« Върни се назад Публикувано на 09.03.2022 / 19:55

СВЕТЪТ БАВНО ИЗЛИЗА ОТ КОМАТА. А НИЕ ТРЯБВА ДА ИЗОБЛИЧИМ НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ И ДЪРЖАВНИЦИ, КОИТО ПРЕВЪРНАХА БЪЛГАРИЯ В „УКРАЙНА“!

Виктория Нюланд не призна нищо, а беше принудена да признае.

Това е съвсем друго нещо. И няма как да е различно след като за придобиването на доказателствата и отнасянето им в Москва, загина елитна част на руската армия. Войната си е война, а обектите с подобно предназначение се „охраняват“ от елитни военни части от целия свят, не украински! Китай, обаче, продължава натиска върху САЩ да признае всичко и докрай. Очевидно има какво да признават!

Добрата новина е, че и в САЩ се събудиха много ключови фигури, които бяха приспани по един или друг начин. В Германия също започна пробуждане от дългия сън, независимо какво говорят бюрократчните говорящи глави. Австрия и Франция бавно излизат от комата.

За нас остава отговорността да създадем предпоставките за изобличаване на нашите политици и държавници, които превърнаха с действие и бездействие България, в нищо по-различно от „Украйна“. Ограбената България, която българските граждани не познават!

Националните интереси са интересите на нацията, не на политическите марионетки – национални предатели. За тях съд, конфискации и доживотен затвор.

Николай Марков

«