« Върни се назад Публикувано на 15.10.2017 / 10:26

СЕДЯ И СЕ ЧУДЯ – КАКВИ ЗАДНИЦИ ПРЕДПОЧИТАМ ДА МЕ УПРАВЛЯВАТ – ПРЕФИНЕНИ, ОБРАЗОВАНИ ИЛИ ПРОСТИ СЕЛЯНДУРИ

КОСТОВ И БОРИСОВПо телевизорите текат като кална река напълно безполезни, глупави, безсмислени интервюта, водени от високомерни, добре платени, празни хора. С други високомерни, добре платени, празни хора.

Вчера гледах интервю с Галин Стоев. Викат, че бил някакъв гений. Може, не знам. Питаха го дали гледа телевизия и какво мисли за политиката – е, естествено, не гледа телевизори и нищо не мисли за политиката тук, щото се занимава с изкуство и мислите за политика и … мизерия му пречи. Сетих се няколко десетки световни типове, гении, които са си дали живота или здравето за истината, за разните мизерници като нас…

Заслушах се в Иван Костов. Когото навремето харесвах – се пак, признайте, в сравнение със сегашните селяндури просто е направо граф. Та, квинтесенцията от интервюто е – семейството му е силно, но много пострадало от неговото битие като политик, президентът Радев е назначил свои познати като съветници, а жена си като няква, преди да му стане жена и /на първо място/ Путин е дзвер и враг на ЕС и иска да го унищожи.

За престъпното управление в последните 10-12 години ни дума. Това интервю казваше – всички сте адски несправедливи към мен и аз съм ви сърдит и изобщо не ме интересува, че сте бедни, щото си го заслужавате, понеже говорихте лоши неща за мен. Нъц, така ви се пада!

И ся седя и се чудя – какви задници предпочитам да ме управляват – префинени, добре образовани или прости селяндури, като тия в сегашния парламент…

Вие кво ще кажете?

Виктория Тинтерова

«