« Върни се назад Публикувано на 27.04.2021 / 9:01

СЕДЕМ ОСМИ И ТУПАН НА БЕ ЧЕТИРИ, МЕРСИ ЗА ЖАБЕТАТА, КАРАТ НОВИ!

„…ако би бегали,

да мрем по-добре!“

Иван Вазов

седем осми и тупан на бе четири, мерси за жабетата, карат нови!

===

Едно друго действие на Слави Трифонов е доста емблематично – досега той мълча, можеше спокойно да продължи да мълчи и да върне мандата след като го е държал една седмица получавайки го, а не да хвърли горещия картоф в полето на Радев, който сам да води битката със Статуквото, борейки се за малко по- дълъг живот на това НС. Значи, целта на Слави не е да се приемат законови промени в този Парламент, а само и единствено да ни губи времето и енергията – което винаги сме подозирали, но сега изкристализирВа.

Нов Изборен Кодекс, викате, а кой да ви го произведе, Слави и Тошко ли, които освен да саботират всичко нормално, с друго не се занимават, ама иначе се борят със Статуквото, аре бе, наивници!

Това, че Антоанета Стефанова е шампион по шах, доктор по икономика и знае пет езика е толкова полезно, колкото, че Десислава Атанасова е тъпа.

ГЕРП се насират от служебно правителство на Радев, което е направо абсурдно и необяснимо, особено в контекста на Герджика. Вероятно си мислят, че всички са злобни и отмъстителни копелета, като тях, знаят какво са причинили на другите и очакват да им се върне!

Георги Дренчев

«