Публикувано на 07.12.2019 / 9:50

СДЕЛКАТА! БОРИСОВ: „ПРИЕХМЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО НА БСП, ЗА ДА НИ СЕ ПРИЕМЕ БЮДЖЕТА“

СДЕЛКАТА! БОРИСОВ: „ПРИЕХМЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО НА БСП, ЗА ДА НИ СЕ ПРИЕМЕ БЮДЖЕТА“Бойко Борисов: „Приехме предложението на БСП за партийните субсидии, за да ни се приеме бюджета. Защо го приехме това предложение? За да ни се приеме бюджета.“

Здравей, Корнело, бсп@герб те поздравява.

Afera.bg

Коментари 11 за
“СДЕЛКАТА! БОРИСОВ: „ПРИЕХМЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО НА БСП, ЗА ДА НИ СЕ ПРИЕМЕ БЮДЖЕТА“”

 1. В Общински съвет Стара Загора мандат 2007 – 2011 се разиграваха подобни сценарии . Приемаха дадено предложение и на следваща сесия го променяха така както им е удобно ……………………..

 2. „Бандитите от ДПС се наиграха.
  Увлякоха се в процедурата и стана тъй, че партиите или щяха да останат с нула лева субсидия (което е абсурд и прецедент в световен мащаб) или трябваше да се приеме предложението на БСП за 8 лв.
  Другите варианти процедурно бяха изчерпани.
  А истината е, че без субсидия единствено ГерП, ДПС и Воля биха могли да съществуват.
  Вие сами си отговорете защо.“

 3. безмозъчното чучело отново се изока ! еджедневно лъготене по ТВ студиата, докато хайдушката глутница продължава да ни краде ! a блябосвайки ни с празни приказки и защитавайки статуквото Корнелa продължава да пълни бездънната си гуша – тя явно се надява да изкара 5 мандата ! дано господ ги накаже тези наглеци – до девето коляно да страдат техните внуци и правнуци и да не могат да се радват на откраднатите от нашия гръб пари !

 4. Това не са хора, това са огризки! Тия ли ще си мръднат пръста за някого, мизерни продажници и едните, и другите? Прогониха и отвратиха българите т.нар. политици: „До Герб и назад“, без Алеко Константинов, но с Бай Ганьо.

 5. Пак и пак и пак други са му виновни. Абе тъпак, в света няма партия, която да съществува без държавни субсидии. Това е вид държавна администрация. Само ГЕРБ може да „работи“ без държавни пари, защото за нея, чрез герберастките олигарси, работи целият държавен бюджет. С една дума цялата държавна и частна мафия работи за ГЕРБ.

 6. Продажни политици, от мен няма да вземете и стотинка субсидия, защото НИКОГА вече няма да гласувам! Събирайте си членски внос и се издържайте! Наглеци!

  1. Плащаш като поп, щото си овца от стадото. Дали гласуваш или не, няма никакво значение – плащаш си и това е. А конкретната субсидия се смята по особено изкелефенчен начин, че да има за всички от „политическата класа“ – останалите просто духаме супата. Пък после нямало класово общество, …демокрация и любов повсеместная … и Боко … и европейско развитие … и всякакви ла@на … важното е НИЕ да ИМ плащаме … масрафите, любовниците, мокрите мечти и каквото друго ТЕ се сетят.

  2. При наличието на чичо Google и пр. търсачки, невежеството няма оправдание.
   Съгласно К РБ разпределяне на мандатите м/у ПП по пропорц. с/ма става по метода на Д’Ондт, така че като не ходиш да гласуваш, всъщност пак гласуваш за тях!!

  3. Даааа , само оФците си мислят , че като не гласуват наказват някой.
   И другата простотия , пускат празна бюлетина , абе тъпаци нали ги попълват след това на спокойствие в комисията бре.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *