« Върни се назад Публикувано на 08.11.2017 / 9:56

СВИРЕПА ЦЕНЗУРА! ПУБЛИКАЦИЯ ЗА СЕСТРАТА НА БОРИСОВ ОБЯВЕНА ЗА „СПАМ“, А АКО КРИТИКУВАШ ЧЕРВЕНО ПРОФЕСОРЧЕ – ТЕ ДОКЛАДВАТ! ГЕРБ И БСП БЕТОННИТЕ ТИКВИ – ОГЛЕДАЛНИ!

ГЕРБИ в „свободен“ концлагер да си – хич не е лесно. Свирепата цензура продължава. ОГЛЕДАЛНО!!! ГЕРБ И БСП БЕТОННИТЕ ТИКВИ СА ОГЛЕДАЛНИ!!!

След като докладваха и блокираха титулярния профил във Фейсбук на журналистката Веселина Томова четири пъти едно след друго – за 24 часа, за 3 дни, за 7 дни и за цял месец, и след като журналистката Веселина Томова направи нов свой профил, който само за седмица придоби над 1000 приятели, СВИРЕПАТА ЦЕНЗУРА НА ГЕРБ И БСП БЕТОННИТЕ ТИКВИ ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ВИХРИ!

Снощи, моментално след публикуване на критичната ни статия относно червеното професорче с „дебилите“, новият профил на Веселина Томова бе докладван и и бе забранено да споделя публикации по групите, в които участва.

Днес – МОМЕНТАЛНО! – след публикуването на статията: „ОТ КАКЪВ ЗОР ПО ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ Е СЕСТРАТА НА БОЙКО БОРИСОВ?!“, Веселина Томова получи следното съобщение от страна на Фейсбук:

Why your post was removed

We removed this post because it looks like спам to us. If you did post this and don’t believe it’s spam, you can let us know.“, което ще рече, че: „Защо твоя пост бе отстранен. Днес премахнахме този пост, защото изглежда като спам за нас. Ако сте писали това и не вярвате, че е спам, можете да споделите с нас.“

Очевадно е, че отвратителната война на ГЕРБ – БСП бетонните тикви е решена да затрие всеки, който не им слугува, не им ходи по гайдата и не им ближе задника. Следващата стъпка е да изтрият завинаги профилите на всички онези, които не понасят лицемерието нито на ГЕРБ, нито на БСП бетонните тикви.

Е, и, доносници – анонимни мишоци?!

Мислите си, че така ще ми я преместите ли?

На Архангелов ден ви го казвам: моята СИЛА е в моята беззащитност, защото ОНЕЗИ ОТ ГОРЕ ЗНАЯТ кои са воините на светлината и даже и да не сме във … Фейсбук, ще ви го нахакаме! По ангелски.

Веселина Томова

«