« Върни се назад Публикувано на 28.02.2023 / 18:27

СВЕТОВНИТЕ САТРАПИ: „БЪЛГАРИЯ ВЛИЗА ВЪВ ВОЙНАТА! ЗА ЦЕЛТА ИЗБОРИТЕ ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛЯТ ПП И ДБ, И ГЕРБ ДА ГИ ПОДКРЕПИ!“ ИЗСИПВАТ ОГРОМНИ ПАРИ НА ПП И ДБ! РУМЕН РАДЕВ ЩЕ ОСТАНЕ В ИСТОРИЯТА КАТО КРЪВОЛОКА НА БЪЛГАРИЯ!

Взривяваща информация прихвана АФЕРА от свои брилянтни източници, базирани на изключително високо политическо ниво сред световните либерали. Основният източник на АФЕРА е сред западните водещи либерали, а разкритата от него информация за АФЕРА бе потвърдена от още двама независими един от друг източници от близкия кръг на двама западно европейски лидери.

България влиза във войната! – категорично е решението на световните сатрапи и в частност на техните западно европейски ратаи.

До този момент единственото, което е спирало същите тези иначе смятащи се за „демократи“ световни сатрапи, да вкарат директно България във войната, е бил факта, че няма стабилно правителство, което да бъде доминирано от техните кукли на конци у нас.

За целта към България са потекли огромни парични потоци от определени „фондации“, включително и тази, създала ГЕРБ, за предстоящите избори, с една единствена цел – на всяка цена изборите да бъдат спечелени от ПП и ДБ. След което ГЕРБ да ги подкрепи за да бъде съставено правителство, което да отвори незабавно пътя за влизането на България във войната срещу Русия на страната на Украйна.

ГЕРБ в лицето на Бойко Борисов е готов на всичко, за да спаси собствения си задник, поддал е, и сега единствената цел на световните сатрапи е – да успеят ПП и ДБ на всяка цена да спечелят изборите.

За АФЕРА ужасяващата информация потвърди и конгресмен от САЩ, чието име запазваме в тайна. Той също потвърди, че единствено липсата на стабилно ТЯХНО правителство /на ПП и ДБ плюс ГЕРБ/ осуетява засега България да е вкарана във войната, което иначе според плановете е трябвало вече да се случи.

Още по-скандалното е, че източниците ни говорят не за употреба на конвенционални оръжия, а за употреба на … ядрени такива!

Историческа вина за въвеждането, легитимирането, продуцирането и налагането на ПП и заиграването с ДБ носи президентът Румен Радев, както и кохортата му от корумпирани продажници „пътя на копринката“, които и в момента правят общи схеми с ПП и ДБ за изборната кампания /очаквайте за това отделен материал на АФЕРА/.

Така Румен Радев с отвратителното си гъзомийство и предателско надупване на световните сатрапи, ще остане в историята като Кръволока на България, вкарал я във война срещу Русия.

АФЕРА ПРИЗОВАВА ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН ПО НИКАКЪВ НАЧИН ДА НЕ ГЛАСУВА ЗА ПП И ДБ, КАКТО И ЗА ИЗМИСЛЕНИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОЕКТИ ОТ ТИПА НА КОАЛИЦИЯ „ЗАЕДНО“ И ВСЯКАКВИ ПОДОБНИ ТЮРЛЮГЮВЕЧИ, КОИТО ДЕКЛАРИРАТ ПОДКРЕПА НА ПП И ДБ, СЪЗДАДЕНИ ЕДИНСТВЕНО ЗАРАДИ ГОРЕОПИСАНАТА ЦЕЛ, КОЯТО ГОНЯТ СВЕТОВНИТЕ САТРАПИ НА БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ!

В наши ръце е да се осуети България да стане бойно кърваво поле под диктовката на световните сатрапи чрез ПП и ДБ, за чиято победа на изборите на всяка цена, същите тия световни демони са готови на всичко.

Това е жестоката и брутална истина.

А що е рекла АФЕРА все е вярно. Но нищо от това няма да чуете по телевизиите и по всички нагъзени медии.

Веселина Томова

«