« Върни се назад Публикувано на 04.08.2021 / 18:15

СГЛЯДА НА „БУДЖАКА“ С ПРОКОПИЕВ & ИВАН КРЪСТЕВ ПРЕЦАКВА СЛАВИ, БСП И ЧАСТ ОТ ИБНИ. ЗАЕДНО С РАДЕВ СЕ МЪТИ ПРАВИТЕЛСТВО С ДБ /СНИМКИ/

Последният ден на месец юли, в събота, в заведение в местността Буджака, срещу резиденцията на Иво Прокопиев, е проведена сгляда на която наши съгледвачи информират, че са присъствали Иво Прокопиев и Иван Кръстев. Твърди се, че е имало и човек на Румен Радев. Всъщност и Иван Кръстев, според запознати, минава за топлата връзка между Радев и „прокопиевци“.

Според информаторите на АФЕРА, мътила се е Схема как да бъде съставено правителство с участието на Демократична България /ДБ/.

Основната цел е да бъде прецакано предложеното правителство на Слави Трифонов /ИТН/ за да се стигне до трети мандат, който Румен Радев ще го връчи не на БСП, а на ДБ.

Вече са дръпнати и доста хора от ИБНИ на Мая Манолова да торпилират Слави.

Радев по никакъв начин не искал да има избори две в едно и на другия фронт – червения – чрез Копринков притискал БСП да не гласуват правителството на Слави.

Вкопчването на Радев в прокопиевци пролича още при съставянето на служебния кабинет, а сега на „Буджака“ е мъдрена стратегия как те да овладеят властта.

Afera.bg

«