« Върни се назад Публикувано на 14.02.2022 / 16:54

САЩ ЗАГРАБИХА ИРАК, 19 ГОДИНИ ПО-КЪСНО ПОВТАРЯТ СЪЩОТО УПРАЖНЕНИЕ! ФИЛМА ВЕЧЕ СМЕ ГО ГЛЕДАЛИ, НО ТОЗИ ПЪТ ИСКАТ ЦЕНАТА ДА Я ПЛАТИМ НИЕ. АКО НЕ ВИЖДАМЕ ТОВА НИЩОЖЕСТВО ДНЕС, УТРЕ ЩЕ НИ СЕ СТОВАРИ С ОРЪЖИЯТА СИ ПО ГЛАВИТЕ

Хронологията на най-голямото военно престъпление на 21 век:

– в края на януари 2003 година британското разузнаване обяви, че разполага с категорична информация, че Ирак притежава оръжия за масово унищожение

– малко след това тогавашният американски държавен секретар Колин Пауъл обвини Ирак пред Съвета за сигурност на ООН пак в притежанието на биологически и химически оръжия за масово унищожение

– през март САЩ и Великобритания нахлуха в Ирак и избиха десетки хиляди невинни жени и деца.

До ден днешен никой не потърси отговорност от тези военнопрестъпници, които причиниха това на Ирак и на света. Съединените Щати заграбиха природните богатства на Ирак, а иракчаните живеят в бедност и мизерия.

19 години по-късно ни повтарят същото упражнение, без Съвета за Сигурност. Убеждават света как войната е неизбежна, убеждават света как Русия ще нападне Украйна, струпват огромно въоръжение на руската граница и планират провокации. Филма вече сме го гледали, но този път искат цената да я платим ние в Европа.

Кои, всъщност, са инициаторите?

– Американски конгресмени обявиха, че македонци са открили Америка, преди Колумб.

– Британската външна министърка Лиз Тръс обяви, че те никога няма да признаят руския суверенитет над Ростовска и Вороженка област.

Това не е историческа и географска неграмотност. Това е нравствено и човешко нищожество, което британците са допуснали в най – високите етаж на властта, а американците – са изпратили в конгреса. Ако не виждаме това нищожество днес, утре ще ни се стовари с оръжията си по главите.

Насаждането на страх и ужас убива мисленето ни и ни прави безсилни пред вулгарната и просташка агресия на неуки хорица, взели властта в могъщи държави. Такъв тип хора с ментални увреждания са готови да пренапишат историята и географията на света, водени единствено от изкривените си болни разбирания и амбиции.

Румен Петков

«