« Върни се назад Публикувано на 16.05.2023 / 18:14

САРАФОВ Е БОРИСОВ. „ШЕФА“ Е „ТИКВАТА“ И ОБРАТНО. В ПАНИКА СА ОТ ГЕШЕВ, ЗАЩОТО КОЛКОТО СЕ КРАДЕ ПО „ПЪТЯ НА БОКО ТИКВАТА“, ТОЛКОВА СЕ КРАДЕ И „ПО ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“, ВКЛЮЧИТЕЛНО И В СИМБИОЗА

Румен Радев, служебният му министър Крум Зарков и хората им, подкрепиха публично Сарафов в битката между Иван Гешев и Бойко Борисов.

Сарафов е Борисов.

Зарков определи този състав на ВСС като легитимен и така даде още сили на Сарафов. 

В случай, че ВСС гласува отстраняването на Гешев топката отива у Радев.

Ако президентът подпише указа за освобождаването на Гешев ще блокира разследването по Барселона-гейт и други корупционни скандали. Така ще лъсне, че е в договорка с Бойко Борисов.

Съюзът Радев-Борисов отдавна е известен, но сега ще стане и абсолютно видим.

Григор Здравков

Българска Легия Антимафия

Бележка на АФЕРА: Туй амбициозно дете Крум на свръхамбициозната си мама от „цвета на нацията“ на Радев, още къде не се е пласирал?! За Главен Кенефочистач само още не се е напънал, след като Радев му обещава как ще го направи шеф на БСП, пласира го и за министър, а сега като нищо и той да се пъне за … главен прокурор.

АФЕРА остана без глас да пише и вика, че СИМБИОЗАТА МЕЖДУ БОКО ТИКВАТА И „ШЕФА“ РУМЕН РАДЕВ Е ОПГ „ПЪТЯ НА КОПРИНКАТА“.

„Шефа“ и „Тиквата“ са огледални образи по … крадене. И колкото Боко Тиквата и компания се посират от шубе от Гешев, толкова и „Шефа“ Радев пълни гащите, заради бруталното крадене на „пътя на копринката“ над който той ЛИЧНО Е ОПЪНАЛ ЧАДЪР.

«