« Върни се назад Публикувано на 06.06.2011 / 9:25

„Свалете“ гащите на Кунева и ще се покаже…

На всичкото отгоре основателно може да се заподозре наличието на ешерихия коли в сърцевината й предвид някои елементи от подкрепящите я. И финансиращите я.

Меглена Кунева е крайно успешна в поведението си на старателна отличничка. Нейната показна прилежност й помогна да стане еврокомисар. Може би е много умна жена, след като е толкова удобна. Чест и прави, че скача в дълбокото. Вероятно я тикат там, за да предизвика Бойко Борисов да се кандидатира. И да се обезглави правителството и партията му.

Между другото, така трябва- на властта трябва да се пуска кръв, за да не се отпуска.
Кунева играе ролята на царя. Свалете й гащите- ще ви се ококори един малък Сакскобурготски. Навремето употребиха Симеон, за да гътнат Иван Костов.

Сега искат да употребят Кунева ,за да клъцнат Бойко Борисов от властта. Това показват проучванията- Кунева ще победи всички, ако срещу нея не застане лично премиерът. А той, ако застане, ще го изберат. И така се гилотинира изпълнителната власт и ГЕРБ. И следва нов рунд бой за кокала до пълно обезкръвяване на данъкоплатците. Знаете как се казва сериалът: "Предсрочни избори до дупка".

Затова Кунева не е подходящият вариант за президент. Твърде модифицирана е. Зад нея стои не народът, а зловеща кохорта от политически инженери. Тези майстори на ГМО-тата на прехода, които лишиха България от сигурност, от здравеопазване, от нормален жизнен стандарт. Поробиха я чрез естествените монополи.

Е, ще опонирате, Цецка Цачева ли е по-подходяща или Искра Фидосова?
Драмата е, че не се вижда по-подходяща. Накъдето се обърнеш Куневки, Боковки, Живковки, Бориславовки…
А Райна Княгиня нейде далеч в историята е застинала…

Милен Милушев
www.blitz.bg

«