Публикувано на 07.09.2021 / 15:38

СГЛОБКАТА ЗА ОТЦЕПВАНЕ ОТ ИТН МИНАВА ПРЕЗ СРЕЩИ ДОНЧЕВА – ЙОТОВА, РАДЕВ – АТАНАСОВ

КОЙ ИСКАШЕ НА ВСЯКА ЦЕНА ПРАВИТЕЛСТВО, ЗА ДА ЦЕПИ ИТН?! ДОПИРАТЕЛНАТА МЕЖДУ РАДОСТИН ВАСИЛЕВ И ТАТЯНА ДОНЧЕВА – ГРИША ГАНЧЕВ, НО НЕ ТАМ Е ЗАРОВЕНО КУЧЕТО!

https://afera.bg/%d0%ba%d0%be%d0%b9-%d0%b8%d1%81%d0%ba%d0%b0%d1%88%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d0%b2%d1%81%d1%8f%d0%ba%d0%b0-%d1%86%d0%b5%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%b8%d1%82%d0%b5%d0%bb%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%be/

===

Посещението на Татяна Дончева в офиса на депутат от ИТН Радостин Василев и листчето с 500к, които според ръководството на ИТН са половин милион за отцепване на депутати, е предшествано от нейна среща с вицепрезидента Илияна Йотова в президентството.

От партията на Слави потвърдиха, че Дончева е провела срещи с поне десетина техни депутати, за да  пробва да ги отцепи.

Проверка в тетрадката с посетители на президентството лесно ще установи, че преди всяка среща Дончева е посещавала кабинета на вице президентката. Дали за инструкции, може само да се гадае.

Не е тайна, че двете са изключително близки. Според запознати с нея държала връзка вицето, а президентът Румен Радев с ген. Атанас Атанасов. Срещите между двамата са ежеседмични в дома на Радев.

Едва ли е случайно, че единственият председател на партия, който застана редом до Радев на тържествата по повод Съединението в Пловдив бе именно костовистът Атанасов. Цяла България го видя.

Дончева и Атанасов пък са първи парламентарни дружки, та тя чак беше и на конференцията на костовистите.

Цялата сглобка за разцепване на партията на Слави е движена от президентството през тези двамата.

АФЕРА вече публикува анализ по темата:

Aндрей Червенков

Коментари 21 за
“СГЛОБКАТА ЗА ОТЦЕПВАНЕ ОТ ИТН МИНАВА ПРЕЗ СРЕЩИ ДОНЧЕВА – ЙОТОВА, РАДЕВ – АТАНАСОВ”

 1. И по тази причина всички бивши комунисти – членове на БКП(БСП) трябва да бъдат лустрирани(а партийната им престъпна структура заличена днес и сега) в едно с тези от ДС, МВР, БНА и още няколко структури като професионални съюзи, комитети и висши държавни служители, съдии и прокурори от времето да 1989 година, както и техните наследници, намерили топло местенце в държавната ни администрация до днес. Само така можем да се избавим от тези изроди, друг начин няма. Границата да е партиен секретар в БКП на ППО, както и зам. длъжностите, всички останали от ДС, ДС – доносници и други слуги на престъпниците, МВР, МНО и т.н. да имат право да докажат от къде са им активите и имуществото. След това пълна конфискация на всичко което имат, спиране пенсии до минималната като тези пенсии на циганите, които нито ден не са работили, верно има бели боклуци, които и ден не са работили. Само така ще се излезе от обреченото състояние на България.

 2. Колкото до Радев, той не е моята представа за президент. А стане ли въпрос за ББ, вътрешно се изчервявам, че такъв като него е бил начело на държавата ни.

 3. От тази по – голяма прозрачност за връщане на държавността няма накъде! Толкова свински черва на едно място! Мислех, че по – навързани от боковите едва ли може да има, но тези скоростно, десетки пъти по – бързо, ги задминаха. Само да попитам, в тайната стая на тавана ли са си провеждали срещите двете дами? И затова ли са толкова задушевно близки двамата от президентството? И още: всичко това с цел „обединение“ на нацията около приоритета ѝ ли се прави? Е, как кой приоритет?! Нима не си научихте стратегическия дневния ред. На САЩ, де.

 4. И какво ще се окаже на края ?!Че баце е най свестен ?! Хахахахаха !Майтап бе !

  1. Кой ще гласува за плъховете в канализацията…??? Хлебарките …!!!Вместо Народът да пусне чистата Вода да ги отнесе!!!

 5. В България партиите ги цепят ,както Митьо Пищова цепи девойчетата.

  Партиите са Радки Пиратки,бе,що да не ги цепят …
  Специален поздрав за всички кандидат-цепачи ! –
  https://www.vbox7.com/play:1f961c07?p=favourites&id=78483

  Обаче, нищо не се знае Дългия може да излезе Чворест пън и брадва да не го хваща…

  Венсеремос.

 6. Гледах гласуването на бюджета в парламента,ами Тои-финансовия министър си гледаше телефона и i pad-а.

 7. За мен лично всички Масковаксинаро поклонници -политици не ме учудват с действията си !!! Също не ме интересуват какво правят защото знам какво няма да правят -да РАБОТЯТ за Свободна и Здрава БЪЛГАРИЯ и НАРОД!!! Мутантите в Политиката!!!

 8. Имаше стар виц:
  Вълкът срещнал Червената шапчица и я пита къде отива? А тя му отговорила – на рекичката, да си измия пи@ката. Вълкът ядосан казал – е@ахте и майката на тая приказка.

  Та и родните политици така, е@аха майката на политиката! Съмнения за подкупи, закани за убийства, заплахи, нецензурни обиди, пазарлъци, вадене на кирливи ризи – и всичко това от „цвета“ на нацията. Питам се още колко скандали и интриги могат да бъдат скалъпени и изфабрикувани да средата на ноември. Докога ще избираме самовлюбени глупаци и откровено вулгарни простаци??? На следващите избори дано проявим повече разум…

 9. Дерьмократите едно време щяха да осигурят летуването на празноглавите си гласоподатели чак на Канарските/Азорските острови.

 10. В дъното на всички мръсотии е Льотчика, който е готов на всичко, за да остане на власт.

 11. „Сократ бил един от най-големите мъдреци на Древна Гърция. Веднъж един човек отишъл при великия философ и му казал:
  – Знаеш ли какво научих току-що за един твой приятел!
  – Чакай малко – спрял го Сократ- Преди да ми го разкажеш, иска ми се да направя проверката с трите сита. Преди да ми разказваш разни неща зад гърба на другите, хубаво е да отделиш малко време, за да помислиш какво точно се готвиш да кажеш. Това наричам „проверка с трите сита”.
  Първото сито на Истината. Проверил ли си дали това, което искаш да ами кажеш, е вярно?
  – Не, просто чух другите да говорят…
  – Добре. Значи не знаеш дали е вярно. Дай сега да пробваме с второто сито, то е сито на Добротата. Това, което ще ми кажеш за приятеля ми, нещо хубаво ли е?
  – Ами, не! Напротив!
  – Значи- продължи Сократ- искаш да ми разказваш лоши неща за мой приятел, без дори да знаеш дали са верни. Но може би все пак ще успееш да минеш успешно проверката, защото остава последното сито – на Ползата. Ще ми бъде ли от полза да ми разкажеш това, което си научил за приятеля ми?
  – Хм…всъщност- не особено
  – Тогава- заключил Сократ – ако това, което имаш да ми казваш не е нито вярно, нито хубаво, нито полезно, защо въобще ще ми го разказваш?“

 12. Нормално е като си инвестирал в губещ проект, накрая да го закриеш. Особено, когато работиш по друг.

 13. ПОДНАСЯМ ИЗВИНЕНИЯТА СИ НА ИТН И ТОШКО ЙОРДАНОВ!
  Рядко се подвеждам,но се случва,Тошко е ПРАВ 100% за ИБГНИ И лицето мафиот Татяна Дончева!!!
  Мафиота Прокопиев и неговите Соросаидни пипала начело със мишока ментарджия христо иванов,бабикян,хаджигенов,шърфънтийката манолова,мафиотката татяна дончева,този предател,еничар Румен Радев,онази вицепрезидентката защитничката на Истанбулската конвенция,не случайно искаха мандата от онзи който казва преди години,че е готов да МРЕ ЗА НАТО румен радев,който от своя страна оставя красива съпруга с две деца,за да се събере с оново извънземното исполинката десислава радева….
  Тоест всяка дума от текста е верен,йотова,радев,дончева,манолова,бабикян,капон,хаджигенов,иванов,атанасов,прокопиев,борисов,Кирил Петков,Асен Василев и прочее соросоидни гниди са гробокопачите на България!!!
  P.S. Лицето САШО ДИКОВ също работи ЗА ТЯХ И СЪС ТЯХ,и дъщеря му Петя също!!!

  1. На Тошко Йорданов да поднасям извиненията си,но не и онова нещо славчо учиндолски капо де тути!!!

 14. Тези всичките „убавици и убавци“ дали осъзнават колко са жалки в очите на народа? Да се занивават с подобни задкулисни простотии! Чест нямат ли? Достойнство? Така ли ще докажат, че на по-качествени от Баце?
  Стипендиантката на Сорос от президенството защо се принизява и плете схеми? Двамата приятели на Пардю защо се ритат по кокалчетата?
  Великите комбинаторки и комбинатори! Пък аз си мислех, че Баце е „великият комбинатор“…

 15. Всичко от написаното е вярно, само искам да вметна, че Слави и цялата група на ИТН отлично знаят, че цепенето, както и не съставянето на правителството мина през Президента и през Прокопиев. От Прокопиев идват и тези 500 К, които Дончева е предлагала. ИБНИ, ДБ и президента играят заедно срещу Слави, само че Трифонов въобще не е за подценяване. Всъщност е много хитър и отлично информиран.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *