« Върни се назад Публикувано на 20.05.2022 / 17:35

САМО ГОЛОГЪЗАТА ЛЪЖЛИВА КОКОШКА КИРО ПРОСТОТО СЕ НАПРАВИ НА МЪЖ ЗА НАША СМЕТКА. ОДУПЕНИЯТ КОКОШИ ГЪЗ БОРИ РУСКИ ТАРАЛЕЖИ

Малоумният измамник Киро Петков е евтин и долнопробен лъжец. Той е ходеща обида за САЩ и за нашия народ. Вика пред мисирките: “Увериха ме (кой, бе?), че цяла Европа (коя, бе????) ще плаща газа на руснаците в подходящата валута с декларация за приемане”.

Преведено: Цял ЕС ще плаща в евро за газ в руската банка на “Газпром”, която ще дава фактура, че ги е получила и после ще ги обръща в рубли по предварително обявения план. А именно, Германия, Италия, Словакия и другите… си плащат газа на Путин в евро/рубли, а само гологъзата лъжлива кокошка Киро Простото се направи на мъж за наша сметка и сега чакаме….танкерите от Мексиканския залив, при това неясно от кой договорени и неясно на каква цена.

Одупеният кокоши гъз бори руски таралежи, а няма мисирка да разбере какви ги дрънка или поне да го пита защо лъже народа.

Много жалко, че Киро Простото става вече символ на всичко Американско като дънките, Марлборо и Кока-Кола едно време.

Когато една схема се прави шано, тя си осрава шано, далавера. А това е именно, заради нелепото поведение на #ПростоТоКиро.

Николай Бареков

«