« Върни се назад Публикувано на 02.10.2022 / 18:50

СЕГА БАЦЕ КАТО СЕ ВЪРНЕ НА ВЛАСТ, АБЕ, СУПЕР! АЗ СЪМ МНОГО ДОВОЛЕН. ЗА МЕН Е ВАЖНО ДА ИМА ПОВЕЧЕ ИДИОТИ НА ПАЗАРА. ЩОТО ТОВА МИ Е РАБОТА. ВСЕ ПАК.

Сега Баце като се върне на власт, Цветан Цветанов ще пусне на пазара чисто нова версия от хемороиди, а Сашо Сталийски ще пренесе чемширите от двора в Банкя в Южния парк. За да вкара малко ред в хаоса. И да си оправи имиджа. По Искърско.

За съжаление обаче, младите, но доста перспективни наркомани от ПП, ще трябва да останат в опозиция, като дори ще се наложи да сменят кокаина с трева. Щото е по-евтино.

От друга страна пък, хубавото е, че с тея уникални темпове на интелектуална деградация, съвсем скоро Тома Биков ще бъде най-умният човек в държавата.

Предполагам също така, че от американското посолство настоятелно ще помолят Томислав Дончев и Къдравата Сю да обявяват официален брак. Сори, ама властта също се плаща, пичове златни!

Корнелия Нинова пък, горката, пак ще загуби 4 от най-продуктивните си години в борба с вътрешната опозиция. В главата си.

Абе, супер! Аз съм много доволен. За мен важното е да има повече идиоти на пазара. Щото това ми е работа. Все пак.

Цънцарова все повече заприличва на Светослава Рудолф. Накрая и на нея ще й пораснат рога. И някой олигарх ще я отстреля. За престиж сред колегите ловджии.

Не знам защо си мисля подобни неща…М оже би съм щастлив? Или само луд…

By the way, тея от bTV толкова са изплискали, че още не са направили единствено директна връзка с българите от Марс. Като им гледам самочувствието, излиза, че Шанхай си е изконно наша територия!

И накрая. Не знам защо спряха да говорят за Ковид. Крият болестта от населението? Върнете ни я веднага! Тя си е наша! Нещастници долни! Една читава болест имахме, и нея окрадоха!

И понеже твърдите, че само хейтя, ето, да видите, че и аз имам чупливо сърце:

Много сладка двойка са! Хекимян и Светльо. Господ любов да им дава!

Васил Петев

Бележка на Веселина Томова: С настървеното олигофренско съучастие на Румен Радев и идиотите му, Боко Тиквата и останалите херомустафови „играчи“ „в името на държавата“ отново са на манежа. Народът за пореден път каза „Ебете си майката на всичките!“ и масово не излезе да гласува, нищо, че тази вечер всички „победители“ ще броят процентите си и никой да няма да обели лаф колко са непотребни и шамарасони от същия тоя народ, който презрително ги зашлеви с протестното си негласуване и всъщност техните „победни проценти“ са на баба им фърчилото, т.е. ню-ню влияние, точно колкото ню-ню са им ония работи.

За АФЕРА всичко започва сначале, опять ще се занимаваме с Боко Тиквата и компания. Щото Зелените чорапи, тъпи, надупени и продажни като галфони, ни го натресоха пак. Че тоя път барабар и с простокировите идиоти.

Ами, каквото такова, хайде бакалъм!

«