Публикувано на 28.06.2020 / 8:05

СВИДЕТЕЛ СРЕЩУ ТАКИ ДАВА ПОДКУПА НА ГДБОП ШЕФА ПАНКОВ: „ЕЛА СПЕШНО! ИМАМ ДА ТИ КАЗВАМ НЕЩО ВАЖНО!“

СВИДЕТЕЛ СРЕЩУ ТАКИ ДАВА ПОДКУПА НА ГДБОП ШЕФА ПАНКОВ: „ЕЛА СПЕШНО! ИМАМ ДА ТИ КАЗВАМ НЕЩО ВАЖНО!“Арестуваният шеф на отдел за борба с наркотрафика в ГДБОП Цветан Панков, както и арестуваният шеф на същия сектор Кирил Ванков по ирония на съдбата стават герои в известните, като „бопаджийски постановки“, с които през годините бопаджиите се прочуха, и които протичат по де що „знаково дело“ се намери.

Както се казва, с техните камъни по техните глави.

АФЕРА припомня, че ГДБОП е „преторианската гвардия“ на Бойко Методиев Борисов, а подалият оставка шеф на службата Ивайло Спиридонов е негова лична капия.

В деня на ареста ГДБОП шефът Цветан Панков е извикан „на пожар“ от … свидетел срещу Христофорос Аманатидис – Таки по телефона с думите: „Ела веднага да ти кажа нещо спешно!“, разкри от свои брилянтни източници АФЕРА.

Свидетелят срещу Таки е Р., известен с прякора си Стъкларя. В продължение на три години патрулка циркулира и пази дома на Р. Стъкларя.

ГДБОП шефът Цветан Панков отива на срещата и на нея е даден подкупа от 5 000 лв, след което Панков е арестуван.

Цветан Панков по оперативни събрани данни, иначе се е облагодетелствал от известно лице в ъндърграунда Ж. /прякор – Ш./, но е бил много предпазлив, опитен, не е парадирал с финанси, дори е карал „Опел Вектра“.

Другият ГДБОП шеф Кирил Ванков е арестуван в дома му. За него има свидетелски показания от известната група в ъндърграунда на Р. /прякор – Л./.

Както единствена АФЕРА информира, в дома на близка приятелка на Цветан Панков – служителка на  ГДНП – Главна дирекция “Национална полиция”, чийто шеф е Христо Терзийски, при обиск са намерени много пари:

ОБИСК В БЛИЗКА ПРИЯТЕЛКА НА АРЕСТУВАНИЯ ГДБОП ШЕФ, НЕ МОГАТ ДА ПРЕБРОЯТ ПАРИТЕ

Около нея драмата се заплита обаче, тъй като майката на полицейската служителка е на висша общинарска длъжност и сега се разследва парите откъм майката общинарка ли са натрупани, или са стифирани там от Панков.

Освен подкупа и показанията, разследващите ровят дълбоко и в покровителствуването на наркотрафика, за което има сведения и от чужди служби.

Ясно е, че няма как наркотрафик да бъде под чадър без знанието на Върха на пирамидата във Властта.

Що се отнася до купищата награди, които се раздават на ченгета под път и над път, АФЕРА през годините на своите разследвания познава куп ченгета с куп награди, които обаче в другата си – неосветена битност – са си чисти корумпета.

От години у нас се знае, че наркотрафика е под контрол и чадър от спец.службите.

Сега, ако се разприказват не само бандитите, но и бопаджиите, и ако има воля, разследващите могат и да стигнат до Върха на държавата, и до Капо ди тути Капи.

Който умножава само по едно.

Afera.bg

Колаж: Георги Динев

Коментари 65 за
“СВИДЕТЕЛ СРЕЩУ ТАКИ ДАВА ПОДКУПА НА ГДБОП ШЕФА ПАНКОВ: „ЕЛА СПЕШНО! ИМАМ ДА ТИ КАЗВАМ НЕЩО ВАЖНО!“”

 1. Свиня,особенно грилена може да е всеки,който не слиза навреме от покрива преди да се е нагорещил,Мария.
  Има проблеми със слизането от нагорещен покрив,защото той първо гали и се затопля приятно,после прави нагревки и накрая …
  ВЛАСТА и някои други работи пречат на навременните сигнали на болката.
  По такива едни причини историята познава много изгорели прасета …

  1. „Особено“ -с едно „н“. (С две е на руски.)
   „Властта“ -с две „т“.
   Не е лесно да копаеш тунел и да мислиш за правопис, разбирам… Знам, че ако пишехте при нормални условия, нямаше да бъркате. Пък и Свинята на нагорещения ламаринен покрив Ви напряга допълнително.
   Сега се замислих -как ли са с правописа хората във властта? Влади например…Или Екатерина Безхаберная…:-)
   Предполагам, че това са твърде маловажни неща за толкова значими особи.

   1. P.S. Аз и на мойте писаници си откривам грешки.:-) Понеже (както знаем) човешко е да се греши. Бъдете здрав!

 2. Мария,много е сериозно !
  Да си Свиня на нагорещен ламаринен покрив е ужасно,много пари …

  1. Главният въпрос е: Кой е свинята… Няма да Ви го задам, понеже знам, че е строго секретен.:-) Отговорът вероятно е в края на постановката.

 3. Очаквайте по Н(ег)ова тв първа серия „Сцепване на Тиквата“- от новия сериал „Български рачел“.

 4. Цялата мръсотия с търговията на дрога не е създадена в Русия, както би и се искало на цялата руофобска помия у нас. Ето една изключително интересна статия “ Colonial Drug Trafficking and the British Empire“ By Prof Michel Chossudovsky https://www.globalresearch.ca/colonial-drug-trafficking-and-the-british-empire/5716926 Afghanistan which produces approximately 90% of the World supply of opium (transformed into heroin and opioid related products). И този опиум се поддържа и разпространява от американските военни в Афганистан. Да „живеят“ великите евроамерикански ценности.

 5. Съдът оправда Трайков, Дянков и Прокопиев и сега се вдига истински вой в Пеевските лайномети. Май наистина някой ще ходи на гости на бай Ставри, втория етаж, южното крило. Човекът е строг, но справедлив.

  1. Загубихме малка битка, но сме твърдо решени да спечелим войната срещу корумпираните политици и престъпно забогателите олигарси. В името на справедливостта за ограбените българи, които заслужават по-добър живот“, гласи туитът на Гешев, съобщава Канал 3

   Малко преди това стана ясно, че прокуратурата ще обжалва пред по-горната инстанция оправдателните присъди, поставени от състав на Специализирания наказателен съд по делото EVN.

 6. Само едно ни спасява,едно MG с 10 резервни цеви и с 4 500 000 патрона.Да започне и да се започне жътвата на герП неговите симпатизанти и семействата им,ако не стигнат патроните да помолим за братска помощ от Вликия Китайски Народ ,те ще помогнат безвъзмездно.

 7. Започват снимки на нов сезон на Под прикритие! Един епизод ще струва милион евро!

  Явно чие ЧЕКМЕДЖЕ ще е РЕКВИЗИТ за 1 милион ЕВРО…

 8. 3 години РАЗРАБОТВАНИ от ЦАЦА и ГЕШЕФ…накрая за 5000 лв….КЪДЕ ти Иванчева за уж 75000 ЕВРО …Тези-РАЗРАБОТВАНИТЕ …за 3 години КОЛКО са ОТРАБОТИЛИ …май е ПРЕВАНТИВНА ИМУНИЗАЦИЯ…

 9. А коя е третата задържана дама от ОПГ,любовница на шефа си, с баща дупетат от герП и сол ташак на сумо бореца бойко българоубиеца.

 10. Сигнала е за наркотрафик, а те ги арестуват за подкуп. Няма как да се случват нещата без да участват всички служби. Къде са били митничарите и граничните полицаи!? Ние ги лъжем, че разследваме, а те ни лъжат, че ни вярват.

  1. Борисов, че е прост, прост е. Простотията и наглостта на банкянския негодник е безгранична. Не подлежи на дефиниране. Но тези, които го следват и овластяват са още по-прости. много по-прости са!…

 11. Изразът е „Курткапан“ (вълчи капан), от турски език. Много пъти олигофрените от парцалите на Туловището пишат кур капан, щото са просто като него….ама толкова прости, че просто е за чудене как въобще могат да пишат….

  1. До колко по образована си от мен,значи ли че не съм изписал ,правилно турска дума съм олигофрен от парцалите на туловището/ много странен изказ/ , с килийно образование съм,но и с магистърска степен.Мерииии.

 12. 0Значи хванали ги след предателство на ВЪТРЕШЕН ЧОВЕК увеличили му РЕКЕТА от 5000 лв….. А кво да кажем за Божков дето като ВЪТРЕШЕН ЧОВЕК си признава, че е давал 67млн.лв. на ОПГ ГЕРП…..та само да питам ….кога ще кошарат тея ШЕЙТАНИ Борисов, Горанов и Мента…..
  Та с туй ОПГ срам за Бг-то!!!!!

 13. Цялата държава се е превърнала сама в най-голямата ОПГ! Понякога човек се чуди къде живее. Малка държава, на кофти място, и кофти манталитет. Оправия няма и няма и да има…

 14. Ще продължавам да ви правя на луди, ще ви шибам и осирам, драги ми мисирки и толупи, дотогава, докато не ме н@теглите яко и целенасочено, ама много яко, така, че да ми изхвръкнат очите от орбитите и да започна да хълцам.)))
  Рева за Здрав Народен Кур!

 15. Psito ако само това са му предателствата здраве му кажи той е продал България изкупил е българска земя чрез чифутския си атлатически клуб и всички военни имоти по черноморието е излапал на безценица това е то псито( сополан паси) и наглеца му гаден отиде да подарява икона на папата като юдей за смях в залата…

 16. Сега наш информатор от управляващата партия твърди, че след драматичните скандали Бойко Борисов привикал ген. Тонев и в прав текст му казал, че от 10-те милиона евро в Швейцария трябва да си ги разделят „по братски” – 9 за премиера, един за генерала.

  Това било условието екс шефът на ВМА да запази поне един милион, с който да си осигури безоблачни старини. В противен случай цялата схема щяла да бъде предадена на прокуратурата, която да я разплете и да конфискува цялото имане на военния лекар.

  На принципа „по-добре врабче в ръката, отколкото гълъб в небето”, Стоян Тонев се съгласил и дал на своя уж близък приятел огромната част от авоарите си, отсече източникът на Narod.bg от средите на ГЕРБ.
  Както първи разкрихме, двамата генерали са били особено близки през годините, защото именно Стоян Тонев бил човекът, който при дълбока конфиденциалност уредил, както твърдят враговете на премиера, раждането на четирите деца на Бойко Борисов в елитни европейски клиники.

  ЛЕГЕНДИ-ЛЕГЕНДАРЕН-ЛЕГЕНДАРНИ ГЕНЕРАЛИ….

  ПРОЦЕНТЪТ ВЕЧЕ е 90% ….поради….МНОГОДЕТНОСТ като РОМА…

  ГЕШЕФ едва ли…защото имаме швейцарски сметки….

  1. Ако това е вярно, става ясно защо изчезна оня диск от Швейцария. И парите на Божков не са измислица. Няма да се учудя, ако освен ген.Тонев, бая милионери със сметки там, са се редили на опашка с лептата в ръка. Така става ясен и произходът на парите в чекмеджето. Навиците на рекетьора- -премиер никога не са го напускали! Май „Черен Кольо“ пак ще трябва да ходи за фурми, ако не изгори преди това. Впрочем, ген. Тонев по каква причина ни напусна?

   1. По причина че беше заразен от вируса на Мишо Бирата и Ваньо Танов.Който много знае един ден ни напуска скоропостижно.

   2. Стоян Тонев беше мишобиросан една събота във вилата си във Велинград …

 17. я да се повеселим с МАГАРЕШКИЯТ-
  Веселин Магарешки: Президентът трябва да си даде имунитета и да бъде разследван

 18. ….АБСОЛЮТНО ЯСНО Е
  ДАЖЕ И ЗА ДЕЦАТА В ШЕСТИ КЛАС,
  ЧЕ КАПО ДИ ТУТИ КАПИ – БОКО ТИКВАТА
  И НЕГОВИЯ ГЛАВЕН КАСКЕТ ГЕШЕФ
  СА ОРГАНИЗИРАЛИ СПЕШНА
  ОПЕРАТИВНА КОМБИНАЦИЯ
  ЗА СПАСЯВАНЕТО
  НА ТИЯ МНОГО СКЪПИ
  ТЕХНИ АВЕРИ – ШЕФЧЕТАТА
  НА ГДБОП…
  …СЛЕД КАТО СА РАЗБРАЛИ,
  ЧЕ АВСТРИЙСКИТЕ СЛУЖБИ
  СА ГИ НАДУШИЛИ И РАЗКРИЛИ
  ПРЕСТЪПНАТА ИМ ДЕЙНОСТ
  ПО ОРГАНИЗИРАНЕТО,
  РЪКОВОДСТВОТО
  И ПРИКРИВАНЕТО
  НА КОНКРЕТНИ КАНАЛИ
  ЗА НАРКОТРАФИК…
  …И АВСТРИЙСКИТЕ ВЛАСТИ
  ЩЕ ПОИСКАТ ЕКСТРАДИРАНЕТО
  НА ТИЯ ШЕФЧЕТА НА ГДБОП
  В АВСТРИЯ КЪДЕТО ДА БЪДАТ
  РАЗСЛЕДВАНИ И СЪДЕНИ…
  …ПЪК И МОЖЕ ДА СЕ РАЗПРИКАЗВАТ…
  …И ТАКА БОКО ТИКВАТА
  И НЕГОВИЯ ГЛАВЕН КАСКЕТ ГЕШЕФ
  ПРАВЯТ ПОСТАНОВКА
  СЪВМЕСТНО С ТИЯ ШЕФЧЕТА НА ГДБОП
  УЖ ЗА ПОДКУП ГИ АРЕСТУВАТ
  И ИМ ПОВДИГАТ ОБВИНЕНИЯ….
  ….И ПО ТОЗИ НАЧИН
  ГИ СПАСЯВАТ
  ОТ ЕКСТРАДИРАНЕ
  И СЪД В АВСТРИЯ…
  …ЗАЩОТО ВЕЧЕ ИМАТ ПОВДИГНАТО
  ОБВИНЕНИЕ ТУК В БЪЛГАРИЯ
  И УЖ ЩЕ БЪДАТ СЪДЕНИ ТУК
  В БЪЛГАРИЯ
  ЗА ПОДКУП
  В ТАКЪВ НЕЗНАЧИТЕЛЕН РАЗМЕР
  ОТ 5000 ЛЕВА….
  …ТОВА Е СМЕШНА СУМА
  ЗА ПОДКУП НА ТАКИВА
  ШЕФОВЕ НА ГДБОП….
  …ЦЕЛТА НА ТОЯ ЦИРК
  Е ЕДНА ЕДИНСТВЕНА –
  СПАСЯВАНЕ НА НАЙ-БЛИЗКИТЕ
  И ЦЕННИ АВЕРИ,
  НА КАПО ДИ ТУТИ КАПИ-
  – ЛИЦЕТО БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ
  И ВЪЗПРЕПЯТСТВАНЕ
  НА ПРАВОСЪДИЕТО НА АВСТРИЯ…
  …НАЙ-ВАЖНОТО В ТОЯ ЦИРК Е
  ТИЯ ШЕФЧЕТА НА ГДБОП
  ДА НЕ БЪДАТ ОСЪДЕНИ В АВСТРИЯ
  И ДА НЕ СЕ РАЗПРИКАЗВАТ
  ЧИИ ЗАПОВЕДИ И НАРЕЖДАНИЯ
  СА ИЗПЪЛНЯВАЛИ
  И ЧИЕ ЧЕКМЕДЖЕ
  РЕДОВНО СА ЗАРЕЖДАЛИ
  С ПАЧКИ ЕВРА
  И КЮЛЧЕТА ЗЛАТО
  ОТ НАРКОТРАФИКА…
  …ПЪК СЛЕД ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ
  БОКО ТИКВАТА
  ЩЕ НАКАЖЕ ТИЯ СВОИ АВЕРИ –
  ШЕФЧЕТАТА НА ГДБОП
  КАТО ГИ ИЗПРАТИ
  ЗА ПОМОЩНИК КОНСУЛИ
  НА ПАЦО ТЕРАСАТА В ИСПАНИЯ …
  …ИЛИ ЗА ПО-СИГУРНО
  ПРИ МИШО БИРАТА…..

 19. Бойко се кани да бяга! Първо ще се окаже, че е заразен с ковид-19 и ще се покрие за 14 дни и ще избяга на остров Мавриций, с пластична операция и холандски паспорт ще си смени изцяло самоличността! Обмисля се и злополука чрез която да загине науж и така да му се загубят следите безследно!

 20. До „онзи“ : Казва се -курТ- капан, а не ку@- капан, както битува в речника на служиелите и е оскърбително, каккто за изговарящите , така и за слушащите, да се изговаря така от високите постове.. Опростачване на езика. От турски -вълчи капан. Курт =вълк. “ Курт коджа олунджа, кьопеклерин маскарасъ олур“ е пълната версия.
  Много притеснителен е фактът, че най-големият Държавен служител- борец срещу наркотрафика е закопчан по такъв баламски начин – „Хвани шаран с бастун в езерото Боюк чекмедже“/ поне да беше шаран стоун./ Това е равносилно на постановка от учебния план на Детската градина на полицейската Академия. Там децата от 4 годишна възраст се обучават за бъдещи спецове в борбата с престъпността с игри “ Черен Петър“ с белязани карти, както и “ Не се сърди човече“ със светещи човечета, видни само през спец-детски очила. Много странно е голям шеф да си мръдне пръста за такава обидно малка сума и да се изтърчи по такъв примитивен начин, без финес и изход . Може би от широката публика се спестяват други подробности. В същото време гужа Коз 16 пее приспивни песни

  1. Не владея турски език, за мен КУР е като хуй, а за теб може да е, курт – като вълк.

  2. “Курт коджа олунджа, кьопеклерин маскарасъ олур“.
   Демек „Вълкът, когато остарее, става за смях на кучетата“.

 21. Бойко се хвали на пресконфереция през април: „Снощи ми се обади Кристалина Георгиева, след като беше чула за суапа с ЕЦБ. И вика: Бойко, тази вечер на мека, пухена възглавничка сладък сън ще спиш. Спокоен! Милиарди евра имаш, вързал си се за… Викам: Криси, Христос Воскресе, и ти да си жива и здрава! Добра работа свършихме!“ Няма друг такъв простак като тиквата, Кристалина го бъзика след като е видяла снимките или тя лично му ги е правила, а той като последният тъпанар се хвали и два месеца по късно излязоха снимките с пухената възглавничка, заобиколен с милиарди евро, защото след като е натъпкал чекмеджетата на нощните шкафчета, смятайте в касата, под леглото и гардероба какво е!!!

 22. Нашата театрална група ,тука на Четвърти километър, представя постановката ,, Свиня на нагорещен ламаринен покрив“.
  Айде,хаирлия да е !

  1. По-добре ще се справите с пиесата „Колко е важно да бъдеш несериозен“… 🙂

 23. не знам на кого вече не е ясно защо аджеба България е в ЕС?!?!?
  защото ОФИЦИАЛНО и ЗАКОННО ние произвеждаме наркотици за „нуждаещите се “ от ЕС!
  а там те са мноооого и вместо да се се внасят незаконно от рискове държави,то ние сме налице,още от времето на соЦа имаме този опит и фабрички:в Дупница/беше на „избеГалеви“ сега …….,май е ясно на кого е/ и в Разград,собственост на кого- уж естествено на най-големия бизнесмен у нас,пак уж!

 24. Аз съм обикновен български гражданин и като такъв имам право да питам: Генералният ни консул във Валенсия Пламен Георгиев Димитров, по-известен като „Пацо Терасата”, демонтира ли незаконната си пристройка към луксозния си апартамент? Съответства ли на издадения му сертификат реалното му ниво на владеене на испански език?

  Аз съм обикновен български гражданин и като такъв имам право да питам: В кои посолства или консулства на Р България и на какви постове ще бъдат назначени и изпратени арестуваните висши служители на ГДБОП и приятели на Боко Тиквата – Цветан Панков и Кирил Ванков, както и подалият оставка шеф на ГДБОП Ивайло Спиридонов?

  1. То да беше само един престъпник като Пацо Терасата изпратен за генерален консул…Ами тази в Милано от Ямбол или пък подсъдимия за издаване на секретна информация срещу много евра Драгомир Димитров в Мюнхен, бившият шеф на НСО в Санкт Петербург и т.н. включ. преди дни бе турен за шеф на мисия и пожарникаря на Външно. Да не изброяваме и част от посланиците Му замесени във всевъзможните схеми на властимащите, включ и с т.нар. техни задгранични „партньори“. Предложенията за всички тях се правят от Екатерина Захариева, която онзи ден заяви, че „Бобоков елегантно ме натискаше за назначанането на посланици“. Това означава ли, че я е евал? А за нея има едни легенди, в един кабинет, при един диктатор, за едни малки музикални форми. Пак е било „елегантно“. И това нещо е дипломат номер 1 на България, а посочените тиквеници ръководят дипломатическите ни представителства?! Докога така???

  2. Другите държави вече ни се подиграват банкянският за министър-председателят-мафиот Боко Тиквата, за пазарджишката соросоидна дипломат-правистка Захариева, за кърджалииската тъпа патица Караянчева, за димитровградското безмозъчно същество Барни Ръбъла, отчаянието на женската красота Ангелкова, за джендърката Мария Габриел и т.н. и т.н. Но най-много ни се смеят на дипломатическият ни състав зад граница, който е отражението на герберастката политическа сган. Тъпак до тъпака мила моя майнольо!

   1. Влезте в сайта на което и да е българско посолство, генерално консулство, постоянно представителство и прочее дипмисии, включително и към международните организации и прегледайте състава им – един по един от ръководителя през дипломатите до обикновения служител и ако откриете, че има повече от 10% нормално обучени и подготвени между тях ще бъде чудо, т.е. максимум един от десет заслужава мястото си. В бройката трябва да се включат и представителите на други български ведомства освен Външно, имащи присъствие зад граница като МВР, МНО, службите, М-ствата на културата, на труда, на земеделието и прочее, където процентът на необвързаните с хунтата е още по-малък. Това са места за отдих и туризъм на шайката, чиято основна задача е да обслужва мафията при задграничните й воаяжи. И всичко това на фона на един оскотял от бедност и недоимък народ. А тези зад граница освен, че средно получават на месец поне по 3 ХИЛЯДИ евра чисто разполагат с държавни жилища в съответната страна или живеят под наем без да плащат и стотинка за това плюс служебен автомобил плюс пълната левова заплата в България защото задкраничните им заплати се водят командировъчни. А сега сметнете около 100 представителства с по поне 10 служителя = ХИЛЯДА тунеядци по долу-горе 5- 7 ХИЛЯДИ на месец на калпак колко прави /само за заплати и изброени екстри без останалите разходи на мисиите, които са много по-високи/??? И това всичкото са нашите пари, при това и в момента на коронавируса те всичките и без изобщо да работят представителствата и консулските служби ги получават в пълен размер. А по отношение на смеещите им се по света освен домакините към тях следва да се прибавят и двата милиона българи, спасили се от режима у нас, които изобщо не желаят да имат нищо общо с тази пасмина по мисиите и гледат да си оправят документите при посещенията им по време на отпуски в България. Жалко, но факт…даже трагично е да си днес българин по света и у нас.

 25. На мен обаче този Панков ми изглежда „изпържен“, по класически ченгеджийски схеми. Да не е за хванат, а не за пропуснат наркотик?

 26. От всичките проекти за ТРАФИК на НЕФТ…ГАЗ…ЕЛЕКТРИЧЕСТВО…реализирахме ТРАФИКЪТ на НАРКОТИЦИ на ДЪРЖАВНО НИВО…за това ли си ГОВОРИ на ВЕЧЕРИТЕ с Урсула….ГЛАВНИЯТ…и има тази открита ЛЮБОВЪ към МАГИСТРАЛИ…ДЖИПКИ…ПАЧКИ….КЮЛЧЕТЪ…и ГЛОК…Накраят ще е от ТРЪН та на ГЛОГ-К…

  1. На 14 април 2020 г. полицията в Нидерландия задържа 1200 кг картонени кашони с импрегниран кокаин (отново в доставка на плодове от Колумбия). Разкрити са и две лаборатории с над 1000 литра химикал за извличане на наркотика.
   При нас лаборатории няма а …ПРОКУРОРЕ…

  2. ..ot 20 g.,,nasam,,v MVR,seznae che ,,nay/postojannite/golemi/kinti,,sa ot,,agenturata,,/v narkorazprostranenieto..v,,Ikonomikata,,i,,Granichna,,..se barka direktno ,,v dgoba,,na ,,opredelena politicheska partija,,..v,,Narko..,,prez,,posrednici/PAK,no..DEA,si ima ,,svoi kapii,,..

  3. …samo im vigte,,fizionomiite,,na tezi mrasni,,korumpeta,,nachelo s…,,GEORGE CLOONEY,,…sega prilichasht na ,,barman,,ot 80/te godini..

 27. Навързани са нещата като свински черва. Дано стигнат и до върховете! Новите записи на завалящия думите простак ББ вече преливат чашата. Ами съдържанието на записите! Престъпление до престъпление. Само дето Гешев не ги вижда.

  1. ГЕШЕФ го кaза в прав текст че е против ДЕСТАБЛИЗАЦИЯТА на ДЪРЖ.УПРАВЛЕНИЕ…забрави да допълни …МАФИОТСКО…

 28. Аз съм прост и само питам – този капо ди тути фрути и т. н. не е ли един с чекмедже , в което има много кинти и злато!?

 29. Аз съм обикновен български гражданин и като такъв имам право да питам:Защо Данчо Ментата, вече 30 години е депутат и има ли лична причина да стои в парламента и ако има каква е тя? Какво е направил за държавата ни? Какво е декларирал като частен имот(имоти) и финансови средства? Как може да има хора вечни депутати и министри? Няма ли и други хора, които заслужават да заемат тези постове? Защо все едни и същи? Защо и за депутатите не се въведе принципа „мандатност“ – не повече от 2 мандата?

  Аз съм обикновен български гражданин и като такъв имам право да питам: В какво конкретно се състои дейността на българския евродепутат Андрей Слабаков? Какво конкретно е свършил за България в качеството си на евродепутат? Прави ли изказвания досега от трибуната на европарламента и на какъв език излага аргументите си? Професиоята му предоставя ли му компетенции по разглежданите от европарламента въпроси и проблеми? Аз само питам и дано някой да ми отговори.

  Аз съм обикновен български гражданин и като такъв имам право да питам: Отговаря ли на истината твърдението, че царистката Миглена Кунева в качеството си на министър е дала съгласие да се закрият блокове от АЕЦ „КОЗЛОДУЙ“, независимо от това че българският парламент е приел противоположно решение и тя не е се съобразила с него, а освен това и ЕС не изисквал от нея подобно нейно решение. Ако е вярно тя подлежи ли на разследване и съд за предателство на националните интереси, а не да е пак на тлъста заплата? Ако е вярно, то какви поражения са нанесени на българската енергетика и на жизнения статус на българите?

  Аз съм обикновен български гражданин и като такъв имам право да питам: Вярно ли е, че Соломон Паси в качеството му на министър на външните работи опрости 1,2 милиарда долара на Ирак, изработени с пот и мъка от стотици наши работници в пустинята на тази държава? Ако е вярно, каква е личната му изгода? Така ли си плати поста председател на Атлантическия клуб?

  На 08.09. 2016 година тогавашният министър на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, съобщи, че „за първи път в България ще се ремонтира язовир в експлоатация без да се източва, като над 90% от ремонтните дейности ще са под водата“ и тя подписа договора за рехабилитация на яз. „Студена“. Ремонтните дейности се финансираха по „Проект за развитие на общинската инфраструктура“ от Световната банка и държавния бюджет. Стойността на договора за строителство бе 32 млн.лв. Срокът по договор бе 24 месеца, като се очакваше дейностите да приключат през октомври 2018 г.
  Аз съм обикновен български гражданин и като такъв имам право да питам: Извършвана ли е такава стрителна дейност и ако не е извършвана къде са тези 32 млн. лева? Следва ли да се търси отговорност по съдебен път от Лиляна Павлова и каква ще е присъдата?

  На 18 юни властите в София съобщиха новината, че руската държавна корпорация “Росатом” е постигнала споразумение за сътрудничество с Framatome SAS (Франция) и GE Steam Power в рамките на процедурата за избор на стратегически инвеститор за проекта АЕЦ “Белене” в България.
  Енергийният министър Теменужка Петкова каза, че българската държава ще участва в проекта за АЕЦ “Белене” със „сериозните“ активи, които притежава. Това по нейни думи е оборудване и лицензирана площадка. В сряда (24 юли) обаче EURACTIV получи потвърждение, че Европейската комисия не смята площадката на АЕЦ “Белене” за лицензирана.
  Аз съм обикновен български гражданин и като такъв имам право да питам: Излъгала ли е Теменужка Петкова и ако е излъгала защо още е министър?

  1. Ясни, точни, аргументирани от факти, а не от клюки, въпроси! Но, отговори няма и никога няма да има! Още, от времето на т. н. социализъм имаше отговорни хора, които задаваха въпроси, особено в периода 1985-1989 година, когато се подготвяше почвата за „грабежа“. След това, всяка измама, ни бе поднасяна като единствено възможно решение. И, пак имаше някой да попита „защо“, но веднага бе заклеймяван като комунист и рубладжия, за да дойде времето на „разцвета“ осигурен ни от Борисов и Пеевски. И да питаш и да не питаш все тая! Друго трябва, не въпроси!

 30. Че е заложен кур капан на Панков ,то това е ясно,но е ясно ,че сигнала идва от Австрийските служби. В връзка със заловената група нашенци,трафиканти на дрога в началото на м. януари.До момента групата не е осъдена,следва въпроса защо. И тук одговора е ясен,за да не се повдига шум.Няма каквато и да е логика,групата арестувана през януари,да не бъде оповестена в медиите,още повече от страна членка на ЕС каквато е Австрия.За да бъдат, арестувани шефове от ГДБОП в София,Варна и Добрич, случайност ли е или съвпадение с заловените трафиканти, които са 1 от София 2- ма от Варна , и 1 от Добрич. За мен няма абсолютно нищо случайно,това е подвърждение 100/100, още по малко да е съвпадение.Предполага се ,че е пропял един от Варненците,Австрийските служби са подали сигнал до нашите служби,и отрепката гешев не може да се прави на герой. Не е той ,,човека“ открил и арестувал, шефове на ГДБОП за да има правото да се гордее и прави на борец срещу мафията в БГ.Сега вече съм сигурен ,че до месец време делото в Австрия ще бъде разгледано,освен ако съда , не излезе в лятна ваканция.

 31. Преразпределение на пазара. Докато има пазар, ще има и всичко от гореописаното. Ще се сменят участниците.

  1. Не съм съгласен с Вас. По време на толкова оплювания комунизъм наркоразпространението в страната беше сведено до почти пълно изчезване. Затова обаче трябва желязна ръка и възпитание в подрастващите. Разбира се изпълнения като на филипински президент Дуарте са крайни и ненужни. Няма държава колкото и да е слаба, която да не може да се справи и с най-силната мафия. Въпрос на желание. Друг е въпроса, че България беше основен доставчик на метадон за Близкия изток, като това беше организирано от държавата.

    1. Дори всичко, което пишете да е точно така…и какво от това? Кое от написаното от мен се променя? Пазар има – вътрешен и външен. Щом има пазар ще има и предлагане. Също като с корупцията.

     1. Разликата е в: „наркоразпространението в страната беше сведено до почти пълно изчезване“, доказвсщо и че е и практически достижимо!!

 32. В Бургас нали така работи ГДБОПа.
  Уволненият директор на ОДМВР там Милен Димитров рекетираше бизнеса по тази схема. Дело Гранити. Гаврата на Бургаска полиция и прокуратура. Потулено. Заедно с прокурори като Ангел Георгиев и Емил Христов държаха хора по арестите с години. От престъпници правеха защитени свидетели и обратното. Наказанието трябва да е смърт за корумпирани магистрати и полицаи, защото те злоупотребяват с властта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *