« Върни се назад Публикувано на 10.08.2023 / 15:07

САРАФОВ, ГЕШЕВАТА ПРОКУРАТУРА УМИШЛЕНО НЕ РАБОТИ ПО „АФЕРАТА ВЕТРИНО“ СЛЕД ПОДАДЕНИ МАТЕРИАЛИ ОТ ДАНС! ТИ ДОКОГА ЩЕ СПИШ?! СЕНЧЕСТ БАБАИТ НА ГЕРБ ВАРНА СИПЕ И ЗАПЛАХИ ЗА ДА СПАСЯВА ЗАДНИКА НА ДУЕТА – ИВЕЛИН МИХАЙЛОВ И КМЕТА НА ВЕТРИНО!

На 22.07.2023 АФЕРА публикува:

На 21.07.2023 АФЕРА публикува:

От ГОДИНА И ПОЛОВИНА ВСИЧКИ МАТЕРИАЛИ ПО АФЕРАТА „ВЕТРИНО ГЕЙТ“ СА ДАДЕНИ ОТ ДАНС НА ПРОКУРАТУРАТА НА ИВАН ГЕШЕВ! РЕЗУЛТАТ – НУЛА!!! ОЧЕВИДНО ОТ „ПИРАМИДАТА“ „ИСТОРИЧЕСКИ ПАРК“ ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВА И НЯКОЙ „ПРАВИЛЕН“ ПРОКУРОР, написахме тогава.

В аферата са замесени както ГЕРБ кметът на Ветрино Димитър Димитров, така и собственика на  Исторически парк във Ветрино – Ивелин Михайлов и десетките му акционери, които са в постоянно и до момента безрезултатно очакване на дивиденти от вложението си.

Гешевата прокуратура си затвори очите за работата на ДАНС по случая и по материалите предоставени от ДАНС на прокуратурата, защо спи обаче Борислав Сарафовата прокуратура?!

Или ДАНС направо трябва да сезират Кьовеши, че от Европейската прокуратура да сложат белезниците?!

Особено, когато според спец.масивите става дума за „финансова пирамида“ по така наречения „исторически парк“. И която топло се подкрепя както от ГЕРБ, в лицето на кмета на Ветрино, така и от Радевите „копринки“.

В „аферата Ветрино“ лъсва и мръснишката война, която водят кметът на Ветрино и аверът му Ивелин Михайлов срещу Добротич Уинд и ветропарка във Ветрино. Безобразно хората от селото умишлено са плашени колко опасни били „перките“, като им се пробутват страхотии и лакардии, достойни за сценарий на филм на Хичкок.

В някакъв абсолютно неизвестен сайт, се пускат и „чаршафи“ с писания, подписани от „Рада Госпожина“, в които безумно се надиплят крими сериали и се внушава как зад кръчмарска свада, в която загубва живота си млад човек, стоял… кметът на с. Белоградец, просто защото бил кмет на Белоградец. В „репортерските“ тъпотии на „Рада Госпожина“, разбирай „дуото – кмет-исторически парк“, не са намесени само МОСАД, МИ 5 И ЦРУ.

А е просто: незабавно! Прокуратурата да подхване „пирамидата“ във Ветрино, наречена „исторически парк“, както и кметът на Ветрино.

Година и половина същата прокуратура УМИШЛЕНО си затваря очите за подадените материали от ДАНС.

П.П. След разследванията на АФЕРА по „аферата Ветрино“, сенчест консилиери на ГЕРБ във Варна моментално подхвана заплахи и закани към АФЕРА как щял да разбере кой „плаща“ за разследванията ни и как щели сме да си получим заслуженото. АФЕРА е готова да съдейства на прокуратурата и по случая с тези заплахи. Интересно защо същият тоя сенчест бабаит на ГЕРБ във Варна не отиде да пита ДАНС, кой и плаща за да разследва далаверите на Ивелин Михайлов и кмета на Ветрино. Да видим стиска ли му на него и на дуета „Рада Гопожина“.

Afera.bg

«