайип му хрумнат палави мисли за България, Владимирович няма да му попречи – двамата са си авери и се разбират един с друг. А съдбата на Кипър – член на Евросъюза и на НАТО не ми дава мира и не искам България да я последва. Тогава нашите „плашипу…..ници“ по Томова , ще го ядат първо от нас а едва след това от Тайип. Да му мислят и да си опичат акъла!

 6. Покрай Простото и жена му ме дразни. Защото не си го прибира в Канада. Иначе нямаше да забележа как е запретнала ръкави-като типична готвачка.

  1. Кире каквото и панталон да облече и на шивач да отиде, все гащите му ще са увиснали, защото е сплескан гъз, а божите „дарби“ не се променят с козметика или шивачи.

 7. 19 деца и двама възрастни- учители са починали при стрелба в училище град Увалде, щата Тексас.
  А сега да се запознаем с „УМНОТО“ АМЕРИКАНСКО РЕШЕНИЕ: Главният прокурор на щата Кен Пакстън предложи учителите и друг административен персонал в училищата да разполага с оръжие.

  Благодарим ти Европа, благодарим ти Америка за НОВИЯ ЛИБЕРАЛЕН МОРАЛ! Благодарим за ПЕДЕРАСТИЯТА и за НОВИТЕ „ЧОВЕШКИ” ЦЕННОСТИ. Благодарим за ИЗМИСЛЕНАТА ДЕМОКРАЦИЯ! Благодарим за ДРОГАТА и за НАПУШЕНИТЕ НИ И НАДРУСАНИ ДЕЦА! Благодарим за създадената демократична възможност да СЕ САМОУБИВАМЕ и ДА УБИВАМЕ ДЕМОКРАТИЧНО! Благодарим за ПРАВОТО НИ ДА СЕ САМОЗАПАЛВАМЕ, ДА ПАЛИМ ИМУЩЕСТВОТО НА СЕБЕПОДОБНИТЕ, ДА УБИВАМЕ, ДА ИЗНАСИЛВАМЕ И ДА КРАДЕМ БЕЗНАКАЗАНО! Благодарим за БОЛЕСТИТЕ И БЕДНОТИЯТА! Благодарим за КОРУМПИРАНОТО ПРАВОСЪДИЕ! Благодарим за КОМЕРСИАЛНОТО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ! Благодарим за ДЕВАЛВИРАЛОТО ОБРАЗОВАНИЕ! Балгодарим за КОВИД-ВИРУСА и за ТРАГИЧНИТЕ ПОСЛЕДСТВИЯ ОТ НЕГО.Благодарим за МЪРТВИТЕ НИ ДУШИ! БЛАГОДАРИМ!

  1. По последна информация най-малко 21 души са загинали при стрелба в началното училище Роб в Тексас, САЩ. Извършителят уби 19 ученици и двама от преподавателския състав.

   Загинал е и извършителят, който по първа информация е пострадал смъртоносно от полицейския огън.

   18-годишният заподозрян за клането е посочен от властите като Салвадор Рамос.

   Да не са Празнували Латинската Азбука???

   1. Салвадор име Салвадор като момчешко име се произнася САЛ-ва-дор. Има латински произход, а значението на Салвадор е „спасител“. Рамос име Ramos е фамилно име от испански и португалски произход, което означава „букети“ или „клони“.

    Ра-мос …Ра -Египетски Бог на Слънцето…МОС има доста
    съкратени значения!!!
    На 24 май три месеца след СВО на Русия се жертват 21+1 =22 живота и повечето ДЕЦА!!! 22 е 2 по11…Децата са 19…1 и 9 пак!!!Сатанистки Ритуал за Срещата в Давос и Влизането в СИЛА от 30 май ГЛОБАЛНО УПРАВЛЕНИЕ на СЗО!!!

 8. Какво прави един Канадски индианец там където са събрани???Pакурсът на втората снимка с П.КИРЧУ и гвардееца зад него!!!Забучил си е Перото …остават Бойните цветове по Лицето …нали вече пое по Военната Пътека!!!

 9. Тези какво честват? Защо са се събрали ? България все още е на картата на Европа.Сигурно изпитват търпението на българския народ .

 10. Хора, поръчайте си веднага диабетол форте, в противен случай ще получите инфаркт и инсулт и ще пукнете кът катър без история. Тъй вика един чичо от телевизора. А преди да пукнете може и крака ви да отрежат.

 11. Чантата е голяма,защото не се разделя с миксера си. Пък за дантела като част от комбинезона,гдето виси що не напишете нещо или за обувчиците им цикламови на двете една до друга.

 12. Цялата тази паплач как хубаво би висяла на въженцето.
  Тогава вече бих се зарадвал на националния ни празник!

  1. Фокусът на Европа върху ценностите, демокрацията и други красиви приказки от поствоенния период ще се изправи пред груба реалност. Реалност, в която гладният Трети свят ще дойде да чука на вратата на Европа в търсене на спасение. А тази Европа вече няма да има какво да предложи, защото ще бъде застигната от последствията от собствения си поголовен аутсорсинг.
   Шри Ланка се разпадна за по-малко от месец. Преди около 3 седмици излезе новината, че страната вече няма да може да обслужва външния си дълг. Започнаха сблъсъци по улиците. Гладни граждани преследват политици, бият ги с камъни, събличат ги голи и ги унижават. Полицията има инструкции да стреля на месо. Премиерът избяга от страната.
   Вече си играем на “кой е следващ?”. Подобни сцени като тези в Шри Ланка започват да се появяват в провинцията на Иран и части от Малайзия. Процесите навсякъде са познати, макар детайлите да са различни. В Шри Ланка управляващият НПО елит прецени, че високата цена на органичните чайове, които страната щеше да изнася към света след забраната на изкуствените торове, ще компенсира за намалената продукция. Но цената на вносната храна се оказа по-висока от тази на вносните торове.
   ……………………………………………………
   Дет’ се вика скоро и у нас!

 13. Защо и Петър Стоянов е на този празник на Азбуката ни? Той искаше Кирилицата да се замени с латиница, с което беше от първите безродници натегачи по своя инициатива.

  1. Защото все още не се е намерил някой да бракува и го обеси този мръсен антибългарски кон!

 14. ВЕСЕ,ВЕСЕ…ДО,,КАДЕ,,СИ,,ИЗПАДНАЛА,,..ЖАЛКА СИ.А БЕЩЕ,,ЗНАМЕ,,/10 ГОДИНИ!..ДА СИ,,ПОДЛОГА/ЗА ,,НЯКОЙ ЛЕВ,,НА ТИЯ…,,СЕЛЯКО/ГЕРБАДЖИЙСКИ ТУНИНГИ И ,,,,ПОСЕРКОВЦИ,,..ДЕТО,,ПРИСТАПВАТ,,И ,,УМУВАТ/,,ОТГОРЕ,,/..БЕЗ ДА ИМ Е,,ГЕННО/ЗАКОДИРАНО,,..СЛЕД/КАТО,,БАНКЯНСКИЯТ ДЕБЕЛОСЕ@ЕЦ,,.СЪЖАЛЯВАМ ТЕ,ДРАГА…

 15. Семейството явно е нямало време да пазарува и затова е в този вид. Премиерът да отиде при някой шивач,който да се погрижи за костюма му, а Линда да си купи подходяща чанта-плик. Дори И. Митева изглежда стилна. За лошият вкус не съдя нормалните хора, но политиците трябва да се съобразяват с едно нещо- дрескод,или протокол за дадено събитие на което присъстват.

 16. Напълно съм съгласен със „скука“ за ръкавите на първана ни дама! На официално събитие от най-висок ранг с черен костюм и бяла блуза – твърде спорна също, не може да се навиват ръкавите до под-лактите на горницата на костюма! При това от навитата част се вижда и маншета на бузката под сакото или горницата – каквото е там. Това е в разрез с всички елементарни изисквания за дамско официално облекло. Къде по дяволите са черните ръкавици? За прическата и за обувките няма да правя обкъждане – под всяка критика. Обобщено – външен вид – много лош. Това е все пак жена която изпълнява функцията на първа дама на държавата – не, така не бива. Ако в Канада върви – тука не!

 17. Днес чета и другата новина ,за свадата между линда готвачката и ленка гугъла ,нещо станало във самолета на път за Италия -Ватикана .Новината има във Пик ,блиц и мисля във свободно слово . Разправията е била между любовницата ленка гугъла и тъпата канадска готвачка уж жената на киро военно престъпника .

  1. Това не е от 22 г. , а от 20 г. И несе знае колко пъти ще пускат едно клипче с различни дати.

 18. НАЦИОНАЛНООТГОВОРНИТЕ ПОЛИТИЦИ ПОСТЪПВАТ ТАКА:

  Орбан въвежда извънредно положение в Унгария.
  Унгарският министър-председател Виктор Орбан обяви, че от сряда в страната ще бъде въведено извънредно положение на фона на конфликта в Украйна, който предизвика икономически сътресения в Европа.
  Орбан обяви намерението си днес във видеопослание, публикувано във Facebook. Това се случи веднага, след като бе съставено новото му правителство, съобщи „Блумбърг“, предаде Сега.
  Виктор Орбан заяви, че конфликтът в Украйна застрашава енергийната и финансовата сигурност на страната. „Виждаме, че войната и санкциите на Брюксел доведоха до огромни икономически сътресения и повишаване на цените. Светът е на ръба на икономическа криза. Правителството, упражнявайки правото си съгласно конституцията, обяви извънредно положение от полунощ“, каза той.

  1. Орбан безспорно е достоен син на своя древен народ…Обаче! По отношение на коронабесието не посмя. Не се осмели като Лукашенко и пя в общия хор. Съжалявам, но аз така видях нещата.
   Защо говоря за това ли? Ами, защото са свързани и извънредните положения влизат в плановете отдавна. При това- не носейки нищо добро за обикновените хора, дори напротив- допълнителни ограничения на права и свободи, изселвания и всякакви подобни дивотии.
   Дано да греша, разбира се.
   Лека!

   1. Така е за пред хората се правеше на ваксинатор, но не насилваше народа си да ходи с лицеви памперси и умните да се бодат с трансхуманизиращи течности.

 19. А сега си припомнете всичките ни най-лични държавни дами (президентши, премиерши, министерши) от демократичния ни евромутро преход и ще разберете, че „няма нищо ново под слънцето…“
  Не разбирам от протокол, не съм Евгени Минчев. Обаче личното ми мнение и усещане е, че последната, достойно представяща ни дама на висок държавен пост, бе (е била) Людмила Живкова.

  1. Скъпа Мария,

   радвам се да Ви чета, използвам случая да Ви честитя празника, на Вас, на Афера, разбира се на Читателите, Писателите и всички останали!

   1. Ама аз заради Вас и пиша! 🙂 Да ти кажат, че си брутална, си е рядкост. Още не мога да реша това комплимент ли е или обида за една жена, но ми се струвате добронамерен, за което благодаря. 😉

    1. 🙂 Разбира се към Дамите – само и единствено комлименти, когато обаче една Дама не просто разтърсва Света на един мъж, ами е брутална – във всяко едно измерение – това прави Дамата – Дама на Сърцето, в нашият случай на Перото, това го могат Истинските Жени, и не бъдете скромна, много добре си го знаете 🙂 Да не разводняваме повече, хубав празник на всички!
     Лека и приятна вечер!

 20. Пфу! Силно неприятен и дори отвратителен човек! Срамно е такъв илитерат, който не може да говори и нормално български, да ни поздравява за празника на азбуката, писмеността и културата ни. Скверно е това лице даже да си отваря устата днес. Да беше пуснал Линда да говори вместо него, щеше да е малко по-смислено. Кирчо продава св.св Кирил и Методий на макетата, продаде Самуил и Гоце Делчев, за каква народност, за какъв български интерес говори този джендърски безродник?! ..

  Поздравления на всички за най-хубавия ни празник!

 21. Даа,и „акаде-мичето“ и то там-да не сбъркат кой е в бизнеса с тъпизмите с учебниците…

 22. Киро Простото е взел този костюм назаем от водещия на предаването „Семейни войни“ Цецо.

 23. Има нещо сбъркано в този народ.
  Алеко го е открил, но ние продължаваме да се вглеждаме в другите нации, а не се вглеждаме в себе си. Другите ни познават повече, отколкото ние познаваме себе си.
  И ни се смеят. И ни използват. И не ни закачат, защото знаят че ще се самоликвидираме.
  Карма! Участ! Съдба!

 24. Па. голема и е чантата на булка Минда Канадска.
  Требе греховете на мъжо си да е напъхала у нея.
  Наско Белото е най-готин от всички п*тки на снимката.
  Айде, чао!

  1. тя най-вероятно носи вашият Х*й, ама и е неудобно пред негово хомо-светейшество да признае, че го е лапнала, преди да лапне Папският гей-грездей, наедно с хомоислямската терористична мрежа гладио, пък кирчо е пазил хубав спомен от чантата, даже кокорчо е облизвал постата след резултатите…
   Разбира се, се шегувам, едва ли бихте си Го прежалили за тая измет, много мургави сънароднички на Ценрална Гара имат достойнство, по-хубави торти и цвички и къдрички от хомоканадистаският боклук на зеленият чорап..
   Ваш привърженик и приятел Г-н Х*й!

   1. Благодаря за добрите думи!
    Цинизмите са единственото средство, което ми помага да преодолявам демагогията, алчността и скотските маниери на тези, които използват властта за да еВат и ограбват народа.
    Те, изродите, друго и не заслужават освен псувни, бой и еВане!
    Ха, помислете, уважаеми, колко живота ще Ви трябват, за да направите имотите на Рашков, пачките на Борисов и имотите на министър Еконтски ?
    Господ здраве да Ви дава, г-н софиянец и на Вашите близки също!
    Радвам се, че не съм сам!

    1. И аз така. Имам известна култура, но като гледам тази ръководна измет казвам да си еб@ват ангелите.

    2. Нашето не е цинизъм, моля препрочете послеслова след първата глава на „Добрият войник Швейк“, това е суровата действителност през вековете, от тогавашната „синя кръв/инцестия“, до сегашната измет поколенийца на престъпници, биши кланове, на оито сега казваме миличко „Корпорации“, колко умни глави провидяха бъдещето което ни сервират, това нашето е направо наивитт и вяра в Светлото кап-бъдеще, тяхното е Цинизъм, тяхното убив по сто хиляди души на ден само от глад, ние сме били циници… Другаря Макиавели предполагам си казва, че е трябвало да стане послушник манастир…

    3. Не на последно маясто, Господ да Ви дава здраве и щастие, да се борите с цялата тая пошлост и простотия, за да сте честити и щастливи заедно с Вашето семейство, приятели и роднини, благодаря и Честит Празник!

   1. Здравейте Гражданино,

    Признавам, имате набито око – ама тя наистина има формата на козунак! Хуморът Ви е повече от английски, жив и здрав да сте!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>