« Върни се назад Публикувано на 05.01.2024 / 10:34

САМО В „АФЕРА“! EТО Я ИСТИНСКАТА ЦЕЛ НА ЛОБИРАНЕТО НА „ПП“ В САЩ: УРЕЖДАНЕ НА ПРИЕМ НА ДЕНКОВ ПРИ БАЙДЪН И ПРЕЦАКВАНЕ НА РОТАЦИЯТА!

Както вчера стана известно ПП – „простоидиотите“ в лицето на Асен Василев, е подписал договор за наемане на американски лобисти в САЩ срещу 100 000 долара.

Договорът е сключен с официалната трактовка: „насърчаване на водещи американски политици, които са част от федералното и щатското управление, и американския Конгрес за засилването на двустранните отношения между САЩ и България“ и „по-доброто разбиране и оценяване на първостепенното за САЩ значение на България, по-конкретно прозападните ѝ действия и антикорупционните усилия“.

АФЕРА разкри какво се крие зад това решение за „внезапно“ лобиране от страна на „простоидиотите“ точно в този момент.

Брилянтни източници на АФЕРА, базирани отвъд Океана и в епицентъра на контактите на ПП-идиотите с тамошните лобисти, разкриха каква е основната цел на ПП-тата.

Целта с наемането на американски лобисти е ПРЕДИ РОТАЦИЯТА у нас на премиерстване и правителство, да бъде уредена среща на премиера на ПП/ДБ Николай Денков с президента на САЩ Байдън в Овалния кабинет. И така да бъде прецакана предстоящата ротация.

До февруари тази цел трябва да бъде постигната, като след уредена среща на Денков с Байдън срещу 100 000 долара се гръмне, че „ето нашият премиер го приема Байдън, стои зад него и трябва да остане като премиер“.

Това е „лобисткия план“ на Простоидиотите, които по този начин искат да прецакат ротацията, респективно да прецакат Борисов, Мария Габриел, която трябва да стане премиер след ротацията, и не на последно място Пеевски.

Afera.bg

«