Публикувано на 04.09.2020 / 11:22

СЕГА НЕ ПИЩЕТЕ ЩО ЗА ИЗМАМНИК Е МАРЕШКИ, А СЕ БРОЙТЕ – 427 660 ДУШИ ГЛАСУВАХА ЗА НЕГО КАТО КАНДИДАТ -ПРЕЗИДЕНТ! /ВИДЕО!/

СЕГА НЕ ПИЩЕТЕ ЩО ЗА ИЗМАМНИК Е МАРЕШКИ, А СЕ БРОЙТЕ – 427 660 ДУШИ ГЛАСУВАХА ЗА НЕГО КАТО КАНДИДАТ -ПРЕЗИДЕНТ!

Не е чел конституцията, но я е /под/писал – благодаря за удоволствието!

Георги Дренчев

Бележка на Веселина Томова: Сега не пищете какъв измамник, курва и зависим от ГЕРБ Хунта е Марешки, а се пребройте кои от вас гласуваха за него през 2016 като кандидат президент – 427 660 гласа! От пръкването му на политическата сцена, единствена АФЕРА пишеше непрекъснато как Марешки е на каишка на Цветанов и Борисов и що за измислен тип е. Тогава храчеха срещу мен и … гласуваха за него. Пак се пребройте – 427 660! – дали глас за „келепира“ с измамните схеми – евтини илачи и евтино /майко мила, а какво!/ гориво.

Впрочем, днес Марешки изрече, че имал ЕДИН МИЛИАРД И ПОЛОВИНА ОБОРОТ НА ГОДИНА! Има ли някой в тая Кочина – държава да провери платил ли е данъци върху ЕДИН МИЛИАРД И ПОЛОВИНА ОБОРОТ НА ГОДИНА?!

Чуйте сега и какъв поздрав за себе си е споделил Марешкия на страницата си във Фейсбук с текст „Народът знае!“! И, сега, дето пищите УЖ против измамника, а после гласувате за него, вижте колко преглеждания има – над 660 000!:

Коментари 38 за
“СЕГА НЕ ПИЩЕТЕ ЩО ЗА ИЗМАМНИК Е МАРЕШКИ, А СЕ БРОЙТЕ – 427 660 ДУШИ ГЛАСУВАХА ЗА НЕГО КАТО КАНДИДАТ -ПРЕЗИДЕНТ! /ВИДЕО!/”

 1. Ако влезеш чист във властта, излизаш мръсен. Във всички държави е така. Цяла Европа е мафиотска. Ако не се подчиняваш на великите сили си отиваш. Колкото и да иска даден човек да направи нещо за народа, не му позволяват. Или ще прави това, което му наредят или да си стои в къщи. Има неща не зависят от самото управление на дадена държава, зависи какво ще му наредят да прави, иначе, „СТО КАЛО“! Не всичко зависи от управляващите! Да се надяваме, че нещата ще се оправят.

 2. КРАЙНО ВРЕМЕ Е ГЕШЕВ ДА ДОЙДЕ И ВЪВ ВАРНА. ИМА МНОГО ЗА АРЕСТУВАНЕ. ТО НЕ БЯХА ЧИРПАНСКИЯ , ДЪНКАТА , ХЪРВАТСКИЯ , КОИТО ДАВАТ ПАРИ ЗА ПРОТЕСТИТЕ. АМА НЯМА ДА Е..

 3. Tozi циганин от махалата Христо Ботев -Варна май пла4е да го хакнем серизно,хаха.В партията му има живи маѝмунки ,хахах ,а те имат 10 цифрички .които ни пращат в регистъра с фирмите им ,хаха .Фирмите и те имат едни номерца ,хахаха .които ни насочват към банките ,хахаха.Но има и по-лоши пътища към ада ,хахаха.

 4. Марешки марешки ЕБА ТИ СЕ БИЗНЕС МАЙКАТА
  КОЛКО СИ ЗАСЛЕПЕН ОТ АЛЧНОСТ

 5. Веско,следващото лято на Кабакум, ще те развеждам като камила и почиващите ще се гаврят с теб.Мърша с мършите вмирисана.

 6. Не купувайте от аптеките и бензиностанциите на този предател!
  Да го фалираме!

 7. Веси, трябваше да ни натякваш, че горивата му са боклук.
  Нов автомобил измъчих, цели 40 хиляди километра минах с бензина му. Проблемите не спирата. Гаснеше, не можеше да взема баирите.

  Щях да те послушам.

 8. Дали знае , че тази песен е еврейска сватбарска и че Ш/у/ошана означава Лилия ! – Така че , Марешки официално на 2- ри се сгоди за управляващите и получи сериозно зестра !

 9. Тоз, магарешки, вие го натресохте, откъм Варна. Айде, поеме те си го обратно, барабар с дебелото, кравешкото, пеещото..

 10. На следващите избори Марешки ще събере 00002% гласове. И чак тогава ще разбере “къде зимуват раците“.

 11. От кога в България се плаща данък върху оборот? Може да триете или да признаете, че няма такъв данък. По начина на действие личи що за хора сте – морални или пък не.

 12. Този половин милион гласували за Ярешки, пардон, Марешки, са нагласени в аптеките му. Там на нещастните сиромаси на напреднала възраст им правят картони за отстъпки, които са смешни – 10-20 стотинки на 20 лв. И нещастниците се подписват там с попълненото им егене, след това тази информация се използва според предназначение – бройки за партийната организация, манипулация при избори и т.н. Трябва ли да си толкова глупав, за да вярваш, че на човек, за който например цветестия Жорж Ганчев казваше, че за него ще гласуват само майка му, баща му, жена му и любовницата, ако го обича, може да събере почти 500 000 почитатели…

 13. Магарешки предлагаше 20 лева да гласуваш за него преди години като беше кандидат кмет за Варна , обаче журналисти надушиха схемата и ги хванаха в крачка как дават парите , после той каза че се гордеел че са го записали как давал пари за благотворителност

 14. Ще изповядам един свой грях. Веднъж през далечната 2011г. гласувах за Марешки на втори тур за кмет на Варна, срещу тогавашния кмет Кирил Йорданов. Направих го с ясното съзнание какъв мафиот е, но алтернативата беше още по-лоша. По-късно моите съграждани, след като свалиха със 100 хиляден протест избрания от ГЕРБ Йорданов, отново избраха кандидата на ГЕРБ – анонимника наркоман Портних. Това вече окончателно ме отчая за бъдещето на града ми.

 15. Двата милиона негласуващи също имат вина. „Който мълчи е съгласен“ – в случая негодници да ни управляват.

 16. Всички знаят че магарешки е перач и компромати има повече от тиквата.А че народа гласува за този грозник е ясно 80 процента дебили

 17. До „наивник“. Напротив прегледани са му „тефтерите “ и то-неведнъж не само от данъчните,но и при проверки на прокуратурата. Събрани са достатъчно и данни,и доказателства за извършени престъпления във връзка с горивата,но всичко беше заметено под килима.

 18. Afera.bg пише за Марешки поне от 10 години, когато той беше регионален герой. Но няма кой да чете и да помни прочетеното.

 19. Все по случайни и елементарни хора като Марешки влизат в парламента и дори стават министри. Гласовете за него не са реални , той е патерица на която и надписват гласовете за да гласува и подкрепя когото трябва. Да се надяваме че на следващите избори той ,Симеонов и всички други Петриоти на три ракии няма да припарят до парламента и ще бъдат изхвърлени на бунището на историята.

   1. … всъщност уж ще ни гарантират, че са „най и най“ и ние пак гласуваме като замаяни и завеяни??

  1. А и какви ще ни предлагат, ако са като уж или наистина непроучени, като на 7/8 координаторката за Видин, но пък ще ни убеждават, всъщно

   1. Координаторката на 7/8 – е изкупила половината терени (полянки) по пътя за Новата магистрала Видин-Та ТЯ затова препира толкова много !! После ще строи Бензиностанции Вертепи и Паркинги!

 20. Чудото Марешки ! Човек,който е обвиняем по дело за извършено тежко умишлено престъпление и подсъдим по друго такова дело събра към 430 000 гласа,за да влезе и представлява хората в Народното събрание. И гласувалите за този тотално компрометиран човек и измислената му партийка вероятно се възмущават с пълен глас от продажната му политика. Интересно е,какво са очаквали от него-почтеност,принципност,на които той отдавна и още когато беше вън от политиката е доказал,че не е способен ? Та така-вие го избрахте,а ние сърбаме попарата от вашия малоумен избор. Великият политик с две „висящи“ дела. И ако не беше тотално закрилян от прокуратурата на най-високо ниво щеше да има и други-за фалшивите лекарства пласирани в България,незаконният износ на оригиналните медикаменти, маймунджилъците с горивата и други.
  Благодарим на гласувалите за него-натресохте ни престъпник на главите,който да определя и сега с престъпни мотиви и договорки политиката на България.

 21. Към края на 2019 В.Марешки се изказва по БТВ;
  НЕ искам да свърша като МИШО БИРАТА
  От това странно изказване на Марешки прозира СТРАХА му от Борисов и ГЕРБ ако НЕ изпълнява заръките какво може евентуално да му се случи макар Бирата да е родом от Силистра се подвизаваше във ВАРНА града в който живее Марешки

 22. Ами Той горкият няма нищо -Целият Бизнес прехвърли на майка си!! Чудя се що на майка си?? явно само на нея има доверие ли?? И този плаж за какво го е взел ? сигурно ще продава бензин на джетовете–Елементарен човек с елементарен глуповат „израз“ странно е че половин милион българи са се ‘припознали“ в Него!! Интелигентен човек не би гласувал за Този ТИП! Всъщност Той иска да „лапа“ с пълни шепи-все му е тая за Българският Народ .НАЙ Важното е да не стане обикновен работещ български гражданин -Това е най страшният Кошмар за хората от Властта – да се „събудиш“ една сутрин- РАБОТЕЩ БЕДЕН!!- най вероятно ще се самоубие!!! -но такъв живот никой ОТ Хунтата НЕ ЩЕ!!!

 23. Чел е обаче концесионния договор за плажа. Този е по-гнусен дори от Барба Ганьос, винаги е бил корумпирана подлога…

 24. Продажник, продаде срещу келипира интересите на честно протестиращите хора.Продаде се. ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА В ПЪЛНА СИЛА.

 25. Нищо ново под слънцето. Съюзът на бълг.писатели осъждаше Архипелагд Гулаг на Солженицин без да са чели книгата.

 26. Г-жо Томова, следя отдавна сайта който списвате и мога да потвърдя,че и в този случай сте права,но проблемът си остава и Вие не можете да го отстраните с писане. Марешки е изпратен от варненци в НС. Варненци гласуваха за неговата роднинска партийка. Варненци се огъват и сега пред него. А утре,когато пак има избори за следващо НС пак ли ще гласувате за него ,и ще задавате риторични въпроси? Да Марешки е престъпник ,маргинал,измамник,леке, простак, наглец…какво още да нсапиша за него? Но е народен представител от Варна и на варненци дължим тазирадост да го охранваме на гербаджийската копанка. И заради него ли да се вдигаме на всенародно въстание за да измием срама на варненци? Мисля,че Борисов и Гешев ни стигат.Вие,във Варна си се оправяйте с вашия си човешки боклук двокато все още не ни е станал и министър председател или президент.

 27. Браво на теб Веселина ,истински достоен човек си и голям боец .Ето такива хора и трябват на България днес .

 28. Как нито един данъчен чиновник не надникна в тефтерите на Магарешки за да се светне за номера с евтиното гориво. Този тарикатлък изби останалите търговци а те не са заспали по рождение! След далаверата с износа на лекарствата, дали всички аптеки са все още негови а не са си сменили собственика? Иначе е много красив, неустоим особенно когато протяга ръка за да даде на някой по-голям от него, поздрав в евро! Следващият път може да ни стане и президент – хората го искат – половин милион хора – не е майтап работа! Глас народен – глас божи! Демокрация в действие!

 29. БОЙКОТ НА БИЗНЕСА НА АПТЕКАРЯ-БЕНЗИНДЖИЯ!
  НИКАКВИ ЛЕКАРСТВА, НИКАКЪВ БЕНЗИН!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *