« Върни се назад Публикувано на 15.12.2017 / 15:05

СЕГА И 25 МЛН. ЩЕ НАМЕРИ И СТАБИЛНОСТТА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ. ВСИЧКИ СВЕТОВНИ ВОЙНИ СА ЗАПОЧВАЛИ ОТ БАЛКАНИТЕ, ПРЕДШЕСТВАНИ ОТ ТАНЦ СЪС САБИ.

БОЙКО БОРИСОВБорисов: Майка ми умря от рак, готов съм да преразгледам мораториума

немали пари за молекулата, копеле.

боеко даде назад за пирин, сега и 25 млн. ще намери и идилията на стабилноста ще продължи.

Сега разбирам от новините, че на Цецо баща му е починал и няма кой да му избърше два шамара, да го стресне от самозабравянето, в което е изпаднал.

Само да споделя, да нема изненадани – пред алтернативата да сменим боеко с комедия, предпочитам да си плащам новата, по- висока цена за вода и ток, благодаря!

Водата поскъпна, но пък цената на живота падна.

Водата трябва да е скъпа, за да не можете да си отгледате по – голяма тиква от мен.

Нали знаете, какво е ‘халал’ и ‘кошер’ – гарантирано е, че животните, които ще ни послужат за храна са умъртвени според мюсюлманските или еврейски традиционни изисквания за това.

Интересно ми е каква е българската дума за убиване с ток на прасе и пърленето му зад блока в дружба 2 от група традиционалисти – патриоти?

преатели, не е ли добре тежко болните, недъгавите и бездомните, да ги затваряме в специални лагери, да не ни се набиват на очи, докато бележим растеж?

Всички световни войни са започвали от балканите, предшествани от танц със саби.

Не съм специалист, още по малко юрист, но правото на живот не е ли гарантирано по конституция и не е ли то онова право, без което другите ни права биха били излишни и второстепенни, не е ли то правото, което НС и правителството трябва да гарантират, на нас, гражданите ?

абе баце, на гробищата найш ква стабилност и прогнозируемост, цари!

25млн, толкова струват 25 нови доктор – хонорис кауза от управляващата коалиция, които ще спонсорират с нашите пари, некво безмислие, оправдаващо титлата им.

25млн – колко човешки живота трябва да се жертват, за да имат ТЕ научни, а защо не и духовни титли?

– Знаете ли защо опозицията не напуска парламента?

– Заради молекулата на кюфтето, или както е казал народа: “гладна амеба, хоро не играе”.

ГЕОРГИ ДРЕНЧЕВГеорги Дренчев

Колаж: Иво Ангелов, „Свободен човек“

«