« Върни се назад Публикувано на 07.05.2023 / 21:34

САМ СИ ГО НАБУТА, ГЕШЕВ! ДО ГЪРЛОТО! КАК ТАКА С МРЪСНА ГАЗ КЪМ СОФИЯ, ПЪК ПОРАЖЕНИЯ ПО ДЕСНИЯ ФАР, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ВЗРИВА Е ВЛЯВО!

От Ню Йорк главният прокурор Иван Гешев по скайп дал интервю за БНТ, от което пуснаха части във вечерните новини. Утре сутрин в 8 часа щял да ни озари с цялата си прелест Гешев от САЩ, че хептен да ни вдигне нервите от сабахлян, щото малко са ни кретените негови прокурор/к/и и зам-шефове.

До този момент АФЕРА хладнокръвно се опитваше да отвори очите на Гешев и да го извади от кашата, в която го стотвиха неговите близки приближени, както и менторите му в сянка. Не му пречи да провери сега като е в САЩ от „сателитната информация“ на прехвалените му „атлантически партньори“ пред които ще се кълне как ще арестува Путин, по колко пъти ден на Борислав Сарафов си хортува с Боко Тиквата, например.

АФЕРА направи опит да обясни в прав текст на Гешев кой му спретна така наречения „атентат“, но от видяното от кратките откъси по БНТ от даденото от него интервю, на Гешев му е кеф сам да си го набутва. До гърлото.

Едно си знаят, едно си баят – взрива бил … 3 кг., щото така му казали „експерти от СОБТ“. КАзали му, хахаха, бе, да еба аз тез експерти. Стават ли за ебане тия експерти, Гешев, а? Че пак си го набута сам! До гърлото!

Казали ти експерти от СОБТ, без никаква експертиза! ТРИ КИЛОГРАМА?! Абе, Гешев, като ти гледам и жестовете пред скайпа, ти да не си на хапчета?! Три килограма, ама отзад!

Журналистите били интерпретирали това с „децата и семейството му“ от изречените пред тях от него думи. Правилно, ама, пак си го набута сам. Що мълчиш, че заместникът ти Борислав Сарафов гордо рецитираше, че си с децата си в колата, докато АФЕРА пишеше истината, а?! Що мълчиш за тоя твоя тъпак, бе, Гешев? Боко Тиквата ли ще ти се разсърди, или … ти си знаеш още кой?! Сарафов като твой заместник не говори ли с тебе, че да не те „интерпретира“?

Гешев казва, че изобщо не спрели при взрива, а Сарафов рецитираше, че колата даже била отместена на два -три метра! На това какво му се вика, бе, Гешев? Сарафов – мошеник! Ама си трайкаш, Гешев, трайкаш си като мишок.

Гешев казва, че след взрива колата не спряла, а с мръсна газ потеглила – сега внимавайте!!! – към София! /Досега сарафовци ни обясняваха обратната посока./

А така! Така си го вкара, Гешев, че тоя път е чак до гърлото!

Как така с мръсна газ потегляте към София, неспирайки, а пораженията са на десния фар на колата, при положение че взрива е вляво?! Как, бе?! Кво рече „израелския специалист“, хаха?

А! Гешев вика и че „израелския специалист“ бил: „който трябва, го знае кой е“, и че имал мнооооогооо голямо минало в Израел. Е-е? Който и да тоя „израелски специалист“, как, ти, Гешев, ще обясниш, че се компрометира цялото разследване, като се изгонват от мястото на огледа всички там криминалисти, за да се разхожда там сам „израелския ти авер“? Като какъв е ситуиран той в разследването, че не се сещам по НПК, НК или може би е по ЧеКа, а? Кой подписа заповед за участието му в огледа и кой изгони криминалисти от огледа, а, Гешев, нали си юрист?!

И сега още по-важния въпрос!

Гешев, ти разпитан ли беше като свидетел веднага след „атентата“ преди да драснеш за Турция, а оттам за САЩ? Защото всички обикновени граждани при престъпление незабавно са разпитвани! Тебе разпитаха ли те, или ще напишат протокола със задна дата? Сега, след като прочетете АФЕРА, естествено…

Човек чак да не смее утре заран да ти изгледа цялото интервю, че ще го е срам да те гледа чак толкова надупен сам да се нанизваш на кола.

Гешев, Гешев, а можеше да действаш иначе. Като мъж. Имаше един шанс – да обърнеш мача на катастрофата от подигравки на цяла България, в която те вкара твоето котило, проговаряйки и казвайки истината, като наред с нея започнеш да сечеш глави – една по една, на всичките мошеници около тебе и чорбаджиите им.

Когато обаче очевадно си се оплел в цялата тая мерзка лъжлива кочина, която не спря да ни навира тия 3 килограма тротил, които ако бяха не тъпа шашка от 200 грама, а наистина 3 килограма, щяха да ти отнесат голата тиква, сам си го вкара съвсем.

А ние от АФЕРА сме майстори да /ти/ го донабутаме джелатската.

Хайде, бакалъм.

Веселина Томова

«