« Върни се назад Публикувано на 23.09.2023 / 7:50

САЩ ОТДАВНА СА ЗАСТРАШИЛИ НАШАТА СИГУРНОСТ И АКО ИМАШЕ ИСТИНСКИ СЛУЖБИ ЗА СИГУРНОСТ ЩЯХА ДА ПИШАТ ТАКИВА ДОКЛАДИ. ТУК Е МИКИ МАУС ПОЛОЖЕНИЕТО И НЕ НИ ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ, ВЕЧЕ

Основната дейност на фондация „Америка за България“ и американското посолство през последните години е чрез благотворителност (купуване, корупция, както искате….) да налагат ЛГБТ, кенсъл културата, геополитически интерес на Щатите и определена патология за нормалност. Това е отхвърлено от 80 % от българите.

Никой не експулсира борда на „Америка за България“ и Американският университет, защото са чужди агенти и застрашават националната сигурност, а те го правят.

Гонят руски свещеник, защото всяка неделя служи литургия и го прави така, че да ходят все повече и повече българи, които участват в Тайнството на Църквата. Не гонят безличните американски чиновници, които корумпират с по 30 до 400 000 долара чрез  долнопробна българска халтура, пусната като заявка през току-що скалъпено НПО.

САЩ отдавна са застрашили нашата сигурност и ако имаше истински служби за сигурност щяха да пишат такива доклади. Тук е мики маус положението и не ни прави впечатление, вече.

Явор Дачков

«