« Върни се назад Публикувано на 31.01.2024 / 10:32

САРАФОВ НЕЗАБАВНО ДА ПРИВИКА „ГНОМА“ ЗА ИЗНАСЯНЕ НА КЛАСИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ! „ГНОМА“ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ДЕМОНСТРИРА НЕКАДЪРНОСТТА НА ЧОВЕКА СИ „ПЕШО УХОТО“, КОГОТО НАТРАПВА ЗА ШЕФ НА ДАНС!

Нужни са радикални промени в службите, за да може те да изпълняват задачите, дадени им от правителството, тъй като сега „изпълняват това, което идва като разпореждания от президентството“. Това съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ Атанас Атанасов по БНТ.

Атанасов изнесе данни за два сигнала, свързани с пробив в националната сигурност – единият е свързан с изтичане на класифицирана информация, като дори има образувана преписка в прокуратурата, която впоследствие била прекратена.

„Има една преписка в СГП от миналата година. Данните вътре са фрапиращи и има пробив в националната сигурност през цивилното разузнаване – ДАР. По тази причина е възложена проверка на ДАНС и там всичко са замазали и прикрили. Става въпрос за изтичане на класифицирана информация и осветяване на служители на разузнаването“.

Според Атанасов ДАНС е „замел случая“ и така се прикриват определени обстоятелства, „свързани с действия от хора, близки до президента“. Другият сигнал е за схема за осигуряване на българско гражданство на руснаци.

„Има един митичен човек, по рождение украинец, но май руснак, който осигурява хора от руски произход, които получават българско гражданство. Има офис в Москва, в който се набират желаещи, които искат да станат български граждани, те си подават документите, пращат се по куриер и той ги подава тук в Министерството на правосъдието“.

ДАНС е сезирана по този случай, каза Атанасов и определи случая като „специфичен канал за инфилтриране на хора от разузнавателните служби на Русия в Европа“.

===

„Гнома“ Атанас Атанасов отново се изплеска по БНТ.

И понеже толкова му е „спец“ акъла, сам се нахака да му образуват досъдебно производство и да бъде поискано падане на имунитета му като депутат.

Най-малкият генерал на света буквално изнесе класифицирана информация и Сарафов незабавно трябва да го привика и преди да поиска да му бъде свален имунитета и да му образува досъдебно производство, да го попита: откъде и от кого има засекретена информация по случаи за които говори в ефира на БНТ.

Да го попита – кой от ДАНС му е предал тази информация и Петър Петров ли се нарича /Пешо Ухото – човекът на Атанасов в ДАНС, зам. председател на ДАНС, когото точно ПП/ДБ набутаха в Агенцията и който на всяка цена искат да направят шеф на ДАНС/.

Защото няма никакво съмнение, че класифицираната информация, която Атанасов изнася в ефир е дадена точно от Петър Петров, зам. председател на ДАНС, отговарящ за „руско направление“.

Съвсем отделен е въпроса, че посочените случаи от „Гнома“ като „черна точка“ на работата на ДАНС са пълен булшит и абсолютна глупост и са пълна лъжовна манипулация от страна на Атанас Атанасов.

Първо, за преписка за ДАР – Държавната агенция за разузнаване, която според „Гнома“ била „пробив в националната сигурност“. И се били прикривали престъпления по нея.

АФЕРА сега ще ви разкрие тъпотията на „Гнома“ и абсолютно изкривената му манипулация. По тази преписка става дума за това, че шефът на ДАР обявява обществена поръчка във връзка с порцион на служителите, който да бъде даван във вид на купони. Тази поръчка има изписана цена и „пробивът в националната сигурност“ според „Гномовете“ е, че като раздели сумата на 365 дни, колкото има една година, можело да се разбере колко служители, като бройка, имало Разузнаването.

Тия десносектантски типове и простоидиоти предадоха и продадоха цялата информация на държавата на САЩ и Украйна, и сега имат нахалството да броят „бройките“ на ДАР по купоните и това било „пробив в националната сигурност“.

Няма такава мерзавска тъпотия.

Вторият случай, за който „Гнома“ буквално изнася класифицирана оперативна информация от ДАНС е свързан с руснак: „Има един митичен човек, по рождение украинец, но май руснак, който осигурява хора от руски произход, които получават българско гражданство.“.

Проверка на АФЕРА показа, че дейността на този „украинец/руснак“ е напълно легитимна и това, което говори „Гнома“, че „ДАНС е сезирана по този случай, каза Атанасов и определи случая като „специфичен канал за инфилтриране на хора от разузнавателните служби на Русия в Европа„, е тотална идиотия и глупости на търкала.

Но!

Понеже „Гнома“ пращи от „спец“ акъл, АФЕРА сега да го попита:

А, бре, „Гном“, като вадиш класифицирана оперативна информация по този случай, предадена ти от зам-.председателя на ДАНС Петър Петров – Пешо Ухото, и я обявяваш в ефир, не ти ли светна под мъничката шапка, че точно Пешо Ухото, твоят човек, отговаря за „руско направление“?!

И че точно Петър Петров е човекът, който е трябвало да свърши това, за което иначе пищиш, че е „неправомерно“, и е трябвало да го докладва, като мисли, че е „пробив“ в националната сигурност, на шефа на ДАНС?! Защо Пешо Ухото не го е направил, а докладва вместо на шефа на ДАНС на „Гнома“ и на практика изнася класифицирана информация към лице извън ДАНС?!!

„Гнома“, ПростияКиро и КокорчоАсен пак се възпалиха да искат смяната на шефа на ДАНС и защото замитали корупция и прочие тинтири минтири.

Сега АФЕРА ще проведе кратък образователен спец.курс за Гномове и за Идиоти!:

Гномове и ПростоИдиоти да вземат да отворят закона за ДАНС и да прочетат член 4.

Там няма нито една точка по която е описано, че ДАНС трябва да работи по отношение на корупция.

По линия на корупцията правомощията на ДАНС бяха отнети точно от авера на Гномове и ПростоИдиоти – Боко Тиквата и правомощията за работа по корупцията бяха предадени на КПКОНПИ.

След като правомощията на ДАНС за работа по корупцията бяха отнети всички дела за корупция в ДАНС бяха изпратени в КПКОНПИ.

Когато се получи сигнал за корупция в ДАНС, по закон ДАНС може да направи само това – да го препрати към МВР, КПКОНПИ и Прокуратурата.

Анадънмо, Гномове и Простоидиоти?!

Що се отнася за „Гнома“ и аверите му простоидиоти – вместо да извадят очите на шефа на ДАНС, както много им се иска, пак набутаха некадърното си протеже Пешо Ухото, защото това, за което квичи Атанасов, всъщност е несвършена работа точно на протежето му, което готви за шеф на ДАНС, Петър Петров.

Който също трябва незабавно да бъде привикан от Сарафов, заедно с Гнома, че да ги пита и разпитва – кой издава класифицирана информация от ДАНС и кой я тиражира в ефира на БНТ.

Afera.bg

«