« Върни се назад Публикувано на 03.08.2021 / 9:08

СВЕТИ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО И СВЕТИ КИРИЛ ПЕТКОВ

Понеже съм глупава, по критериите на славещите Свети Служебното Правителство, ще си позволя да се изкажа за Свети Кирил Петков. После ще се изкъпя, за да се очистя от този грях. Свети К. Петков вчера се явил в студиото на Ризова и разкрил причините, по които ИТН не го искали за министър. Аз обаче си спомням, че само преди три седмици свети К. Петков и неговият другар по университет не искаха да са министри на ИТН. Сега, искали или не искали? Като ги искали, не искали, а като не ги искали, защо не ги искали.

Това е основна дисциплина в университетите на Дълбоката Държава, да се научиш да се презентираш и предлагаш, и продаваш така, че никой да не разбере, че го правиш.

После друго нещо. Светията казал, че понеже бил настъпил интересите на някои милионери, спрял им бил парите, и те се ядосали и отишли в ИТН да му го върнат. Тук не знам дали да замълча или да се развихря. Тази теза е на ниво макс 9-ти клас! Комплекс, ама от класа!

Първо, не съм забелязала важните милионери да са си загубили парите и влиянието. Сигурно е, защото съм глупава. Второ, как така тези лоши хора се присламчиха към ИТН за две седмици? И трето, защо непрестанно свети К. Петков оставя у мен впечатлението, че иска да продаде ББР и да я ликвидира точно както стана с КТБ?

За да управляваш, според мен, се изисква малко повече ниво от харвардското ниво. Това е мое изискване, нека култът към Свещеното Служебно Правителство не се тревожи. Изискванията на култа са съвсем други. Но моите са такива, повече от това „успяло“ момче и различно от това „успяло“ момче!

Анастасия Гешева

На снимките: Скрийтшот от 2017 г. по повод на непрекъснатите натъртвания на Кирил Петков, че е „независим“:

 

«