« Върни се назад Публикувано на 23.10.2022 / 13:31

САРАФОВ, ПОДМИ ЛИ СЕ СЛЕД НАДУПВАНЕТО НА USA ПОСЛАНИКА?! САРАФОВ, А ТИ ЗНАЕШ ЛИ, ЧЕ ГЕШЕВ Е РУСОФИЛ! СЛЕД ТОЛКОВА ИЗРЕЧЕНИ ТЪПОТИИ НА ЕДНО МЯСТО, САРАФОВ, ЗАСЛУЖАВАШ ГЕШЕВ ДА ТИ ЗАБИЕ ЕДИН КЕЛЕМБАШ!

Зам. главният прокурор Борислав Сарафов: Иван Гешев е персонален проблем на Русия

Главният прокурор очевидно е фиксиран като персонален проблем било за руската държава, било за руските хакери.

Това заяви тази сутрин заместник-главният прокурор Борислав Сарафов. Той разкри детайли около атаката на руския хакер срещу държавните институции и в частност – срещу главния прокурор.

„Той е руски гражданин, установен като име и адрес. Искам да кажа, че във виртуалния свят остават много повече следи, отколкото в реалния. Зад компютъра никой не е анонимен. Следите винаги са много повече.

Руснакът отправи недвусмислени атаки към главния прокурор посредством имейл, с лични нападки и обиди. Говореше са за Велика Русия. Имаше заплахи за саморазправа с главния прокурор, персонално. Всяка една заплаха трябва да се приеме сериозно и да не се отхвърля в лека ръка. Беше направен опит за хакерска атака и срещу сайта на прокуратура, с 90 хиляди едновременни влизания на сайта. Защитите на софтуера ни успяха да отхвърлят атаките“, посочи Сарафов пред БТВ.

Той посочи, че върху заплахата към Гешев се работи допълнително, но препрати към НСО въпроса дали охраната на главния прокурор е подсилена.

Сарафов добави, че не очаква хакерът да бъда екстрадиран. „Най-вече заради влошените ни отношения с Русия. Наивно би било да очакваме екстрадиция на този граждани, за да бъде съден в България“, посочи Сарафов.

….

Борислав Сарафов, който седи, седи и изведнъж викне на магарето „Чуш!“, изрекъл толкова много тъпотии на едно телевизонно място, че ако аз бях на главния прокурор Иван Гешев моментално щях да го извикам в някоя квартална кръчма и да му забия един келембаш.

Сарафов, който се питам дали се е подмил преди такова нелепо надупване на USA посланика, забележете като шеф на Следствието, а не като бай Уйо от Левуново, наплещил такива простотии откъм това, че Гешев бил персонална мишена на Русия и някакъв руски смешник хакер го заплашвал персонално, като му написал мейл, че след тази гротеска се питаш – тоя тип може ли да бъде шеф на Следствие, или по-скоро трябва да бъде „преквалифициран“ като портиер на краварник.

90 хиляди едновременно влизания имало срещу сайта на прокуратурата, хахахаха!

И ние чакаме ЕДНА ГОДИНА сарафовци, гедебоповци и прокуратури да разследват по досъдебното производство образувано за бруталния хакерски тероризъм срещу сайта АФЕРА, който продължава и до днес ежедневно. Плюс тероризма срещу мен персонално във Фейсбук – с блокирани ВСИЧКИ профили за месец, след месец пак за месец…

90 хиляди, хахахаха….

Сарафов, срещу АФЕРА всяка „дос атака“ брои по над 10 милиона влизания „едновременно“, както викаш лаишката. Е, няма как да измислите в продължение на ЕДНА ГОДИНА „РАЗСЛЕДВАНЕ“ някой руски хакер, който думка АФЕРА, щото нас ни думка ВЛАСТТА, КОЯТО УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ – ВКЛЮЧИТЕЛНО МВР, ГДБОП И ПОДГЪЗУРНИТЕ И ПЛАТЕНИ ХАКЕРИ, С ПОРЪЧИТЕЛИ КРЪГОВЕ КОНСИЛИЕРИ НА УПРАВЛЯВАЩАТА ВЛАСТ!

И сега Борислав Сарафов, който АФЕРА познава прекрасно още от преди много години, когато ОСРА!!!! страхливо, мерзки и поръчково едно варненско „мега дознание“ с мафиотска симбиоза между ченгета и прокурори, се опитва да изкара Гешев жертва, герой срещу „руското иго“ и така да се сложи на „Козяк“, че чак да полюционира върху снимката на Херо Мустафа.

Прочетете пак по-горе идиотщините изречени от Борислав Сарафов. Вие, нали разбирате в каква кочина живеем, щом шефът на Следствието се прави на разбирач от хакерски престъпления, с такива селски „аргументи“!

ЕДНА ГОДИНА тече досъдебно производство за бруталния хакерски тероризъм срещу сайта АФЕРА. Следствие, ГДБОП и прокуратура си бъркат по дупките и НИЩО НЕ ПРАВЯТ, защото са тъпи, некадърни, абсолютни профани в тази сфера и поръчкови галфони, които единствено могат да хванат само някой идиот, като тоя „руски хакер“, който пише мейл на главния прокурор.

ЕДНА ГОДИНА чакам някой от тия кретени да си оправдае държавната заплата, за която им плащаме всички ние, данъкоплатците.

И излиза тоя измисленяк Сарафов, за да обяснява как Гешев бил заплаха за Русия, ахахаахахаха!

Сарафов, а ти знаеш ли, че Гешев е русофил?!

Знаеш ли, че когато отидох лично при главния прокурор Иван Гешев след безпрецедентната брутална хакерска атака срещу сайта ми АФЕРА, ежедневно продължаваща и до днес, в кабинета му слушахме РУСКА музика и накрая ми подари РУСКА икона – Чудотворната икона на Света Богородица Седмострелна, която предпазва от магии и уроки, защитава от завист, злоба и недоброжелателни помисли, прогонва злите духове.

Иконата е позната още с наименованията си „Богородица със седемте стрели“ и „Успокоение на злите сърца”. На изображанието Божията майка е изобразена със стрели символизиращи страданията на Исус Христос и от друга страна всички човешки пороци и раздори, които пронизват сърцето на Небесната Майка, като предизвикват състрадание и молитва. Иконата предпазва от магии, пази от негативни мисли и предава нуждата на душата от милосърдие и търпимост. Молитви се отправят за защита при вражди, за помирение при възникнали семейни, съседски или работни спорове, за подобряване на отношения между роднини, близки и родители и деца, а също и за цялостно смирение, състардание и милосърдие. С молби към иконата на Света Богородица Седмострелна се прибягва и при враждуващи държави, с молба за защита от нападения и надежда за смекчаване на злите сърца.

Сарафов, това е филм, бе, смешник! Някой ден като си пиша тв сериала, няма нужда даже да извислям сцени, а направо да разказвам реално случили се събития, за които хората ще си викат – баси и въображението!

Вместо главният прокурор да хване бруталните поръчители на хакерските атаки срещу сайта АФЕРА, той подарява на АФЕРА РУСКА ИКОНА да я пази от „зловредни атаки“.

А тебе, Сарафов, в 17 серия ще те сложим на бидето преди аудиенция в американското посолство, където руския хакер ще ти хакне телефона, докато пишеш СМС на Гешев: „Тук Калинка малинка. Работаем, брат. Нет вопроса“.

Веселина Томова

«