Публикувано на 26.02.2008 / 22:33

Секретна среща в ООН заради нашествие на НЛО

 

 

Получих следния е-мейл от двама колеги, на които имам доверие (Клей и Шон Пикеринг), които съобщават, че са научили от достоверен източник, че вчера сутринта (12 Февруари)  се е състояла тайна среща в офиса на ООН в Ню Йорк, относно масовото увеличаване на наблюдения на НЛО в последно време. Явно голям брой  държавни правителства са загрижени от това и желаят да бъдат осведомени за ситуацията.

Източникът, който в момента работи в дипломатическия корпус, трябвало да замине за неофициална ранна утринна среща в ООН. Той съобщава за съществуването на тайна работна група, ауторизирана да разпространява информацията за НЛО сред населението с цел то да бъде подготвено за предстоящите събития.
2013 година е дадена като датата, когато ще бъде направено официалното разкритие и/или, когато извънземните ще се представят по начин неподлежащ на съмнение. Междувременно ще се пуска аклиматизираща информация.

Важно е, както източника съобщава, че събитията водещи към официалното разкритие ще включват повече етично ориентирани извънземни, които няма да демонстрират военна заплаха за света. Информацията по-долу може да има връзка с последните дебати в Японския Парламент и изказванията на японския министър на отбраната, за това как Япония би реагирала при появата на извънземни, демонстриращи миролюбиви намерения, в японското въздушно пространство.

Явно правителствата на отделните страни  започват работа върху създаването на официална държавна линия на поведение при представянето на извънземните. Така че, ако тази информация е точна, ние ще станем свидетели на все повече държави, които правят официални изявления, отнасящи се до отношението им към извънземни във въздушното им пространство. Очаква се членовете на парламентите по света да започнат да получават инструкции, които ще им помогнат да развият държавна политика по отношение на извънземния живот. Такива инструкции ще се разпространят и сред изтъкнати медийни източници, които ще дават повече информация за случаи с НЛО в популярни предавания като "Larry King Live"
Вероятно нарастването на съобщенията в медиите най-напред, като увод към разкритието за извънземен живот, ще доведе до разкриване на секретни антигравитационни технологии укривани повече от 50 години. Споменатите от източника самоубийства вероятно се отнасят за тези, които ще научат, че повечето от това в което са вярвали цял живот е лъжа. Брукингският доклад от 1961 година споменава, че учените са най-уязвими към разкритията за извънземен живот, тъй като ще се обезсмислят много от високо ценените им научни теории и модели.
В обобщение, явно е започнало броенето на дните до официалното разкритие през 2013 година и държавните правителства и ООН са инструктирани за това. Процесът на аклиматизация ще се ускори през следващите пет години.

Наблюденията на НЛО по целия свят силно ще се увеличи, принуждавайки правителствата да правят публични официални изявления по въпросите за НЛО, за извънземния живот  и за антигравитационни технологии, укривани повече от 50 години.

 

проф. д-р Майкъл Сала

xnetbg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *