Публикувано на 27.04.2021 / 9:01

СЕДЕМ ОСМИ И ТУПАН НА БЕ ЧЕТИРИ, МЕРСИ ЗА ЖАБЕТАТА, КАРАТ НОВИ!

„…ако би бегали,

да мрем по-добре!“

Иван Вазов

седем осми и тупан на бе четири, мерси за жабетата, карат нови!

===

Едно друго действие на Слави Трифонов е доста емблематично – досега той мълча, можеше спокойно да продължи да мълчи и да върне мандата след като го е държал една седмица получавайки го, а не да хвърли горещия картоф в полето на Радев, който сам да води битката със Статуквото, борейки се за малко по- дълъг живот на това НС. Значи, целта на Слави не е да се приемат законови промени в този Парламент, а само и единствено да ни губи времето и енергията – което винаги сме подозирали, но сега изкристализирВа.

Нов Изборен Кодекс, викате, а кой да ви го произведе, Слави и Тошко ли, които освен да саботират всичко нормално, с друго не се занимават, ама иначе се борят със Статуквото, аре бе, наивници!

Това, че Антоанета Стефанова е шампион по шах, доктор по икономика и знае пет езика е толкова полезно, колкото, че Десислава Атанасова е тъпа.

ГЕРП се насират от служебно правителство на Радев, което е направо абсурдно и необяснимо, особено в контекста на Герджика. Вероятно си мислят, че всички са злобни и отмъстителни копелета, като тях, знаят какво са причинили на другите и очакват да им се върне!

Георги Дренчев

Коментари 47 за
“СЕДЕМ ОСМИ И ТУПАН НА БЕ ЧЕТИРИ, МЕРСИ ЗА ЖАБЕТАТА, КАРАТ НОВИ!”

 1. Аз знам само едно – Слави не купува гласове на изборите,даже и концерт не можа да направи !
  И друго знам- ако искаше ,много по-рано можеше да обърка политическата карта на България…

  1. Даааа,като направи балет Магаданс във всеки град и всяко село……
   Някои така и не разбраха,че персона гаврила се с песни,национални светини и за чеп не става-накратко славуца си е славуца,нищо,че е от Учин дол,ама то и селото отдавна не се казва така…

 2. Отхвърлянето на този мандат по възможно най-лековатия начин е проява на слабост, не на мъжество. За мое огромно съжаление – Слави Трифонов също като Борисов е спрял в 90-те. Антоанета Стефанова – дамата, обявена за кандидат-премиер от него заслужаваше много повече уважение от това, което получи. Не може с един пост да обявиш своя кандидат за премиер, казвайки за него две неща – че владее 5 езика и е световен шампион по шах. Мисля, че беше обидно, което е още един от лошите модели на подражание. Образът на Трифонов се превръща в грозно подобие на общуването на Борисов. В най-важните за изборите дни той по абсолютно същия начин комуникираше с хората, а те искаха да го видят, да го чуят, въпреки че знаят за здравословните му проблеми. Сегашното му поведение показва липса на човешка мъдрост.
  Р.Б.

 3. „Това, че Антоанета Стефанова е шампион по шах, доктор по икономика и знае пет езика е толкова полезно, колкото, че Десислава Атанасова е тъпа.“

  Така е, със сигурност, но не е толкова вредно, колкото тъпотата на дуловска та Десислава, простотията на ПКП и това че Тома Биков не е прост, нито тъп, но е П с главно П.

 4. Коментар от „Гласове“:
  Черепа „говори“ чрез „матрьошката“ Слави (вижте му щампата) и се подиграва на цяла България на 27.04.2021 в 01:52
  „Матрьошката“ Слави е облечена със суитчър с щампа на ЧЕРЕП. Представената кандидат-премиерка Антоанета Стефанова, друга „матрьошка“ на Черепа, е с икономическо образование, което беше представено за „велико“ постижение, а именно бакалавър „Управление на човешки ресурси“ и магистър „Финанси“ в Стопанската академия „Димитър А. Ценов“ в Свищов. В Свищов, а не в Харвард или друг престижен икономически университет. Нещо повече от домакинството си дали е управлявала някога?! През 2018 Стефанова ражда дъщеря от друго известно име в българския шахмат – дългогодишният адютант на Веселин Топалов Иван Чепаринов. Този същият адютант на Топалов беше известен с това, че излиза от залата, а после се връща и с тайни знаци подсказва ходове на Веско Топалов. А като състезател предпочита да играе под чужди небългарски флагове, като проявява „характер“, като предпочиташе да загуби служебно заради отказ да поздрави съперника си, който го уличава в тези шменти-капели със знаците с Топалов. Те кръстиха детото си Мелисандра, на героинята от „Game of Thrones“ на Джордж Р. Мартин. По личните им избори може да разберете що за ценностна система имат или по-скоро нямат. Такова им е разбирането за българщината, традиция и култура. Без грам политически и управленски опит, но искат, искат, бре, да управляват цял един народ. Ами, това е подигравката, анимационни „герои“ да управляват България по… фейсбукО… по това, по мрежата, малко бавно става, но се получава, както каза Васил Божков в телефонен разговор в едно ДС-ченге.“ /Край на цитата/

 5. Мисля, че е точно това. Знаят какво са причинили и са ужасени да не им се върне. Всъщност световен шампион по шах е приложим в шоу или в други страни, но наистина в нашата страна е безплезно. Шахът има правила, но тук няма. Царят може да скача като кон, пешките могат да вървят и назад, а топовете могат да менят цвета си. Правилата могат да се променят винаги. Икономиката също не помага, тя зависи от местните феодали.

  1. И още нещо за „Ще ти скъсам гъза“:
   Музика: Слави Трифонов
   Текст: Соня Момчилова
   Аранжимент: Ангел Заберски-син
   Изпълнение: Слави Трифонов

   Сега пък ще питате – коя е Соня Момчилова.
   Е, питайте чичко Гугъл! Няма да съжалявате.

 6. Нещо й се случи и на активната регистрация !!!!! А толкова неща може да направи едно правителство, дори и с плаваща подкрепа …………………..

 7. Истината е, че Трифонов се надяваше на 20-25 депутатина, чрез които да смуца парици от Парламента и да си върти бизнеса с талавизийката, и да продължи да се прави на ОПОЗИЦИЯ и да „громи“ де що има партии от позицията на Патриотар, която е превзел телевизионно и на който патриотаризъм му вярват само глупаците.

 8. Доката си подават топката/мандата/ и докато Вие уважаеми си чешите езиците и си мерите ……мускулите 240 тикви ще лапанат по една депутатска заплата преди да се разтури седянката. Колко беше тя ??? 80% от БЪЛГАРИТЕ в т.ч. и аз не работят за повече от 1000 лева.

 9. В Гласове има анализ, в който също се бичува Слави, и единодушието на сайтове като ПИК, подлога на Тиквата, и Гласове, подлога на Курнела и Радев, е симптоматично.
  Там се акцентира на това, че Слави поставил Радев в неловка ситуация.
  Ей къде ги стяга чепикът някои, че зашлевил Радев?!
  Ами когато тоя се издигна сам, без да чака да го номинира БСП, когато им изви ръцете да го подкрепят, когато издълба пропаст в БСП между ръководството и електората, когато публично унизи БСП – това не беше ли неловка ситуация за БСП?
  Радев не е единственият борец срещу статуквото, Дренчев.
  Радев е основа на тая престъпна система у нас, която се нуждае от разграждане.
  И наистина Слави, с удара по Радев, показва това

 10. Гербави тролове не виждам да има, ама комунистически, като оня , дето е напълнил Фрогнюз с помия и сега я ръси и тук, бол.
  1.Мафията има три лица, Герб,БСП и СДС.Не можеш да бориш една мафия с друга.
  2.Изборите изхвърлиха на боклука БСП и Слави не е луд да се цапа с тях.
  3.С връщането на мандата той направи единствено разумното, защото всякакво правителство с подкрепата на трите мафии е обречено и жалмо
  4.С връщането на мандата той накара льотчика да поеме отговорност и да направи служебно правителство, а не да се крие зад гърба му, удари як шамар на радев и следващия ход в тая посока ще е да си издигне свой кандидат за президент наесен, защото тоя не струва, и трябва да бяга далече от него.

 11. Уважавах старанието на Дългия, Камен Во, Зуека и прочие да ни забавляват, да ни пеят, дори да събарят корумпирани политици с концерти, т.н. и т.н…. След това обаче Учиндолския ми падна в очите, когато започна да използва националния ефир за да се подиграва с легенди като Лили Иванова, или Володя Стоянов… май виждаше в тях конкуренция в музикалния бранш. А сега , когато дойде време да се гради нещо ново за държавата, той и неговите хора се оказаха неспособни да издигнат 10-15 свестни хора за министри, нямат потенциал, подведоха народа след тях , а сега нищо. За ПОЛИТИК не ставаш сине, ти си будала !!!

 12. Народна мъдрост:“Времето е най големият критик, то ще покаже кой е прав, кой е крив.“

 13. Имало едно време глутница вълци. Един ден, докато си ловували им попаднало овчарско куче на сгода. Една част от вълците искали да го ядат, а друга искали хем да го ядат, хем да го еват. Кучето, докато слушало как глутницата си обсъжда темите и аха да гласуват да ядат без да еват или първо да еват и после ядат се примолило да го оставят живо, а то от своя страна щяло да им покаже разни ловни места, свързани с овцете, как да ги дебнат и ядат в големи количества и такива работи. Така минали цели 4 години, вълците – доволни, кучето – цяло. Но всяка приказка има край, случила се тежка година – студ, вълчи грип и такива икономически условия се сложили в глутницата, че овцете свършили или се били скрили на топло с овчарите. Наложило се вълците да изядат кучето от глад. Като му оглозгали кокалите, някой глутницата предложил да му вдигнат паметник, речено – сторено. Започнали, вълците, да мислят какъв текст да му напишат на паметната плоча. Едни предложили: „От приятелите“, а други казали – Какви приятели сме, що изядохме това овчарско псе, може да пишем: – „От враговете“, цялата глутница възразила, че все пак цели 4 години не са били врагове и накрая се обединили около надписа – „ОТ ПАРТНЬОРИТЕ“.

 14. Хубо де,ама аз като дъф ,тъп селянин не можах да разбера нещо –
  Тез, дето досега не си затваряха устите и бълваха лайна,каква я свършиха,бе ????????
  Мълчал бил Слави и какво,да включи и той лайномета,а …

  Бай Айнщайн от четвъртия етаж поддържа една хипотеза –
  Слави е богат
  Слави е известен
  Слави е болнав
  Защо му е тогава всичкото това главоболие ???
  ……………………………………………………………………………
  Та ,бай Айнщайн казва,че единствената причина Слави да си причинява всичко това е да остане в Историята като човек ,който се е помъчил да направи нещо в тая изтормозена територия …
  Ами ако е прав ?

 15. Който направи правителство сега, за него е политическо самоубийство! Държавата след ГЕРБЕРУГИТЕ е пред фалит и пълен крах, затова никой не иска да поеме отговорност!

 16. 167167167
  „Да пуснеш питомното, за да гониш дивото” или пък „Врабче в ръката е по-добре, отколкото орел в небето”?

 17. Народна поговорка:“Когато атовете се ритат, магаретата теглят.“

 18. Ето какво бях писал преди две седмици, когато всички казваха, че Трифонов е гола вода: „Търпение дами и господа! Всичко ще се разбере само след две седмици! Засега всичко ври и кипи, камъните се наместват, пешките се разместват и нещата ще добият завършен вид, когато ГЕРБ вземат мандата и съставят правителство, както те казаха без да преговарят с други партии! Гласуването в парламента ще покаже, кой какъв е и с кого е! Ето ви и моята прогноза въпреки това, какво ще се случи в следващите седмици: Има няколко признака по които може отсега да предположим, че Слави и Коо ще подкрепят Борисов и Коо! Слави и Борисов са два огледални образа, взаимно заменяеми, ако Слави беше спечелил изборите в миналото, тогава Борисов щеше да е шоумен! Сега обаче Слави не е спечелил изборите, затова и ще си остане шоумен, който да докара Борисов за 4-ти път на власт по два начина! 1) Пряка подкрепа на кабинет Борисов и 2) Не поема никаква отговорност за управлението на страната, което в условията на постоянна фалшификация на изборите, ще докара Борисов на бял кон във властта на следващите предсрочни избори! Без сътресения и без размирици от страна на народа, това трябва да се почертае, че е основно правило от което се ръководят кукловодите намeстващи пешките във властта за изпълнение на техните интереси, ограбване и унищожаване на българите по тази земя! 2-ри признак и двете партии ГЕРБ и ИМТН са дясно либерални и е най-естествено да са в съюз за съставяне на правителство! 3-ти признак и двамата дължат богатството си на едни и същи кукловоди! Борисов чрез комисионните от обществените сделки с бюджетни и европейски пари, а Слави чрез наливане на милиони в блудкавите му шоу програми по БТВ, пари които никой уважаващ себе си продуцент не би дал за тези бездарници и некадърници!“. Е, сега вече само трябва да изчакаме изборите и да видим дали Борисов ще се върне на бял кон или Трифонов ще поеме управлението, което ще е едно и също, защото ще служи на мафията! Това е!

 19. Да ДАВА мандата на КЮСТЕНДИЛСКАТА НЕДОНОСЕНА ШОФЕРА на САМОЛЕТ и ВСИЧКИ ЩЕ МИРЯСЪТЕ.
  Като видите КОЙ ще подкрепи МАНДАТЪТ И и ТОГАВА УСРАНИТЕ ГЪЗОВЕ ЩЕ ЛЪСНАТ.
  Ей ШОФЕР на САМОЛЕТ
  ДАЙ на КЮСТЕНДИЛСКАТА НЕДОНОСЕНА МАНДАТЪТ и ДА МИРЯСЪТ ВСИЧКИ……така де ДА СЕ УСЕРЪТ ПОЧТИ ВСИЧКИ…а тебе ще те ПРАТЯТ след ПРЕЦЕДЕНСКИТЕ ИЗБОРИ да си НАЗЕМНА ПОДРЪЖКА в НЕКОЙ БАЗА .Язък че ЗАДОКЕНАСКИТЕ братя СА ТЕ ТИТОЛУВАЛИ „СТРАТЕГ от НОВО ПОКОЛЕНИЕ“….като гледаме резултатите ИМ ясно и за ХРАНЕНИЦЕТ ИМ

 20. Наистина С. Трифонов можеше да забави връщането на мандата и да спечели още една седмица за парламента. Странно и даже съмнително не го направи.

 21. СЛАВИ СЕ ИЗПЛЮ НСА ВСИЧКО-ПОНЕ ЦАРЯТ беше обещал да оправи държавата за 800 дни-те му трябваха да си върне имотите-има логика-А този юнак и неговият ямболският комплесар ТОШКО ИЗБИХА РИБАТА-А сега драги балъци които гласувахте за ПРОФИСОНАЛЕН СКЕЧКО, как сте-спите ли-Е НАИСТИНА НЯМА ТАКАВА ПОРНОДЪРЖАВА-ЕДНО ГОВОРИШ,ДРУГО ПРАВИШ-златно правило- ЗАПАЗЕНА БЪЛГАРСКА МАРКА-След 100 години Слави ще има мнозинство в парламента и ЩЕ ПРАВИ СВОБОДНО СКЕЧОВЕ-ама тогава няма да има кой да гласува…………………..ОТВРАТ СЛЕД ОТВРАТ

  1. Ще си позволя да те поправя:
   На т. тар. „цар“ – мадридският КРАДЕЦ симеон сакскобурготски, му трябваха 800дни, не да си върне, а за да ОТКРАДНЕ имоти от ДЪРЖАВАТА.
   В нашата държава балъците никога не свършват.
   Преди гласуваха за „царя“-крадец, по-късно за бодигарда му – Мутрата от Банкя, а сега – за Чалгаря – Учиндолец.
   Това е причината България да държи първите места по бедност, корупция, с най-лошо здравеопазване, с най-лоша инфраструктура, по най-бързо топяща се нация и пр., не само в ЕС, но и в целия свят.

 22. Балонът на Слави се спука, необратимо е. Както от омлет не можеш да направиш цели яйца. Даде златни възможности на ГЕРБ да се окопитят и завърнат. А може би точно това е била задачата му, кой знае?

  1. МИ ПАЧКИТЕ ОТ ЧЕКМЕДЖЕТО НА МУТРАТА БЯХА ИЗПОЛЗВАНИ НА ПРАВИЛНОТО МЯСТО ЛАКОМИЯ ШУТ СЛАВИ ..КОЙТО МЪЛЧА ЗАЩОТО ЗНАЕШЕ КАКВО Е НАПРАВИЛ ..КАКТО МУТРТА МЪЛЧЕШЕ ЗА БАРЦЕЛ0НА

 23. Законите на чалгата:

  Политиката е чалга, която не се прави от чалгари, а от мошеници.
  Чалгарят не е мошеник. Той е просто страхливец, живеещ от овациите на тъпаците.
  Всеки чалгар живее от демонстрацията на фалшива смелост, на която вярват само и единствено тъпаците.
  Кариерата на всеки чалгар завършва с крах.
  Няма чалгар, който да не е пострадал от собствения си нисък интелект.

  1. Колкото по-голямо е доверието ти в чалгар, толкова по-голямо е страданието ти.
   Чалгарят е индивида с най-висока степен на заблуда в собствените си възможности.
   Всеки чалгар държи в ръцете си последните пари на тъпака.
   Чалгарят съществува благодарение на невежеството на останалите.

 24. Подкрепям написаното!
  Повечето от политиците лислят единственно за собственното си облагодетелствуване.
  И така е в цял свят, не само в България.
  Най-разумното след изборите на 4 Април беше да се направи правителство на компромиса м/у ИТН, БСП, ИМВ и ДБ, което не беше необходимо да изкара цял мандат.
  Това правителство трябваше да приеме нов Изборен закон и други важни за страната и народа закони.
  Основната задача на такова правителство трябваше да бъде да детронира от властта ДПС и ГЕРБ!
  Само, че това се оказва невъзможно с политици като Мая Манолова, Мария Капон, Христо Иванов, Мартин Димитров, Атанас Атанасов и други подобни на тях!
  С такива политици ( като изброените по-горе ) нищо добро не ни чака!
  Дано Румен Радев да назначи адекватно Служебно Правителство.
  Иначе – нищо добро не ни чака.
  Българският народ е уморен и смазан.

 25. Вместо световна шампионка по шах/мойте уважения за А.Стефанова//, Славчо можеше да прати и Ванката да вземе и върне мандата! Можеше да прати и първия срешнат куриер от „Еконт“ или „Спиди“. Да те еба в ошлайфаното селянче-Учиндолско. Шарен балон и комплексар. Много е лесно от екрана да плюеш и да правиш скечове. То не е като да управляваш държава. От 10 години не съм гледал помията по БТВ .

 26. Учиндолската булка е равна на Симитлийската булка .
  Разлика няма, както няма разлика между педе.рас и гей .
  И двете булки вредни за България, но … пък за тях гласуват Балъците (рибите) !

 27. Политиката е чалга, която не се прави от чалгари, а от мошеници.
  Чалгарят не е мошеник. Той е просто страхливец, живеещ от овациите на тъпаците.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *