Публикувано на 24.04.2021 / 18:03

СБИРКА НА КРЪГА НА МАЯ МАНОЛОВА В СКЪПАРСКИ ХОТЕЛ В БАНСКО. РЕДЯТ ПАРТИЯ ПЛЮС МИНИСТРИ. МОТОРА Е КИРИЛ ДОБРЕВ, А ЛЕКТОР – ТАТЯНА БУРУДЖИЕВА

Тази вечер Мая Манолова събра тесния си кръг от изборите в скъпарски хотел в Банско.

За лектор-консултант е поканена бившата началничка на кабинета на Сергей Станишев – Таня Буруджиева. Сбирката продължава и в момента.

Темата на обсъждането е дали да се прави партия и с каква насоченост да е.

Организационният мотор на новата формация е Кирил Добрев. В изминалата кампания цялата организация на „Мутри вън“ е негово дело.

Той е най-близкият до Манолова още от миналата година и заедно кроят как да цепят от БСП.

Според осведомени той вече наредил и евентуални министри в бъдещо правителство от квотата на Манолова, които да обслужват бизнес интересите му в търговията с горива, строителство, обществени поръчки и ВЕЦ-ве.

Марин Тодоров

Коментари 45 за
“СБИРКА НА КРЪГА НА МАЯ МАНОЛОВА В СКЪПАРСКИ ХОТЕЛ В БАНСКО. РЕДЯТ ПАРТИЯ ПЛЮС МИНИСТРИ. МОТОРА Е КИРИЛ ДОБРЕВ, А ЛЕКТОР – ТАТЯНА БУРУДЖИЕВА”

 1. Няма как да джиросаш министър председателското кресло на клошар. Иначе щяха да го направят. Хем да крадат хем да няма отговорен. Добър ход – ММ – премиер.

 2. Бачо ви Кольо е в потрес-
  -Америка се разпада на богата и бедна,на черна и бяла…
  -Долара ше става на тапети.
  – Светът е окончателно избръмчал и се чуди как да се справи с чудовищната криза ?!
  -Фитила на войната тлее…
  – Единствения баланс на Световния мир към момента е Вирусния Пневмонит.

  А Майчето гони мутрите от Банско и става и заляга без да има понятие кой стреля…
  Слави чете ,,Изкуството на войната“ и дълго чака на брега на реката,труповете на враговете му да отплуват надолу по течението…
  За ГЕРБ няма да казвам.

  Ко става тука,бе ?!
  Освен ,че лихварите имат празник…

  Венсеремос.

 3. От вчера 24.04.2021 г. от БТА – Българска Телеграфна Агенция

  http://www.bta.bg/bg/c/OF/id/2402827

  „Президентът Румен Радев изрази надежда за редовно, с широка парламентарна подкрепа правителство, обединено около ясни принципи и приоритети!“
  ……………

  Парламентът заработи енергично, разглеждат се важни законопроекти, българите очакват решения, които да бъдат взети от този парламент, така че, трябва да му дадем шанс да свърши полезна работа, за каквато има вече сериозни заявки – не само Изборният кодекс, има много други стойностни предложения, които заслужават също да бъдат разгледани.

  Това каза държавният глава Румен Радев пред журналисти, след като обяви началото на президентската инициатива: „Да засадим дърво, да възродим българската гора“.

  Надявам се това допълнително време да бъде инвестирано в диалог, в съгласие, така че, да намерим консенсуса и да имаме редовно, с ШИРОКА парламентарна подкрепа правителство, обединено около ясни принципи и приоритети, посочи Радев в отговор на въпрос кога ще връчи следващия мандат за съставяне на правителство.

  По думите му, НЯМА определен срок в Конституцията между първи и втори мандат.

  В скоро време ще взема решение кога ще връча втория мандат, допълни той.

  Според него трябва да се намери баланс между необходими промени, които да се случат в лицето на нови изменения в закони, и съставяне на правителство, не трябва да се губи надежда,

  трябва ясно да се заявят нашите очаквания да бъде съставено РЕДОВНО правителство.“

  🙂
  …………………

  1. „…. се накрадоха на европейски и бюджетни пари, за което пишат по цял свят.“

   Ами затова вина има опозицията, която го допусна с БЕЗдействието си…

   В 2017 г., когато Борисов получи мандат за правителство, предложи първо на БСП – съвместно управление и поста председател на Народното събрание на Нинова.

   Ако тя НЕ беше отказала, заради „принципни различия“ днес всичко за НАРОДА щеше е много ПО-ДОБРО!

   Тезата – „с крадци не се прави коалиация“ е неиздържана, защото се повишава взаимният КОНТРОЛ, толкова е просто, че е обидно да се разяснява…
   😉

   Участието на всички във властта е от ПОЛЗА за НАРОДА!
   Обратно при „цупенето“ – „няма да съм с вас, отказвам да съм с вас“ – ползата е за определени кръгове!
   Толкова е просто и фактически видно отвсякъде!

   п.с. А Борисов ще е в политиката, докато той сам реши! 😉

   1. Тезата – „с крадци не се прави коалиация“ е неиздържана“…

    С какъвто се събереш, такъв ставаш.
    Народна поговорка

   2. Така е, но има и още една мъдрост:

    „Когато брата ти е изпаднал в беда, няма да го оставяш да погине, а ще му помогнеш да се поправи в … доброто!“

    🙂

 4. Комунистическите отрепки, долнопробници и генетично сбъркани изроди, отново надигат глава, защото техните шофьори и масажисти, слуги и мутри са същите, но искаха да ограбят господарите си. Мая – корвата, Капон – свинята, Бабикян – арменският дегенерат са само лакеи на червената, първокласна сган. Мая – кавалът е направила толкова секс с разни долни, червени изроди, че дори се издигна до втора жена на тъповатия селяндур, червен корабен плъх Найденов, алкохолик и малоумник от задните редици на тази пасмина. Капон е друг тип свиня, долна, мръсна и подла селяндурка, която осъществява селяндурската си шизофрения, женена за еврейски гей и дегенарт, който я е „вкарал“ в сивите кръгове на европейските гей-хазарски „кардинали“(подобна е на Сталина Георгиева, но няма нито нейната диплома, прилепчива селска „красота“ и още по-малко нейните сексуални умения, придобити в дългата и практика на БДСМ и други, дегенеративни мурафети). В тази група, най-отвратителен е арменският дегенерат Бабикян. Напълно отвратително животно, а болшинството арменски дегенерати са и манафи или пасивни педерасти. Това е „новата“ небългарска, селяндур-комунистическа мутра на бившите червени дегенерати в РБ. Към тях не бива да забравяме и свинята Дончева, както и хората на Кунева, които са същите – червени второ и треторазедни болярчета, гаулайтерчета и латифундисти тук, обвързани със същите „бизнесмени“ като братя Диневи от село св. Влас и т.н. и т.н. Та, какво исках да кажа, да се надяваме, че скоро народът ще разбере, че тази пасмина, включваща и учиндолския смешник, ще бъде разкрита и удавена във врялата вода на народното недоволство като плъхове. – Защо като?

  1. Прочетете книгата

   „Глобализацията. Последиците за човека“ – от 1998 г., автор Зигмунд Бауман, няма и 100-тина странички.
   И ще разберете какво искат глобализацията, глобалистите и защо правят това, което правят!
   По-актуална е от „Фермата“…

   А дали щели „да цепят БСП“, ако е това е болката, то БСП се САМОразцепва не от вчера, всички го знаем!

 5. Взимай мандата и бягай…
  После-
  Да изчезнеш за 60 секунди…
  И накрая-
  Кой сте вие д-р Зорге …или кои сте вие- решаваме ние.

  Венсеремос.

 6. „Има два пътя към спасението: пътя на праведноста за праведния и пътя на благодата за грешника.“ ~Херман Хесе ~

 7. Доктор Хапчев да се заеме със случая, няма ли да има проверка за психологическа годност на Маямата, Танка изкуфялата, Корни Кобилкина все стари партизанки нов бардак искат да правят. Капона свинята прасе ненаситно, лакомия Прасето Пиги. Една кучка ма ухапа по чепа и от Хаджито станала Хаджигейов приключенията на един долен ляв пидал.

 8. Все пак остава въпроса : колко мъже успя да изчука Май-на-та-й в Банско ?

  Знае се че тя е шевна машина – многомашинничка !

 9. Преди няколко дни имаше много точен коментар – Само Боко Тиквата бие МаяМа по нечистоплътност.
  Дано тоя вариант, който се обсъжда, да се осъществи.
  Льотчикът да даде мандат на Изпразни се в Мая, те да я излъчат за премиер, Тиквата да й гласува с всичките си депутати, да получи 240 гласа и държавата да стане публичен дом.

 10. Sъвременният роб е принуден да работи чак до смъртта си, защото парите, спечелени от него за месец, му стигат само да си плаща жилището за този месец, храната за този месец и пътуването за този месец. Тъй като парите на съвременния роб в най- добрия случай стигат за един месец, той е принуден да работи цял живот. Пенсията за роба е фикция, тъй като тя в никакъв случай не му е достатъчна, за да живее.
  Вторият скрит механизъм за принуждаване на роба да работи е създаденото изкуствено търсене за ненужни стоки, които се налагат на робите с помощта на телевизията, модата, представите за престиж и др. Съвременният роб участва в една безкрайна надпревара за „новости“ и, следователно, трябва да продължава да работи.
  Третият механизъм за икономическа принуда на съвременните роби е кредитната система, чрез която те все повече и повече затъват в робството чрез механизма на лихва по кредитите. Всеки ден съвременният роб задлъжнява все повече и повече, защото за да изплати един заем, робът взема нов заем, като по този начин сам създава пирамида на безкрайни дългове за неопределено време. Дълговете непрекъснато висят над модерния роб и са добър стимул, който го кара да работи дори за малко заплащане, прави го по- сговорчив и отстъпчив, и не му позволява да протестира срещу наглото потисничество на арогантните робовладелци.
  Четвъртият механизъм, принуждаващ съвременните роби да работят за робовладелците, е митът за държавата. Държавата съществува единствено за да гарантира на робовладелците печалба, която се изстисква от робите. Парите, които робите печелят, им се отнемат с помощта на държавата под формата на данъци, такси и плащания за стоки и услуги, и пак се връщат в джоба на робовладелците. Робите само си мислят, че работят за държавата и че тя отразява интересите на всички хора и им осигурява равни права. Но в действителност робите работят за структури, представляващи интересите на определени робовладелци. Митът за демокрацията е създаден с цел замъгляване на умовете на робите, за да не задават излишни въпроси, като например: Защо работим цял живот и винаги оставаме бедни? На кого точно се дават парите, плащани от нас под формата на данъци, такси, глоби и пр.?
  Петият механизъм за малтретиране на робите е инфлацията и периодичните кризи. В тях робите винаги губят повече от робовладелците. Какво друго, ако не прикрит обир на робите е да се покачват цените, без да се покачват заплатите? А по време на криза обирът става явен – робите просто биват изхвърляни на улицата като ги оставят без средства за препитание. По такъв начин модерните роби обедняват все повече и повече.
  Шестият механизъм, който принуждава робите да работят безплатно, е лишаването им от средства за преместване и за покупка на недвижими имоти в друг град. Така съвременните роби се принуждават да работят в единствената компания в родния си град и да търпят най-тежки условия, тъй като друга работа в града няма, а да избягат робите просто не могат, пък и няма къде.
  Седмият механизъм, каращ робите да работят безплатно, е скриването на информация. Робът не знае каква е реалната стойност на неговия труд и на стоките, които той и другите роби произвеждат. Робът няма информация и за това, каква част от заработеното от него прибира робовладелецът, използвайки правото си на частна собственост.
  Осмият механизъм за принуда на робски труд е специалната идеология, чрез която купени от робовладелците хора (често с високи постове и академични титли) внушават на робите, че не са никакви роби, а че работят само защото искат („това е ваш избор!“). Умните роби осъзнават, че не могат да не работят за робовладелците, защото ще умрат от глад, и че нямат друг избор. Глупавите роби дори това не разбират и се хвалят със своето робство.
  Деветият механизъм, принуждаващ робите безропотно да работят за робовладелците, е религията, която убеждава робите, че добър и справедлив човешки живот ги чака на небето след смъртта, но само при условие, че тук и сега, на земята, трябва да останат роби и прилично да страдат. Религията учи робите да не се съпротивляват на насилието и да бъдат доволни от своето робство.

  Все още ли смятате, че сте свободни?

  1. Мисля значи живея!!!Повечето си мислят че мислят и живеят!!!
   Pet Shop Boys – Go Westhttps://www.youtube.com/watch?v=LNBjMRvOB5M&list=RDMMdGw3w_njQ4g&index=2

  2. Изключително точен анализ! Аплодисменти! Само забравихте за коронавируса, плашенето, истеризирането, страхуването, маскирането и „спасението“ в две инжекции. Пълно робство, а какво ли още ни чака – ще поживеем и ще видим…

  3. В Матрицата се обясняваше нещо за Системата и нейните съучастници 🙂 .

   https://www.youtube.com/watch?v=Zl_LJi_jlwU

   Ето например пенсионерите в тоя форум са на 100% държавна пенсия. Мислите ли, че могат да се откажат от държавата след като зависят всеки месец от нейното подаяние на 100% 🙂 . Бъдете реалисти, не очаквайте чудеса.

   Т.е. както Моисей обяснява на Ной(новия) те ще са ваши врагове независимо, че се опитвате да спасявате „умовете“ им 🙂 .

   Както един от патриарсите на една от най-„конспиративните“ фамилии казва, че ако му дадете да печата парите на една държава на него не му пука кой пише законите 😉 .

   Ей ви малко инфо ако сте достатъчно любопитни, но както обяснява Моисей и не ви обещава нищо лесно, само да ви покаже, колко дълбока е заешката дупка 🙂 .

   https://www.youtube.com/watch?v=0GGh0Q89s4U&list=PLaj6TXFdN3Ofi8Stuvy6KbGpvzNnt10qc&index=8

   https://www.youtube.com/watch?v=wkivn_3zn5I
   https://www.youtube.com/watch?v=LRsxTh9DlbM
   https://www.youtube.com/watch?v=zWHoo3Tkv38
   https://www.youtube.com/watch?v=NJd6RKsY5H4

  4. Поздравления за коментара! Въпреки това, можеш да излезеш от матрицата. Аз например съм взел само един единствен банков заем по програма „Енергийна ефективност“ изплатен предсрочно. Важното е да осъзнаеш, че си в матрицата.

 11. Нивото на медиците в Европа ???
  Няма опасност за инжектираните

  Сто и четиридесет души, които отишли да се ваксинират срещу Ковид-19 във вторник във ваксинационен център в Североизточна Франция, са получили погрешка инжекция с физиологичен разтвор вместо доза от ваксината на Пфайзер/Бионтех, предаде Франс прес.

  4-те астронавти от Дракон-а на Маск били ваксинирани и така невробиологичната им връзка с 5-G на МКС била осигурена???Ваксина или физиологичен разтвор???Изборът е ваш!!!

 12. Идва Великден!!! За колко сребърника Мая…продаваме България??? Няма нужда от повече коментари за тези Мъртви души!!!

 13. К’во да се занимаваме с тия, като днес рожден ден има полк. Иванова, Лили Иванова!
  Да е жива и здрава, че да се намери и още някой министър на отбрана, дето генерал да я направи!

 14. Много им пречи тая БСП ,ЕЙ! Много съм я критикувал ,но друга соц-партия си нямаме.А тия се опитват да я похабят още повече,да и отмъкнат от избирателите.Мая пак много деятелна ,без нея манджа не става,прави завера в тузарски хотел в Банцко.Не успяха с гергов да разбият соц-партията,но негативния отпечатък остана и затова бсп се срина така на изборите.

  1. Ако е само Мая с мед да я намажеш. От ренегати в българското политическо пространство не може да се видят истинските политици. Десните са лесни защото ГЕРБ беше като боклукчийска кофа. Приемаше всякакви отрепки от други партии и ги правеше свои говорители.Т.н. Гърневски, Биков, Ан.Тодоров и т.н.А какво да кажем от ренегатите на БКП/БСП/- Първанов, Петков, Татяна,Мая,Добрев, Гергов, Янков и т.н.
   Истината е една: Не се гаси туй що не гасне.

 15. Идеално
  Целата ИЗМЕТ ЧЕРВЕНА се е СЪБРАЛА.
  ЧЕ СТИ ТО при следващи избори ТИЯ ЩЕ СА ПОД СТАТИСТИЧЕСКАТА ГРЕШКА.
  Да видим ШОФЕРА на САМОЛЕТ на КОЙ ще ДАДЕ третият ПЪТ.
  Може ГОУЕМ ЦИРК да НАСТАНЕ от ЛАКОМИЯ за ВЛАСТ и ПАРА….ИЗПРАЗНИ СЕ правът проекто кабинет….внасят го за ГЛАСУВАНЕ и …ДПС + ГРОБ гласуват за ТОЗИ КАБИНЕТ(в едно с КУПЕНИТЕ дупетатини от …) и ВЕСЕЛБАТА ЗАПОЧВА

 16. Кирето Милионера е ударната сила на Гочето Свинара и пробивния юмрук на педито сериГей .

  След като ги изрита КУРнелата орат и плюят, плащат и вербуват куцо и сакато да е срещу столетницата .
  А Кирето Далаверата е прочетен вестник, но си върти далавери и мръсотии из Пиринско .

  1. Пък Майчето всеки знае – разгонена мастия, заляга и поляга като всяка разбесувала се кучка .

 17. Току що прочетох, че понеже слави ще откаже мандата, радев щял да го даде на мутрите на мая и да издигнат за премиер маяма, тя нали много го обича.
  Правителство на Мая Манолова – по-голяма отврат не може да има.

  1. „Самата Мая от няколко дни тръбяла из София, че се е сговорила с Румен Радев да бъде издигната за министър- председател“.
   А радев не може в момента да връчи мандат на ИТН, защото те не са излъчили кандидат за премиер и няма на кого да го връчи.
   Ако наистина даде третия мандат на мутрите, ще покаже ясно кой е.

  2. На друга беседка , Джурналист чул друго – ще МУ прави Президентска Република , Щото 🙂 били против САЩ/НАТО 🙂 🙂 . Радев загази сериозно , щом днес мрежата „коментира“ само него с хвалби ….

 18. Ето ви го името на партията –
  “ Падни ! Легни ! Стани ! Изправи се ! НаДуПиСе на ДуПиСе ! „

 19. С писане по форумите.няма да им на кривите шапката каза:

  Писането по форумите.отклонява и канализира мненията и гнева на хората наблюдава.коригира и прави статистика на общественото мнение.

 20. Абе къде се покри поета на всички режими Спас Гърневски по прякор „Юда“?

 21. След 2 месеца няма да е в парламента…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *