« Върни се назад Публикувано на 28.04.2011 / 18:04

Светла Петрова повтори грешката на АФЕРА

 

 

Днес Светла Петрова реши да си тръгне сама от bTV на Красимир Гергов, несъгласна, че предаването и елегантно е шутирано с друг час на излъчване. Истинската причина е ясна – bTV все повече се снишава под ботуша на управляващите.

Когато предстоеше АФЕРА да бъде свалена от ефир, аз знаех, че това ще се случи. И въпреки позорните безумия на Валери Симеонов със заповедите да ми следят думите в ефир и ако само река, че…, да ми дръпнат шалтера, изчаквах момента, в който да спра предаването си директно в ефир.

Е, изпревариха ме – трактористи, гоцета и слугите им в „екип”.

Сега Светла Петрова коментира, че е имало натиск върху нея от страна на bTV. Тя също пропусна момента, в последното си предаване да каже голата истина за порнографията, наречена журналистика, която тече в момента и да си тръгне демонстративно. Може и да бъда упрекната, че съм хулиганка, но в тази държава, в която телевизиите са се превърнали в проститутки, възпитанието е нездравословно.

Идват избори. Примката все повече се затяга. Предстоят още шутове за останалите малцина, които си позволяват да кажат по нещичко извън сценария на петмезените телевизии.

Журналистиката в България е слугиня на трактористи, боковисти и олигарси.

А телевизиите, цариците на манипулацията, им трябват такива –  без капка мисъл – дебилни и олигофренски. За да моделират бълтарина по своя образ и подобие.

 

Веселина Томова

 

 

«