« Върни се назад Публикувано на 10.09.2021 / 8:51

САМО ПО ДЕЛАТА! НИКОГА ПО ДУМИТЕ!

Още по време на протестите предупредих при това съвсем добронамерено, че президентът Радев, „стратегическите му съветници и съвети“, привлечени от тях нелепи псевдо-журналисти, нефелни политолози и социолози, както и събрани от кол и въже бити карти в политиката, нямат нито индивидуален, нито общ капацитет да свалят реално от власт Борисов. Както и цялата му мръсна мафиотска компания. Играта не е за аматьори.

Тогава бях възприет като враг на идеята за промяна, но днес, надявам се, всички да виждате ясно, че крайният резултат от многото приказки, заявки, вдигнати юмруци и прочее глупости доведоха до точно обратната тенденция – реабилитация на борисовите хора, които отдавна трябваше да са в арестите. Но…, там няма нито един от тях!!!

Няма да влизам в подробности за това и онова, което се случи, но протестът не само беше предаден, но и продаден. Некадърността на водачите и лидерите в цялата човешка история е водила до гибел не един народ и е опустошавала цели държави. У нас се случи същото и това ще продължи да се случва, докато не повярвате в себе си, а не в политиците ни.

Последните, независимо от своя цвят и идеология винаги са били носители на предателство към род и родина и няма как да бъде друго. Освен в един единствен случай. Само един: Вяра – само в Бог. За достойните между нас – слава, за недостойните – сатър. Запомнете добре това решение. Ще ме попитате как се разпознават едните и другите!?

Само по делата! Никога по думите.

Николай Марков

«