Публикувано на 30.06.2020 / 15:23

СГП СПЕШНО ПОИСКА СЪДЕЙСТВИЕ ОТ „АФЕРА“ ЗА ЗАПИСИТЕ И СНИМКИТЕ НА БОЙКО БОРИСОВ. ОБРАЗУВАНА Е ПРОКУРОРСКА ПРОВЕРКА

СГП СПЕШНО ПОИСКА СЪДЕЙСТВИЕ ОТ „АФЕРА“ ЗА ЗАПИСИТЕ И СНИМКИТЕ НА БОЙКО БОРИСОВ. ОБРАЗУВАНА Е ПРОКУРОРСКА ПРОВЕРКА

На пощата на сайта АФЕРА се получи писмо от прокурор Боряна Бецова от Софийска Градска прокуратура:

„УВАЖАЕМИ ГОСПОДА,

в Софийска градска  прокуратура е образувана пр.пр.10019/ 2020 г. по описа на СГП във връзка с публикувани във Вашия и други сайтове снимки и аудиозаписи, касаещи премиера  Бойко Борисов.

За извършване на техническа експертиза ни е необходимо Вашето Съдействие – да ни препратите мейлите, постъпили по Вашата поща, имащи отношение към конкретния казус – предмет на проверката.

Моля Ви  за спешност!

Телефон за връзка с наблюдаващия прокурор….

Прокурор:

/Б. Бецова/“

От своя страна АФЕРА се свърза с прокурор Бецова за да уточни какво точно иска прокуратурата и след като стана ясно, че иска препращане на имейлите от пощата на АФЕРА към пощата на прокурор Бецова, го направи своевременно.

Попитахме прокурор Бецова дали проверката цели единствено да се разбере кой е изпратил мейлите, или ще бъде истински всеобхватна и извършена докрай, прокурор Бецова каза за АФЕРА, че вещи лица ще извършат техническата екпертиза и възоснова на нея тя ще се произнесе.

Afera.bg

Коментари 37 за
“СГП СПЕШНО ПОИСКА СЪДЕЙСТВИЕ ОТ „АФЕРА“ ЗА ЗАПИСИТЕ И СНИМКИТЕ НА БОЙКО БОРИСОВ. ОБРАЗУВАНА Е ПРОКУРОРСКА ПРОВЕРКА”

 1. Един съвет, безплатен, нищо не им давай. Първо, да те проснат на земята, чок прокурор да каже „престъпниците дъръ-бъра“, да ти направят едно клипче – продават се най-много тези с продължителност около 3 минути, продуценската фирма е желателно да е мвр-пикчърс, е, и севда пикчърс може. И, така, както се казва велкам в шоубизнеса. Английският ми не е перфектен, ама аз съм абориген от североюжно Тамбукту

 2. Единствената причина поради която искат мейла да им бъде препратен е а се доберат до източника на информация. За да го обезглавят и да знаят с кого да се справят. Това е тяхната цел. Нямат намерение да се занимаватс автентичността на материала.

 3. Когато стане непотребен на сараите, Борисов ще бъде изхвърлен на кучетата. Центърът, концентриращ все повече власт и ресурси в себе си, би стигнал дотам да вкара Борисов и в затвора, с цел да се осигури хляб и зрелище за масите, да се симулира промяна и борба с престъпността, докато всъщност се утвърди стария модел на овладяната държава. Най-много да сложат някой друг главанак на мястото на СИКаджията, когато му се износи обществената подкрепа, което изглежда ще бъде съвсем скоро…

 4. В мен има много веществени доказателства за престъпни деяния, но трябва да се намери някакъв храбрец, който да ми направи фистинг до лакътя и с пръстчетата да извади доказателствата. Засега стискам халката.

 5. С такава подготовка,Стефчо земам те в сомалийския тунел ама само да не закачаш Ксения Курносова ,защото там работите са сериозни.
  А бе ,трудно ми е да си представя света с няколко хиляди жители и без прокуратура,ма ше видим…
  Колкото повече идва края на света,толкова повече се активира прокуратурата.
  Баси ако се намеси и в отвъдното,а ?!

 6. Бате Кольо, презапасявай се с квот намериш–маски, очила, облекла, Евро в големи копюри, кюлчета, златни може и сребърни. Аз почнах, ако се запасим добре може да се окаже единствените, които ще преживее кризи те. И.. тогава…, помисли, какъв живот ще настане, може би… Наздраве, на всички от 4 ти километър. Ние сме на параграф 22.

 7. Интересно дали ще искат от Афера доказателство когато се появи видео с извършване на убийство от боико тъпото поджарникарче защото когато си в престъпна групировка няма начин да не си извършил убийство,а може би няколко на конкуренти,и с това те държат.

  1. точно. убийството е последната карта, а която кукловодите държат конците на боко

 8. Стоян Стоянов,Ще бъдеш ли така добър,да се конкретезираш, ,,умньо“.

  1. Стоян е герп-педерас и затова се е главил като трол-педерас под прикритие.

   1. Явно е такъв,след като няма смелостта и достойнството. Да му писне на човек, от лаици и профани.

  2. Може и да имам причини за това, да съм анонимен,знае ли се, А не съм и длъжен да давам обяснение,на профани и лаици. Но ще ти дам ,единствен бонус,работата ми не ми позволява да имам телефон, и така 12 год. ,,УМНЬО“.

 9. Бачо ви Кольо също се интересува кой изпрати записите и ще следи внимателно прокурорското разследване от Малдивите където ще почива с Ксения Курносова.
  Не съм ги пратил аз,моля не ме преследвайте на Малдивите .
  И Ксения Курносова не е ,гаранция давам.

  1. Ксения е изпратена с при Вас с тайна мисия- да открадне сребърния ритон. Ако го допуснете, мислете му, г-н Кольо!

   1. Тя ,нека си търси сребърния,той моя е златен и е на Бахамите вече…

 10. Навсякъде и ежедневно четем,че тук и там имало извършени едни ужасни неща,които са „търговия с влияние“-казвано многократно от прокуратурата,на която ние вярваме безрезервно. Да се говори така ако например сме в приятелска компания или седнали на маса да се почерпим е донякъде допустимо. Но е абсолютно безобразие такива приказки да излизат официално от устите на прокурорите.Единствено и само Наказателният кодекс сочи,кои деяния са престъпления и никой не може да си измисля други. Никъде в кодекса и по никакъв начен не е посочено,какво се счита за търговия с влияние, че това е престъпление и подлежи на наказание. Никъде !!!. Уважаемите държавни обвинители ще посочат ли най-после,за какво престъпление ровят и ни заливат с кореспонденции,защото не могат да хортуват като на мегдана и в „житейския“ смисъл на думите. И този номер,както и останалите им номера минава напълно безнаказано. Пълно и тотално беззаконие !

 11. Едно време изчезна едно тефтерче от колата на едно вещо лице, наричаха го „Тефтерчето на Златанов“, дано не дадат и тези доказателства, файлове, качени на някой таблет на същото разсеяно вещо лице. Ми случва се и няма виновни.

 12. Пак стават едни неща,не ти е работа.
  1.Прокурорът си е написала съвсем откровено,че към момента има образувана проверка и във връзка с нея иска записа и снимките. Обаче експертиза по проверка няма как да бъде назначена-законът не го позволява. Експертиза може да се назначи само и единствено по образувано досъдебно производство за извършено престъпление и тя е доказателство по делото. Следователно хитреците ще поискат изготвяне на т.нар.“експертна справка“,която не е никакво доказателства и има стойността на хартията,на която е напечатана.Като се има предвид,че всичко това ще бъде „изследвано“ в НИК/Национален институт по криминалистика/,който е към МВР начинът,по който нещата ще бъдат прецапани и замазани става напълно ясен.
  2.Друга интересна проверка пак на СГП е по т.нар.“седемте джуджета“. Там прокурор ще проверява твърденията на пострадалия с основна фигура- Петьо „Еврото“. Началниците на СГП са Апелативна прокуратура София,където зам.апелативен прокурор е братът на нашия Петьо „Еврото“.Някой нещо да каже ? Отделно има тема за размисъл и как прокурор от СГП ще проверява свой висш началник- зам.главния прокурор Борислав Сарафов ?

  От мен-толкова ! Останалото-от СГП.

 13. Колкото пъти излязоха разбиващи записи за Боко, толкова пъти всичко се замете под килима. Проверки, анализи, размотаване с месеци и години. Докато всички забравят случая или им писне да гледат как се прелива от пусто в празно. Как поне веднъж не анализираха СЪДЪРЖАНИЕТО на тези записи, а само – кой ги е изпратил?! Че то именно съдържанието е престъпно! Освен дето е просташко!

 14. Точно „Гнилата Ябълка“ ли ще е наблюдаващият прокурор…

 15. Томова, не ми се вярва, по скоро го отдавам, като отчитане на някаква дейност.Дано греша,но нада ли.

 16. Интересно Томислав Дончев от къде има информация за подателя на имейлите, като официалната проверка сега започва. Прокарва се и информация, че са подадени от IP адрес в Гърция. Или просто властта пуска празно с надежда да хване пълно. Много се съмнявам някой способен да се снабди с такива компромати да не може да се защити и остане анонимен. Май просто се търси изкупителна жертва, която да бъде нарочена.

 17. Г-це Томова,не предоставяйте информация за източниците си.Във момента се разиграва един огромен сценарий във който всеки иска да се спаси от куршумите,не от затвор,а от коршум.За да замълчи за винаги.Службите за които работят дадените господа/госпожи също знаят за порочната практика която във момента се случва във страната.Следват невиждани от Българският народ,мероприятия които ще допринесат за разкриването на много по-тежки престъпление отбофицялната власт.Бъдете все така позитивна и зряла.Поздрави от…..

  1. А бе путьо,кой си ти, та си тръгнал да съветваш , Томова. Един неграмотен мангал си, без ни най-малка представа за случващото се.

   1. Може да е Никой, обаче не се държи агресивно и невъзпитано. Защо е това „путьо“ и „мангал“? Когато има причина- добре, но в случая е напълно излишно. Или ще сме на нивото на Толупа Вожд?

    1. Ще ти го кажа защо е,отвратително е да не си в течение ,на нещата а да се правиш, на отворко. Нима не е по добре, да чете,и разсъждава по дадени теми, а да се прави на интересен,или търси своите 5 мин. слава, без да знае дори ,че НИКОЙ не е в състояние ,да накара един журналист,да издаде информатора си.Как ти звучи Мария,, ще получиш копие от доклад на НАТО“.За бога недей,моля те.

 18. Дипломатичността изисква вместо обръщението,
  с което започва писмото “ Уважаеми господа,“
  то да е „Уважаеми дами и господа,“.
  А Веселина Томова е истинско мъжко момиче, затова е и обръщението.

 19. Всички са с тях,недей им се вързва.Ще получиш копие от доклад на НАТО в което има потресаващо съдържание.Юли месец ще бъде меко казано“вряло“ за определени фигури във властта.Поздрави г-це Томова

  1. ..shto ke stahe bre…da ne debarkirat,,Delta Force,,kato v PANAMA/1990,za,,NASHIO NORIEGA,,,P/EVRO/REKETJORITE,,,GERBADGIYSKOTO /OPG,,I…REZERVA/,,DELTA GUARD,,LTD…,,PARAVOENNOTO ,,FORMIROVANIE NA B.B…

 20. И все пак,може и да има останки от морал и чест останали по,, територията,,

  1. Има вариант, ако е поета друга линия от ДПС, да се съдейства с каквото може и трябва за свалянето на Б.Б.

   1. Бай Спиро,ако допуснем че е така,то в случая ,кой/кои/ ще са печелившите.

 21. „ПРОКУРОРКАТА НА ДПС БОРЯНА БЕЦОВА ОНЕВИНИ И “ФРЕНСКИЯ БЕЗРАБОТЕН” ИВАН ДАНОВ

  “Боряна Бецова каква ябълка е?” – попита днес френският посланик Кзавие дьо Кабан в Twitter. “

  Екип на Биволъ 26 февруари 2015

  „От плодовете им ще ги познаете.
  Бере ли се грозде от тръни, или смокини от репеи?“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *