Публикувано на 29.07.2020 / 9:53

САМО В „АФЕРА“! НОВ ЗАПИС НА БОЙКО БОРИСОВ! „НЕ МОЖЕ ДА Е ДЪРЖАВЕН ГЛАВА ТОЯ ТЪПАНАР! ИЗБРАЛИ СА СИ ЕДИН ПРОСТ ЛЕТЕЦ! ДА СИ ЕБЕ ПУТКАТА МАЙЧИНА! НА ПРОСТ ЧОВЕК КУР СЕ НАБИВА, ТОМИСЛАВЕ!“

Нов убийствен запис на Бойко Борисов с Томислав Дончев:

„Пожелахте да чуете…

Когато и да го запишем – само простотии! За Тиквата всички сме … , както става ясно…“

Телефонен разговор между Бойко Борисов и Томислав Дончев:

Veselina Tomova · Баце и Томи

….Акъл се набива, Томиславе, на умен човек. На прост човек кур се набива! Той не може да поеме акъл, мое да поеме един кур. Като се трови, като му се ебава майката и така нататък.

Това може простия човек. Е това са начело на протеста.

„С“ класа начело на протеста. Ами тя харчи двайсет на сто бензин, бе… да харчи трийсет на сто в Бургас… И той ми протестира за цена на горива…

Абе, хуйо…

Само че не в тех е проблема. Проблема е Радев. С това, че излезе и каза – два милион и половин не са виновни за бедността, виновно е правителството… Ама правителството плати миналата шест милиарда и седемстотин за неговата партия…

Бедният човек се вози в градския транспорт, който е най-добрия  в София, а не се задръства града… Само че тази приказка, като излезеш да я изговориш, ще те чуят сто двеста хиляди от интелигентните хора и ще кажат – да , правилно…

Само че когато си обграден от тъпанари нито може да се прави политика, нито да се говори истината и да се праят реформи. Няма такова нещо.

Не, правилни неща не могат да се правят…

Правилни неща с такъв президент не се правят. С такава опозиция не се прави.

… ЕстественНо…

Сто пъти ви казах, крепиме фронта до европейските избори. Европейските избори като ги набиеме, тогава вече може да им говориме. До европейските избори всеко нещо, което правите им дава… Сега не е момента да дигаме данък. Не е сега момента. Правилно ли е? Правилно е.

Ако има разумни хора ще кажат АшколсуАм…

Във Финладния забраняват вече в града Хелзинки да се движат коли от догодина… Само градския транспорт…електро… Но това са финландци, не са БГ, не са си избрали един прост летец! Бил летец… Ми ние имаме хиляди летци! Тоя къде вози по двеста и петдесе пътника в самолета е сто пъти повече летец у гражданската авиация… Пичка им майчина!

…. Ама няма се оправим, братко… Ама няма да го оправиш… Нито ще се оправи от нас, нито от Корнелия…. После…

… чува се гласът на Томислав Дончев…

… Това, че ще плати десет лева те излизат и казват вдигам му данъка… Казва ти го държавния глава в кавички, щото той не може да е държавен глава тоя тъпанар… Когато ти го каже държавния глава ти не спориш с мене, спориш с два милиона и половина, които са припознали, че тоя е техния защитник от тебе!

… Е! Е! Е!… Защо му даваме това да го прави?!

… Да си ебе путката майчина! Аз питам сега защо вдигаме тоа правилния данък… Не мое ли юни да се дигне…

… Знаеш ли колко е прихода у бюджета … двайсет милиона… толко колко дадох Генчо Начев да си дострои болницата…

… Е… влиза в общинските бюджети… Я да си ебат майката!

… Чакай сега… че ме ядосваш и ти…

… Сега че ги опраа!…

Afera.bg

 

Коментари 220 за
“САМО В „АФЕРА“! НОВ ЗАПИС НА БОЙКО БОРИСОВ! „НЕ МОЖЕ ДА Е ДЪРЖАВЕН ГЛАВА ТОЯ ТЪПАНАР! ИЗБРАЛИ СА СИ ЕДИН ПРОСТ ЛЕТЕЦ! ДА СИ ЕБЕ ПУТКАТА МАЙЧИНА! НА ПРОСТ ЧОВЕК КУР СЕ НАБИВА, ТОМИСЛАВЕ!“”

 1. Г-жа Томова , вчера написах коментар с моето мнение какво трябва да се направи в България за да тръгнем в правилната посока , но така и не се побликува. Не смятам , че аз съм най- големия капацитет, но все пак нали този форум е за това всеки , който иска да помогне с нещо да може да сподели своето мнение. Ако целта е друга, напишете за да знаем.

 2. Онези,номенклатурчиците от ЕС до кога ще гледат сеир? Те не са тези,които требва да се обадят на този ПРОСТАК и МУТРА борисов,и да го разкарат от власт? Заедно с тази СМРАД ГЕРБ ??????? А и тези от Брюксел така ли ще го оставят,по повод делото,което заведе срещу този ИЗРОД Елена Йончева ?? И така ли виняги у нас ще свършва ? Без съд,затвор и проклятие до края на живота им ???????

  1. Чуй какво ще ти кажа аз на тебе Батьовото :

   Ония клатикурци и тем подобните фон дер ЛайНен в Евросъюз, Европарламент, Еврокомисия и изтърсака Народна партия, се захранват от едно нашенско чекмедже !

   Те никога няма да затворят чекмеджето, откъдето идват пачките Евро с 200 километра …

 3. НЯМАМ ДУМИ ,ТОЛКОВА ПСУВНИ ГРОЗНИ И МРЪДСНИ НЕ СЪМ ЧУВАЛА И ОТ НАЙ ПРОСТИЯ КАРУЦАР ОТ РОМСКИТЕ ГЕТА, ПОТРЕСЕНА СЪМ ОТ ТОВА КОЕТО СЕ ИЗЛИВА ОТ ТАЗИ ГНУСНА УСТА , ПОМИЯ И ОТНОВО ПОМИЯ!!! ПРЕЗ ЖИВОТА СИ НЕ СЪМ ЧЕЛА ТОЛКОВА ГНУСНИ ПРИКАЗКИ !! И ТОВА НИ УПРАВЛЯВА КАТО ДИКТАТОР!! ТОВА ИЗЧАДИЕ Е ЗА РАЗСТРЕЛ ,АМА…ОКОЛО НЕГО СА ВСИЧКИ МУТРИ !!!СОРИ !! ПОВРЪЩА МИ СЕ!!

 4. Колко и да лаеме и плюваме мили ми сънародници, нито ще е истински аудиозаписа, нито ще слезе от трона, нито ще се разбере и за Ах. Джолан, Божков и Пеевската гушка. Кой от къде и защо? Ние сме народ прост, пачи и офце. Смеем се на мамалигите но свалиха оня от власт…стой за малко до стената с милата ти половинка. Нема адвокати, нема комисий които са наши хора! Ако нашите национални герой могат да надникнат над земята в която лежат…Никога няма да сме единни поне като циганите—срамно е

 5. Поне глупаците разбраха,че мафията е безскруполна и брутална,по опасни са скритите лимонки като пепи москов код
  Как може ковито да убива само хора умрели от старост що за простотия разберете това е истинската трета световна война

 6. ЩЕ ВЗЕМА ДА СЕ СЪГЛАСЯ С ПРОФ.ИВО ХРИСТОВ, ЧЕ 80 НА СТО ОТ ХОРАТА СА ДЕБИЛИ. НО ДА УТОЧНЯ, ЧЕ ТЕЗИ 80 НА СТО СА ОТ 36 % КОИТО НЕ ПОДКРЕПЯТ ПРОТЕСТИТЕ.ЗАЩО ДА ГИ ПОДКРЕПЯТ, ТА НАЛИ ПОВЕЧЕТО ОТ ТЯХ СА НА СОФРАТА НА ГЕРБ,ПО ИЗВЕСТНИТЕ ОТ ТЯХ, ОРИЕНТИРАЛИ СЕ И ЕВОЛЮРАЛИ НАВРЕМЕ: БИКОВ-АКТЬОРА КОЙТО ЩЕШЕ ДА СЪДИ БОРИСОВ, Г.МАРКОВ, РАЗБИЛ ТОЛКОВА СЪДБИ КАТО ДОНОСНИК, АН. ТОДОРОВ /ШАЙКАТА/, ХАРИЗАНОВ, ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ СРЕД ПОЛИТОЛОЗИТЕ, НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ПОДСЪДИМ, ХАРАЛАН АЛЕКСАНДРОВ-СЪВЕТНИКА НА Б.БОРИСОВ, СПАС ГЪРНЕВСИ, ДА НЕ ПОДЪЛЖАМЕ НАТАТЪК.
  НЯМАЛО КОЙ ДА УПРАВЛЯВА? А ТОЗИ КОЙТО НИ УПРАЛЯВА НИ ДОКАРА ДО ТОВА ДА СМЕ НАЙ-КОРУМПИРАНАТА ДЪРЖАВА, 112 МЯСТО -СВОБОДА НА СЛОВОТО И Т.Н. И СЕГА НАЙ-ВАЖНОТО, ЖУРНАЛИСТЪТ ГЕОРГИ АТАНАСОВ НЕ ОТДАВНА НАПРАВИ ПСИХОЛОГИЧЕСКИ ПОРТЕТ НА „СЛЪНЦЕТО“ НО ДА ПРОДЪЛЖИМ ПО-НАТАТЪК: ВЕРБАЛНАТА И НЕВЕРБАЛНАТА ХАРАКТЕРИСТИКА НА ТОЗИ ЧОВЕК Е ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА. С РЪЦЕ В ДЖОБОВЕТЕ СЕ РАЗХОЖДА В ЗАЛИТЕ В БРЮКСЕЛ, ОБИКАЛЯ КАТО ИЗПЪДЕН, НЕ КОНТАКТУВА, ЗАЩОТО НЕ ЗНАЕ АНГЛИЙСКИ, ПРАВИ ПРОВЕТРЕНИЕ НА ТЯЛОТО СИ КАТО РАЗТЪРСВА РЕВЕРИ НА САКОТО, ДОБРЕ,ЧЕ НЯМА НАБЛИЗО ДРУГИ ПОЛИТИЦИ ДА НЕ СЕ ПОГНУСЯТ, ПРЕВОДАЧКАТА НЕ МОЖА ДА ПОНЕСЕ И ГО НАПУСНА, НЕ ЗНАЕШЕ КАК ДА ПРЕВЕЖДА „БИСЕРИТЕ“ КОИТО БОРИСОВ „РЪСИ“ И ЗА КАПАК НА ВСИЧКО ПСУВНИТЕ И ЦИНИЗМИТЕ КОИТО ИЗРЪСИ ПО АДРЕС НА ПРЕЗИДЕНТА. ПРЕГЛЕЖДАМ МЕЖДУНРОДНАТА ПРЕСА, Б.БОРИСОВ Е ОБЕКТ НА КРИТИКИ И ПРИСМЕХ. ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА СЪСТАВА НА МИНИСТЕРСКЯ СЪВЕТ.НЕКОМПЕТЕНТНИ, ЛИПСАТА НА ПРИФЕСИОНАЛИЗЪМ ЗА РЕСОРА ЗА КОЙТО ОТГОВАРЯТ.ТОЗИ ЛИ ЧОВЕК И СЪЗДАДЕНИЯ ОТ НЕГО МОДЕЛ ЗАЩИТАВАТ ТЕЗИ 36 % ОТ АНКЕТИРАНИТЕ КОИТО ГАЛЪП ИНТЪРНЕШИНЪЛ ПРЕДСТАВИ В СВОЕТО ИЗСЛЕДВАНЕ. ДОКАТА ИМА ТАКИВА „ЗАЩИТНИЦИ“,ТЕЖКО НИ.

 7. Като чета и слушам изказванията на Простака, ми се струва, че ‘създаденият от гениалния Алеко Бай Ганю“ е значително по-интелегентен от банкянския толуп. И такова нещо ни представя в Европа! Упорства и седи, защото козяците го крепят. Нали амбасадорката щеше да обявява още корумпета? Да, ама стига да не са „нашите кучи синове“

 8. НЕ СМЕ НАРОД ЩОМ СМЕ ТЪРПЕЛИ 10 /ДЕСЕТ/ ГОДИНИ ТАКЪВ човек ДА Е НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА !

 9. Тоя мафиот и тулуп и тъпанар тиквата Буда да слезе от джипката и да си разклати дебелият задник …….

 10. Томиславе, айде подай си ти оставката. Нали си по-умен? Интелигентното зло, не е ли по-голямо зло от простия злодей? Нямаш сила ааа,, да се изтръгнеш от покварата. Де да можехте да се видите отстрани. Жалки боклуци, изроди.

 11. Някой не може ли да му хакне фейса и да осуети сериала „един премиер, един джип, една държава“? А телефона? Трябва да бъдат осуетени подобни организирани събития, като тези във Враца! Ако се направи протест или се смути работата на подобни негови кампаний и изяви как ще пропагандира?!

 12. Псува така както съм чувал каруцар да псува конете си!

  Как ли се е почувствала майка му като е чула в ефир резултата от нейното възпитание!?
  А сестра му докторката!? Горката жена, как би могла да му носи срама при среща с колеги на работното си място!
  А дъщеря му!!

  Г-н Томислав Дончев, ако Вие сте събеседника (Вие си знаете най-добре) можете ли утре да се покажете пред хората, освен за да си подадете оставката! А ако ще можете, явно ще се добавите към отбора на „простите Кърджалийски пу**ки“. Как ли ще постъпите!? – чест, достойнство и „лице“, срещу срам и позор на близач. Изборът е Ваш, а констатацията – за всички нас.

 13. Отвратителен простак! Този запис е поредната илюстрация за това, какво ни управлява! За каква народна деградация става въпрос, какви титани на простотията трябва да са тези, които гласуват за Боко! ГЕРБ е дъното в модерната ни история…

 14. Май е налице заплаха за националната сигурност, касае се за данни относно сигурността и живота на държавния глава в Републиката! Не трябва ли да бъде свикан съвета по национална сигурност ?

   1. Вярно е ,но мисля ,че е налице заплахата и може да бъде приложен -свикан консултативния съвет по национална сигурност при Президента на РБ.Държавата не е еманация от един ненормалник ,а съвкупност и от други здравомислещи началници на спец служби нали?

 15. ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ-КАТО СЕ ТРОВИ!!!!!!!! ТУК НЕ СЕ ИМА ПРЕДВИД ПРЕНОСНО,А СЕ ИМА ПРЕДВИД РАЗТРОЙВАНЕ НА ЗДРАВЕТО И СМЪРТ!!!!ОТКЪДЕ ЗНАМ,ЩЕ КАЖА КОГАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО,ЗАЩОТО СЪМ ГО ИЗПИТАЛ НА СВОЙ ГРЪБ.И ПРОДЪЛЖАВАМ ДА СТРАДАМ ОТ ПОСЛЕДИЦИТЕ.НО НЕ ИСКАМ ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ НА ПРЕЗИДЕНТА,ЗАЩОТО СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА НЕГО И В НЕГО МИ Е НАДЕЖДАТА.МОЛЯ ОБЪРНЕТЕ СПЕЦИАЛНО ВНИМАНИЕ НА ТАЗИ ЗАПЛАХА-КАТО СЕ ТРОВИ ,ДА МУ СЕ ЕБАВА МАЙКАТА???????МНОГО ХОРА СИ ОТИДОХА ОТ МИЛИЦИОНЕРСКИТЕ ИМ СКАПАНЯШКИ НОМЕРЦА.АЗ НЕ ИСКАМ ДА СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ.НЕ ИСКАМ НИКОЙ ПОВЕЧЕ ДА СТРАДА ОТ ТЕЗИ БОКЛУЦИ.

 16. И за допълнение нека простакът от записа да знае , че #StupidBulgariansLivesMatter и
  ние не сме тъпи и недостойни кърджалийски п…и.
  За простият от записа к.р , както сам си го пожелава.
  И другия път , като идва във Варна да го обяви предварително.
  И за протестите – предлагам по озвучителната уредба да звучат постоянно записите (целодневно пред министерският съвет и парламента, може и пред по важните посолства ,особено оня с двеста ) за да се знае кого те подкрепят или не.
  Разбиране с пауза на някои моменти, за да не загубим детската аудитория.
  Поздрави и #БългаритеИматПравоДаЖивеятДостойно

 17. А, и още нещо. ТрЕта поред бензинова С класа карам, от Бургас съм, гори ми средно 8,5 на сто и първата си я купих, докато не беше той на власт, за останалите две ми беше по – трудно!

 18. Томова, нали си разследващ журналист?
  Я разследвай, какво му е образованието на нашия Толуп. Гарантирам ти, че ще е интеРесно, как този простак не е учил и ден за пожарникар и как същия толуп (нарочно с малка буква, че голяма не заслужава) е получил образованието си (докато тате е виш пожарникар и номенклатурчик)! Тъпана даже и Тоьотата не шофира като хората, не да ми говори за бойни самолети. И да не се прави на велик, щото само пред мен два пъти щеше да направи ПТП на м. Тракия, карайки с 180 км/час.

 19. След този запис , ако има достойнство господин Томислав Дончев трябва да потвърди или отхвърли истиността му. Ако е истина ,че това е гласът на Борисов ( в което почти никой не се съмнява), да потвърди пред медиите подкрепата си за него.

  1. Томислав Дончев няма никакво достойнство, той е същото лайно като Баце, сменил няколко партии за да лапне кокала! Пълен тъпак е, помните ли ка се правеше на Брус Уилис, … пълен идиот! Всички герберастки простаци са за трепане, бесилка и куршум!

 20. Нали помните колко вицове имаше за тъпите мутри? Ами, тоя е същата тъпа мутра.

 21. Тези записа са явление на Бг. демокрацията,как ви ли за писи са имали другите политици.Всичките са грами .

 22. „Някой да каже на премиера, че военните пилоти ги взимат в гражданската авиация като топъл хляб. Обратното е изключение, ако въобще има такива примери.”
  Обратното не става защото не стават. Авиационната материята е непозната за интелигентни хора,какво остава за жизнерадостния глупак от Банкя. Известен е синтезираният израз от ефекта на Дънинг-Крюгер: „Глупавите са твърде глупави, за да разберат, че са глупави”. Такива завършени глупаци са и самоуверени поради вродените тежки комплекси,които ги превъзбуждат непрекъснато и не спират да дрънкат глупости в пълен безпорядък. Какво са виновни пожарникарите,че този смешен палячо излага една достойна професия? Виновни са обаче избиралите палячото,което е национален позор!

 23. Казал съм, че на Бойко Сикаджията му трябват две неща да поумнее и да изчезне.
  Първото е дебела дряновица-сутрин и вечер по десет пъти по дупарата и гърба, а второто е дебел уй- три пъти на ден на празен стомах (уста).

  1. 40 тояги на ден са му малко, а за „кура“, той си го каза; Който вади нож от нож умира.

   1. И такъв няма да поумнее каквото ида правиш. На крива ракета космоса и е крив. И още; за криво колело прав път няма.

 24. Баце, от мен имаш едно: Да ти еба путката майчина и да те шибам у дупе ладно!

 25. Борисов, Бойко,
  Защо не помислиш за САМОУБИЙСТВО, БЕ ТЪПАНАР ПРОСТ ?!?!
  Още Днес, Сега, Веднага !!

 26. И БАЙ ГАНЮ, НА АЛЕКО БИ СЕ ЗАСРАМИЛ ОТ КАЗАНОТО ОТ БОРИСОВ ЗА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ.
  УНИКАЛЕН ПРОСТАК. ТАКОВА ЧУДО НЕ СЕ „РАЖДА“ ВСЕКИ ПЪТ. ФРАЗАТА: „НЕГРАМОТЕН, НЕ ЧЕТЕ , НЕ ЗНАЕ ЧУЖДИ ЕЗИЦИ, САМО СЕ ПРЕГРЪЩА И ЦЕЛУВА. ТАЗИ ФРАЗА Е КАТО БИСЕР ЗА БОРИСОВ.
  ВСЕКИ ДИКТАТОР ИМА ДВЕ ЛИЦА. КОГАТО Е СРЕД ХОРА С ПО-ВИСОК СТАТУС Е МАЗОХИСТ, А КОГАТА Е НАД ХОРА КОИТО МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА Е САДИСТ. КОЛКО ДОБРЕ ПАСВА НА НАШЕТО „СЛЪНЦЕ“.

 27. Все си мислех,че не трябва да се катурва превителството, тъй като ще стане по-лошо, но след тоя запис вече твърдо подкрепям протестиращите, макар и да съм в чужбина и да не мога да съм по площадите на България. Тоя псевдогенерал получил пагоните си след назначение от ДПС и никога не стъпвал в генерал-щабна академия за разлика от Радев е освен назад от него,ами и в страни от него.Да си отива при оня пинокио, на чието чело чукаше още вечерта на избора му (визирам подлогата Плевнелиев) и да чакат призовка за затвора.

 28. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

  „““““““Той не може да поеме акъл, мое да поеме един кур. ……………………….. Като се трови, …………………….. като му се ебава майката и така нататък.““““
  Момчета, кого и как трови Борисов?
  На кого и как ебава майката Борисов?
  Какви са му похватите на тоя дебелак?

  Ако и тук не се задейства прокуратура, какви са тия демократично похвати, да трови, да ебе нечия майка, що за идиотия е това?

  Не е ли самопризнание? Супер, затвор за тоя наглец!

  1. Старата българска фраза „Псува като каруцар“ ще добие нов вариант: „Псува като Бойко“. И след всички събития, не забравяйте думите на Харалан Александров: „Имаме късмет с Борисов“. И на всички онези, които обясняваха, че Бойко е отличник, все шестици имал, доктор на науките бил. И незаслужено го смятат за прост. Дори когато сам си признава. Впрочем, аз напоследък псувам като Борисов. Откак главният прокурор взе да публикува записи от телефонни разговори, всеки мой разговор по мобилния започва и завършва с „Г-н Гешев, да ви е.а майката“
   Иван Бакалов

 29. Много прост президент.. единия прави магистрали другия яхва чужди протести

  1. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

   Не разбрах!

   Чий е протеста?
   Протестът е срещу Борисов и Гешев, и тук няма кой кой е ! Важното е тиквата с каскета да ги няма!

   1. Точно така искам да страдате , да усещам болката ви …. кеф.. живот майна

 30. След поредния запис нещата са в пропастта. Всички сме там, вече и небето не се вижда. Хора от ГЕРБ, няма да цитирам казаното, нито откъси. Чели сте го всички. Знаете за корупцията и краденето повече от всички нас, защото някои от вас са участвали, споделили са. А и имате очи. Наясно сте също, че Шиши и Доган дърпат конците от задкулисието, а истински мутри са ударен отряд на властта по линия на рекета и превземането на чужди бизнеси. Стотици хора гният в зандана, защото са се откупували с милиони, но вече искат да им вземат всичко. И аз не ги харесвам, но да отговарят както е по закон. Не главният прокурор да ги инквизира.
  Прочетохте и чухте как е наричан и псуван президента Радев, нали? И не е важно как се казва държавният глава, а отношението на висш политик, трети мандат министър-председател към институцията „Президент“. Не знам къде сте расли, как са ви възпитавали в къщи, къде сте учили, но в моето семейство подобни неща не са се чували. Нещо повече, казвали са ми, че трябва да уважавам честта и достойнството на всеки човек, а аз да защитавам своите по всяко време и навсякъде. Не е лесно, но у нас и у много мои приятели, познати и колеги бе и е същото. Шегуваме се, че сме от една кръвна група. Вие, хора от ГЕРБ, от коя кръвна група сте?
  Томислав Дончев, вице-премиерът е роден в Габрово и там завършва Математическата гимназия. В семейството и училището ли го учиха да мълчи, когато отсреща се излива вулгарен водопад? Ако е така – да го заяви открито. Ако не е – да подаде оставка. Така стоят нещата с морала, ако това „нещо“ все още става за ядене у нас. Наистина ли сте готови да преглътнете всичко, само и само партийната ви върхушка да е на власт?
  По площади и улици са хиляди млади и възрастни хора. На повечето от тях IQ е с пъти по-високо от това на много управници. Считате ли, че това е справедливо? Че е справедливо сговорът между Пеевски, Борисов и Гешев да превръща страна от ЕС в треторазрядна африканска диктатура? Не ми отговаряйте. Но погледнете децата и внуците си в очите. Прочетете какво пише там.
  П.П. Някой да каже на премиера, че военните пилоти ги взимат в гражданската авиация като топъл хляб. Обратното е изключение, ако въобще има такива примери.
  O.S.

  1. Моля Ви не цапайте Афера с опитите за разсъждения на соросоида Стефанов! Нямало значение кой бил президент, а била важна институцията. Институцията си беше там и по времето на недоразумението Чехлю Плювналиев, но съм сигурен, че хората него нямаше да излязат да го защитят по същия начин.

   1. Всеки, който пише и действа в момента за свалянето на борисов трябва да бъде подкрепен безусловно, независимо от мотивите му. А оттам насетне – каквото сабя покаже. А който пише против това, е сектант…

 31. колко хиляди летци има в гражданската авиация, при положение, че България Еър има 9 самолета…..Баце ти си светило в толко много области… каскет ти свалям

 32. СПЕШНО,НЕЗАБАВНО,СЕГА,ВЕДНАГА,МОМЕНТАЛНО СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО и ПЪЛНА,ПЪЛНА,ПЪЛНА РЕВИЗИЯ на „държавата ни!!! НАРОДЕ???? НАРОДЕ???? НАРОДЕ????

 33. ЩО, БЕ? НЯКОЙ ДА Е ОЧАКВАЛ НЕЩО РАЗЛИЧНО? Още когато „народната любов“ го избра преди 11 години /и още няколко пъти!/, ми беше кристално ясно, че с избора на една мутра ни чака катастрофа. Щото народът го е казал: вълка козината си мени, ама… /разбирай и изказа, и алчността, и жестокостта, и простотията…/ Тъй че-ДА ТЕЖИ НА СЪВЕСТТА НА ТИЯ НАИВНИЦИ, ДЕТО ПРЕДПОЛОЖИХА ОБРАТНОТО И НИ ГО НАТРЕСОХА

 34. Такава лавина от народна любов – и ти да се правиш, че роса роси! За кой материал е имало над 100, близо 160 мнения, и всичките убийствено отрицателни и подигравателни? Такова нещо не се организира, то извира от душите ни. Хем не ни плащат като на клакьорите-циганори, а доброволно и самоволно си изливаме мнението.

 35. След днешния запис, си позволявам да повторя един пост отпреди поради още по-голямата му актуалност:
  „Изтеклият звукозапис на ЕВРОмутрата бойко и снимките с КЮЛЧЕТАТА ЗЛАТО и ПАЧКИТЕ от по 500 ЕВРО, показват безкомпромисно, че ЦАРЯТ е ГОЛ – дори в буквален смисъл.
  И, че не само АДеФеИ /Агенцията за държавна финансова инспекция/ и КаФеНе /Комисията за финансов надзор/, за които пияната, сънлива и НАШМЪРКАНА МУТРА от Банкя говори в записа,
  но и всички други КОНТРОЛНИ ОРГАНИ в държавата, включително ДАНС, МВР, Прокуратура, НАП, КПКОНПИ, Митница, и пр.,
  днес – за разлика от 90-те години на миналия век, са НЕГОВИ БУХАЛКИ, за брутална разправа с всички неудобни на властта МУ и за ЛИЧНО ОБОГАТЯВАНЕ в ЗЛАТО и ЕВРОбанкноти.
  И хиляда години да е във властта, бойко ще си остане една алчна, примитивна, неграмотна, проста, цинична, зла и отмъстителна МУТРА.
  Съмнително е също, дали е чак такъв голям еб@4, за какъвто се изкарва в записа“.

  1. Най-голямото зло за България и българските граждани, в момента е МУТРАТА бойко. Затова, протестите трябва да продължат, докато МУТРАТА от Банкя и неговите разбойници от ГЕРБ и ОБЕДИНЕНИ МАФИОТИ – ДПС, ВМРО, НФСБ и АТАКА, не се изрежат от обществено-политическия живот на страната. С хирургически скалпел – до дъно!
   ОСТАВКА, МУТРО ДОЛНА!
   ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА!

 36. На всяка цена президента трябва лично да осъди Мутрата. МУТРИ ВЪН! Оставка!

 37. Господин Дончев, познаваме Ви от далечната 2009 г. Направихте ни отлично впечатление – мъж на място, с ум, достойнство и чест. Молим Ви, проявете разум, достойнство и чест и днес! Застанете с лицето и името си, не бъдете под общ знаменател с този простак Борисов ! Оттеглете се !

  1. Според мен никой от Герб (особено от по-високопоставените) няма свободна воля. Това са крайно зависими хора, които са се продали още със стъпването си в това мафиотско образование. Такава е цената- губиш свобода и достойнство, получаваш европейски стандарт на живот…Така че не очаквайте нито от Томислав, нито от Цвета пориви на пробудена съвест и чест.

 38. Срамно ми е ,че това чудовище ни управлява.Такъв мръснишки език доказва цялата му същност.И като гледам как се вози в джипа и пита работниците и как нагласени дружинки му ръкопляскат във Варна, все ми напомня за времето на Живков.Но мисля ,че последния не е бил толкова злобен и циничен.С тези 50 лв при 300 пенсия май ще си купя уиски да полея падането на тази власт.

 39. Няколко думи относно блокирането.
  Ако блокирате такива безалтернативни маршрути, като например Аспаруховия мост, вие фактически откъсвате живущите в кв.Аспарухово от достъпа им до Варна.
  Това в условията на епидемиологична и икономическа криза, безработица, масови съкращения и наказания за работници, вкл. и при минимални закъснения за работа, със сигурност няма да добави популярност на протестите.
  И хората, които в тези условия на безработица изгубят дохода и прехраната за семействата си заради едно подобно закъснение/отсъствие от работа, вследствие от блокирането няма да станат ваши привърженици.
  (1) Не правете подаръци на Борисов.
  (2) Помислете за тези семейства в които има един единствен работещ.
  (3) Помислете и за тези семейства в които има възрастни и болни хора.

  Силата на протеста е в неговата масовост и продължителност.

  Не извършвайте действия, които доказано демагогската ГЕРБ ще използва да запази електората си и да настройва хората срещу протеста.

  1. Съгласен съм!
   По-скоро трябва да се блокират най-важните държавни и общински учреждения.
   Примерно – блокиране на сградата на МС – никой да не влиза и никой да не излиза, докато мутрата от Банкя не подаде оставка.
   Блокиране на кметството, докато кмета не подаде оставка.
   Блокиране на Областната управа, докато областният управител не подаде оставка и пр.

  2. Съгласен съм с Вас. Защо не се блокират държавните институции раздавали обществените поръчки, строителни обекти и офисите на фирмите строители на обекти от инфраструктурата (там от където Баце най-много краде), резиденциите на крупните бизнесмени шефове на обръчите от фирми около ГЕРБ (не са само Доган и Пеевски, а има и десетки други). В краен случай да се прибегне до пълен блокаж или щтурм на Парламент и Министерски съвет, но тогава когато всички са вътре. Един ден блокади на пътища не променя нищо, но и няма да донесе победата.

 40. С огромно нетърпение чакам сега какво ще ми разясни оная напудрена социоложка, дето по-рано ни светкаше, че ние българите/всички българи, ни повече ни по-малко/ така си говорим, ужасно се кефим да ръсим цинизми и това си било в реда на нещата, донт уори би хепи. Тая скрофа направо трябва да я затворят за брутална обида на целия български народ. Не знам къде е расла и възпитавана въпросната. Обаче да изтърсиш такава грозна характеристика на сънародниците си, само и само да заработиш едни пари за мен си е държавна измяна отвсякъде. Гешев, ти какво мислиш по въпроса?

 41. Какво може да говори един абсолютен простак,какъвто е бмб- нищо друго освен абсолютни простотии ? И този индивид е мин.председател ???
  Изпитвам отвращение и срам при вида и поведението му на публични места в страната и особено в чужбина !!!
  Тези негови разговори трябва да се пускат от протестиращите всеки ден за достояние на повече хора !
  Срам за държавата ни е този човек !

 42. Аз вярвам на Боко тиквата че му липсват първите 7 години.Язък че майка му е била учителка.

  1. Народът е казал-„У ОБУЩАР ХУБАВИ ОБУВКИ И У ШИВАЧ ХУНАВ ПАНТАЛОН-НЯМА ДА НАМЕРИШ!“ Аз бих добавил- И У УЧИТЕЛКА-ВЪЗПИТАНИ ДЕЦА!

 43. Какво имаме към момента.
  (1) Томислав Дончев обикновено се изказва предпазливо и избягва нападки спрямо Президента. Вероятно именно последното му обтекаемо изказване е предизвикало упреците и ядната реакция на Борисов.
  (2) От записаният разговор става ясно, че Борисов разговаря с лице с име Томислав.

  И какво може да се направи първо за нужната верификация на записа и то обезателно в парламента (не за друго, а защото по някои ТВ-канали заседанията се предават пряко, сиреч има шанс да достигне дори до най-гербелясалия електорат). И второ – така да се разширят пукнатините в този малък, но задружен колектив – Борисов-Дончев-Караянчева.
  (1) На следващия парламентарен контрол да се зададе въпрос към Томислав Дончев – той ли е въпросния Томислав, с когото разговаря Борисов и потвърждава ли истинността на записа и думите, които е изрекъл Борисов.
  (2) Веднага, след което да се развие тезата, че народните представители са убедени, че Томислав Дончев е показал досега лично достойнство за разлика от една друга гражданка за европейско развитие, която бе наречена от Борисов в един предишен записан тел.разговор „проста п*тка“ и която си замълча след това, като една не само проста, но и глуха п*тка.
  (3) Да се удържи лека пауза, през което простата п*тка неминуемо няма да утрае и ще запищи фалцетно от председателския си микрофон, водена от непреодолимата си простотия и махленски нрав, с което за пореден път да й се даде възможност да прояви типичния си гьонсъратлък.

  Нататък:
  (3.1) Ако Томислав Дончев откаже да отговори, отрече или мине на вариант – „не си спомням“, да последва изявление в зала (по -добре пред микрофона, макар и с цена отстраняване от заседание) от типа: „Ех Томи, Томи и ти май ще се окажеш, такава п*тка, като Караянчева“.
  (3.2) Ако потвърди или поне изкаже някаква форма на неодобрение за казаното от Борисов, залата трябва да го окуражи в посока – „Браво Томи, хора които държат на личното си достойнство, в такива унизителни ситуации подават оставка и напускат“.

  1. Не е само Томето, всички министри да подават оставка. Нито са по-морални, нито хора с достойнство. Борисов е арогантен и речникът му е такъв открай време. Още през 2011г. журналистът Иван Бакалов издаде „В сянката на Борисов“, в която този вербален и физически разгул на чобанина е описан най-подробно. Тия министри и въобще целия герберски антураж какви разговори и на какво ниво са водили с Боеко в продължение на цели 11 години. Наистина ли да вярваме, че в който и да е разговор единия бълва вулгарности, а другия се скумросва като английска пансионерка и си навива престилчицата на пръс. Не господа, и Томето и Цецко и вся остальная със сигурност и до сега поддържат разговора на адекватното на Боеко ниво. Ще рече като в мъжката съблекалня. А не сме им чули цинизмите- в изказ и в мислене, защото записи за тях още не са оповестени. Цялата пасмина до един нямат сурат за НИЩО, камо ли за министри. До тука беше, айде кой откъдето е, по-бързичко и без обръщане.

 44. Ненчо Балабанов не се спря, а сега да видим кой имитира Томислав? ГЕШЕВ е в отпуск и не е чул записа. Утре по Нова тв кой ли ще е на амбразурата? МУТРИ ВЪН!!!!

 45. СРАМ И ПОЗОР!
  БЕЗРОДНИК, БЪЛГАРОУБИЕЦ!
  Не, този не е луд, така че трябва да бъде съден за всяка своя дума. Той, освен че е прост, е и много, много зъл, жесток, отмъстителен. Съсипа България, затова и толкова му се радват навън, нали това е целта да бъде обезлюдена територията.
  Но няма как да се случи,
  БЪЛГАРИЯ отново ще възкръсне!
  Адмирации за АФЕРА!

 46. Няма нищо изненадващо в просташкия изказ предвид предишните записи и не мисля че има смисъл да се коментира дали е автентичен, ясно е. Интересното ще е както е тръгнало да се пусне и някой друг запис, аудио или видео на Пеевски и Доган. Ама силно се съмнявам че ще стане.

 47. На някой направи ли му впечатление тази част от разговора „Ама няма да го оправиш… Нито ще се оправи от нас, нито от Корнелия….“, която се отнася до президента. Излиза, че Радев не се влияе нито от Баце, нито от Нинова, както много се опитват да ни убедят.

 48. В началото определението „хунта“ ми звучеше малко пресилено. Сега се убеждавам че е тип латиноамериканска, все едно Аугусто Пиночет си псува на воля с други фатмаци около него.
  Срам за България, че над 10 години премиер ни е такъв келеш, който и без това българския не го знае добре и грамотно, а и във всяко изречение присъства или полов акт или полови органи. Само това ли му се върти в главата на този келеш? Освен пачките в чекмеджето.

  1. На толуп-шибаняк какво друго да му е в главата? Да не би да мисли за реални действия или отговорностите на длъжността, на която е инсталиран благодарение на Козяк и другите режисьори с помощта на изборните лупинги?
   Много го надценяваш това селско момче ….

  2. През 1977 година кандидатства във Висшата специална школа „Георги Димитров“ на МВР в Симеоново. Според него не е приет във факултет „Държавна сигурност“, където кандидатства, а във факултета „Противопожарна охрана“. Не е ясно как става това, след като в тези факултети се полагат различни приемни изпити. Борисов твърди, че е пренебрегнат по политически причини, с оглед миналото на прадядо му, който е разстрелян от комунистите на 22 септември 1944 година.[4] По време на следването си отбива и военната си служба в ШЗО-Плевен през периода 1977 – 1978 година.[5] През 1982 година Борисов се дипломира като инженер по специалността „Противопожарна техника и безопасност“ с чин лейтенант.[6][7] Според Бойко Борисов по силата на вътрешните правила на МВР тогава той, както и всички останали курсанти в Симеоново, е приет в БКП.[8] Съществува теза, че Борисов всъщност е бил привилегирован по онова време, а версията му, че заради прадядо си не е приет във факултета на ДС и по задължение е станал комунист, са негова защитна интерпретация.[9] В системата на МВР През 1982 година Бойко Борисов постъпва на работа в Софийското градско управление на МВР като командир на взвод, а по-късно е командир на рота. Впоследствие е преназначен в ЦУПО (Централно управление на противопожарната охрана). По време на т.нар. „Голяма екскурзия“ е назначен през лятото на 1989 година за командир на батальон за охрана на селскостопански обекти и оказване на помощ по прибирането на реколтата в Дулово и Каолиново, след масовите изселвания на местните жители в Турция[10]. От 1985 до 1990 година Бойко Борисов е преподавател във Висшия институт за подготовка на офицери и научноизследователска дейност (ВИПОНД) на МВР. Защитава пред ВАК дисертация по темата „Психофизическа подготовка на оперативния състав на Противопожарна охрана за действие в екстремална ситуация на пожар“.[11] През 1990 година му е присъдена научната степен „кандидат на физкултурните науки“[12][13], която след 1995 г. се приравнява на „доктор по психология“.[14] Последната му длъжност във ВИПОНД е завеждащ катедра. През 1991 година напуска системата на МВР със звание майор от запаса. Повод за това става т. нар. „деполитизация“ на силовите структури в държавата, като той формално отказва да се деполитизира. РОДНИНАТА ВОЙНОВ – Роден е на 10 декември 1950 г. в софийското село Дръмша. През 1970 г. завършва Школата за запасни офицери. От 1971 г. е помощник-командир на взвод към Министерството на народната отбрана. През 1975 г. започва работа като командир на взвод към Столичната служба за противопожарна охрана, която по това време е част от МВР. От 1977 до 1981 г. специализира в Москва и завършва като инженер по пожарна техника и безопасност. В периода 1981 – 1985 г. е заместник началник-щаб на противопожарен батальон към служба „Противопожарна охрана“, а от 1985 до 1992 г. е заместник началник-щаб на службата.[1] От 1992 до 1993 г. е заместник-декан на факултет „Противопожарна охрана“ към ВИПОНД-МВР. На 9 юни 1994 г. е майор Войнов е назначен за директор на Националната служба за противопожарна охрана, на която служба е до 200.[2] На 27 юни 2003 г. е удостоен със звание генерал-майор от МВР.[3] Отстранен е през 2006 г. от Румен Петков по обвинения в злоупотреба със служебно положение и нарушаване на дисциплината, но през февруари 2007 г. е оправдан. Първия код, с който новият ни премиер се представя, е неговия дядо. Всъщност той му е прадядо по майчина линия. Дядо Асен Войнов е ключ в публичния имидж на премиера.За политическата кариера на бившия член на БКП Бойко Борисов убитият роднина е основополагащ камък. Той е като парола – онази, която го легитимира като подходящ за дошлата след Десети ноември 1989 г. демокрация. Защото днес званието „комунист” е компромат, а роднината-антикомунист – своеобразната реабилитация. Дори и да нямаше повод за нея, тя щеше да бъде измислена. Логично е Живков да допусне само внук на партизанин, до себе си. Какъвто е бил дядото на Бойко убит на 9 септември от не партизани. Според семейното предание прадядото е бил запален земеделец и поддръжникна Александър Стамболийски. По негово време e станал кмет на с. Хераково.Управлявал e до военния преврат през 1934 г., когато за първи път са гоарестували и почти пребили от бой. Твърди се, че след събитията от 9 септември еизчезнал безследно. Според разказа на родата Асен Войнов дори се е зарадвал,когато дошла народната власт. За да постъпи и завърши елитната школа за кадри на ДС и милицията в Симеоново, Бойко Борисов притежава още един атестат – бащата, полковника от софийската противопожарна служба Методи Борисов. По линия на бащата Бойко Борисов произхожда от комунистически род, доказателство за което е, че Методи Борисов е от най-доверените номенклатурни кадри на ГК на БСП-София. Борисов се пази от икономическо-финансовата групировка „Глобална България”, създадена в началото на 21 век за вземане на властта у нас. Не Бойко Борисов, а личностите, които фигурират в състава на „Глобална България”, са действителните ръководители на настоящето управление на ГЕРБ. „Глобална България – пише авторът – е организация с идеална цел. Тя се схвана като контрапункт на обединението на олигарсите у нас – клуб „Възраждане”. Тя му осигури услугите на едни от най-добрите политолози у нас. Чрез нея Бойко Борисов получи контактите си с влиятелни международни среди на Изток и на Запад”. В групировката участват „ръководителите на най-сериозните финансови институции – „СИбанк”, „Булбанк”, „Българо-американската кредитна банка”. В списъка са босове на клоновете на могъщите руски компании „ЛУКойл” и „Газпром”, тежката медийна артилерия на Мърдок bТV, всекидневниците „24 часа” и „Дневник”, седмичникът „Капитал”, най-голямата рекламна агенция „Крес” и структурите на „Отворено общество”.
   Авторът на труда отбелязва, че „Глобална България” е продукт едновременно на КГБ-ФСБ и на ЦРУ, че в тази формация направляващи са интересите на „СИбанк”. „Глобална България” създава подозрителни контакти с офшорки, съюзени със свободната икономическа зона на американския щат Делауер. Което от своя страна изразява и интересите на милиардера Джордж Сорос. „Конгрешънъл Куотърли” – САЩ, през 2007 г. публикува статия под надслова „Близък съратник на известни гангстери”. В списанието се казва: „Когато Борисов бе шеф на полицейските служби, на съд бяха изправяни само дребни гангстери, докато бившите му партньори просперираха, а техните конкуренти бяха избивани систематично”. „Той е бивш партньор и някогашен сътрудник на най-известните гангстери в България”.
   От времето, когато Бойко Борисов, Пашата и Алексей Петров създават обща фирма (това се случва след 1989 г.), Бойко Борисов влиза в доверителни отношения с ген. Чавдар Чернев – някогашен шеф на Софийското градско управление на МВР, а сега бизнесмен, както и с търговеца от ИНТЕРПРЕД Манол Манолов. Границата между официализиран бизнесмен и мафиот (гангстер) се оказва размита и преливаща се. И понеже стратегията се определя от други личности, на Бойко Борисов се предоставя „приятното” право да блести от телевизионния екран, да черпи с пълни шепи от мимолетната слава, да става фаворит на жените и модните издания, да изобразява себе си като завършен автократ. Така той назначава за началник на фонд „Земеделие” дъщерята на свой колега – пожарникар, Калина Илиева. Тя, след осемгодишно пребиваване в Берлин, завършва университет, какъвто няма – Университета за техника и икономика. Това, оказва се, било висше училище по приложна икономика с курс на обучение 18 месеца! Вероятно назначението й е резултат и на това, че Калина Илиева „е добра, ама много добра позната на представителя на ОЛАФ у нас – Арно Хайнен”.

 49. На герберастите с партийни книжки трябва да им се отнеме гражданството. Мръсни предатели.

 50. Малеееейййй, туй нашту момче от Банкя, много чело, много знай, бе! Особено в сферата на науката за набиването, къде на акъл, къде на уй. А, ма, не мога да разбера хем знай, хем е просто, щото са му го набивали? Или е просто, защото мечтата му е да му го набиват? Или, едното не изключва другото – демек, колкото повече са му го набивали, толкова повече иска да му го набиват! Акъла, де, акъла! Вие да не си помислихте за уя! Все первезни мисли са ви в главите! Това при някои хора знанието е много особено. И най, вече набиването на знанието има много характерни особености!

 51. Още се чудя на групата от Герб, такъв водач ли защитават… Ако имат капка достойнство трябва незабавно да го напуснат… Всички открай време знаеха, че Бойко е мутра, но заради големите далавери се набутаха в партията му … Сега нека му сърбат попарата и дано се задавят…

 52. Какъв хубав,кристално чист запис ! Няма как и да си помислиш за монтажи,манипулации и други простотии,защото се чува премиеринът в целия му блясък и просташки речник на трета ръка квартален гамен. Ама как ни мрази и как ни презира ! А като говори за Радев май чак се изпуска от злоба. И осъзнава ,че когато спориш с Радев всъщност спориш с 2,5 милиона българи-там го стиска чепикът.
  Гледам,че на троловете,които от известно време напълзяха сайта направо им пресъхна слюнката в устата и нищо не могат да измислят,за да застанат пак зад техния простак-вожд.
  Чета и виждам как на хората вече не им стигат думите,за да изразят отвращението си от този прост,злобен и агресивен човечец,който си присвои хубавата ни държава.
  Никой не е забравил,че днес ще ходим за блокадата на Аспаруховия мост,нали ?

 53. Развесели ме. Войната вече не може да се предотврати. Повече Боко и Радев едва ли ще могат да са на власт едновременно.

  Еби си майката Джафер,
  еби си майката ти казвам.
  Защото ти си прост милиционер
  и с теб не искам да приказвам.

  Ама като ти каже някой прост милиционер да не се чудиш. Той на това е научен. Като не може да хване мечка, хваща прасето в кочината и бой, бой, додето не си признае че е мечка…. Милиционерски хватки. Само че нашите генерали от освобождението до сега нямат загубена битка. Войните са ги губили такива като Боко. Ама мозъка му не може толкова да мисли и разсъждава.

 54. БРАВО , г-жо ТОМОВА ..!!!;)
  Със .. ОГРОМЕН РЕСПЕКТ съм към Вас… и сайта Афера !!;)
  Сигурен съм, че един ден борбата която водите срещу Хунтата , ще влезе в учебниците по история !!;)
  Според мен, Този файл с аудио записа,…на Тулупа… който псува като Овчар президента , Трябва организаторите на протеста да го пускат по Уредбата на автомобила с които озвучават протеста през половин час ..да Ехти да Гърми на площада , като след това го изместят пред Американското посолство , пред немското , пред френското и.т.н …нека и ТЕ да чуят този Чобанин който преди месец в друг Аудио запис говореше , че Ебал Зверски с 200 колегите си немец , унгарец и поляк !!! Сега Трябвада чуят и КАК ВУЛГАРНО ПСУВА ….Българският ПРЕЗИДЕНТ !!!
  А пък ПРЕЗИДЕНТА ,..СЕГА е момента,….. на ЦЕНТЪРА на ПРОТЕСТА,…. по микрофон озвучен с 1000 ватови колони да попита КАСКЕТА : Г-н ГЕШЕВ, преди известно време Вие се обърнахте към Конституциония СЪД да ви ИЗТЪЛКУВА … Моя ИМУНИТЕТ , Сега г-н ГЕШЕВ ,…ПОПИТАЙТЕ същият СЪД ,…да ви ИЗКОМЕНТИРА Псувните отправени към Мен от този ЧОБАНИН!!!?????;))
  Наглият Тулуп ,….ще свърши като, дучето Мусолини!!! ;)) НО , само ОЗВУЧАВАНЕ на записа с уредба …Така навремето с автомобил и мощна уредба Рекламираха , че в града е пристигнал ЦИРК !!;)) Чобанина Тулуп ,…ЗАСЛУЖАВА такъв …. ЦИРК!!;))

  1. Съгласен съм с Вас. Атаката на протеста вече трябва да е и срещу водещите страни в ЕС (най-вече Германия и в по-малка степен Франция), както и срещу САЩ като негови крепители във властта. Това ще има много силен ефект върху управляващите там, защото вече ще им говори за силни анти-ЕС и антиамерикански настроения в страната – нещо, към което те няма начин да останат равнодушни.

 55. Едно време казвахмe на децата си-Учи за да не работиш на КЪРА …а сега…Не УЧИ…за да станеш ДЪРЖАBЕН СЛУЖИТЕЛ или ПОЛИТИК….ЛИЖИ…

 56. Отвратителен бандит. Позор за България! Време е да влезе в затвора за по-дълго да има време да прочете някоя книга и да научи език. Стига псувни, инж. д-р Борисов.

 57. ПРЕДИДЕНТА ДОВЕЧЕРА ТРЯБВА ДА Е СРЕД ХОРАТА.ДА МУ НАПОМНИ ЗА МУТРЕНСКАТА МУ СЪЩНОСТ НА ТОЯ ТУЛУП.КРАЙНО ВРЕМЕ Е ФИЛИЯТА С МАС ДА ПАДНЕ ДОЛУ.

 58. Записа не е от „телефонен разговор“. Т.е. между два апарата-две сим-карти /СРС/. Човека, който е направил записа е бил в стаята при ББ и е записвал с диктофон или телефон включен на запис. Гласа на Дончев се чува в далечина т.е. телефона на ББ е бил на високоговорител. Когато се „слуша“ телефон гласовете и на двата абоната се чуват еднакво добре и чисто.

 59. Пак да питам извинявайте,на проста путка какво се набива ,че не разбрах дебадебиласидеба.
  От Кърдажали се обаждам ,ало …

  1. Лошото е , че медиите ще се осмелят да пуснат или коментират този запис чак след като Елена Йончева му направи доказателствена експертиза в САЩ.
   За предишния – с п..ката от Кърджали – едва преди дни се осмелиха някои телевизии на коментари и подигравки. Дори 7/8 си направиха едва снощи скеча.

 60. Айде да излезе Боко с пожарната, и Радев с Миг 29. Да видим кой какво може с тях. После да се разменят. Сигурен съм, че Радев ще подкара пожарната, за Боко не знам…

 61. Хайде, гербаджийска сган! Хайде тичайте да го защитавате, да го оправдавате, да го обяснявате! Че то доста има за обяснение. Герб-майки, които това нещо давате за пример на децата си, и на техните деца, какво чакате?! Ако ви е останало грам достойнство и чест, изчезвайте, не стойте още, та до живот да ви свързват с това природно, интелектуално, морално недоразумение. И не само вас, а и децата ви до девето коляно! Нямате ли малко срам, чувство на отвращение и непоносимост, каквото имат повечето българи? Защо и заради вас българите трябва да се срамуват, да се свиват и да не смеят да афишират, че са българи?! Вместо да се гордеят с хилядолетното си славно минало?! Ами заради това чудовище, и заради вас: фандъкови, дариткови, каранамкакви си, десита, мозъци, биковци, паспортни продавачи, шумоизолатори, теменужки, културни и спортни крепители, външни и вътрешни пазители, варненски, бургаски, заралийски, експловдивски калинконастанители. Списъкът е дълъг. А щом продължавате да го крепите, ще ви съдят и за неговите зулуми и пачки. Не само за вашите.

 62. За обида и унижение на Президента се носи наказателна отговорност.Този примат ,наричащ се все още „премиер“ на България трябва незабавно да бъде арестуван, разжалван до редник и пратен в затвора, където му е мястото.
  Жалката му злоба към Президента Радев, който е хиляди пъти по умен и интелигентен от него го кара да говори тотални глупости .Всеки средно умен българин знае , че във военно- въздушното и военно- морското училища приемат само отличници и то с ИЗПИТИ, , а не както в училището за пожарникари и милиционери с връзки .БОКО, СМЕШЕН И ЖАЛЪК СИ.РАДЕВ Е ПО- УМЕН, ПО- МЪЖЕСТВЕН И НАЙ- ВЕЧЕ ЧЕСТЕН ЧОВЕК.А ТИ СИ ГЮБРЕ!

 63. Всичко се корени в детските и младежките години. Когато си бил подтискан и мачкан от родители в детските години а на по-късен етап от „приятелите“ от СИК до това състояние на психиката води.

 64. Чрез държането на власт на БОКо тиквата, Томи компиро, ДС-Ванче караПраси с многото терзси, тия двете некадърни кикимopи дето взимат и министерска и вицепремиерска заплата, цялата БКП-ШАЙКА с ДС-патриотарстващата СГАН – та по тоя начин чрез тия БOPCУЦИ на власт „Козяк“ НАКАЗВАТ българите за това, че са 76% русофили и не гледат с добро око на евро-атлантическите „ценности“ !

 65. ТОВА,,, ОТРОВНО ТРИО,, ТОЛКОЗ ЛИ НЕ МУ ИДВА НА АКЪЛ ДА ОГЛАСИ ТОЗИ. РАЗГОВОР ПО ПЛОЩАДИТЕ. ИНЕ САМО ТОЗИ,

  1. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

   Акъл лесно се дава, но всичко иска организация и пари.
   Плюс и те са работещи хора.

   1. Какви пари да го пуснат по високоговорителя? Ама и туй ТРИО напоследък почна да дърпа чергата, да не ги засенчи Президента… Е-ееех българино, българино, дано не се изс-реш ПАК на метеното…

 66. Според мен вината е в нас избирателити, защото близо 15 години величаем това нищожество. Моля се господ да прости на съгрешилите му избиратели
  Може би съдбата на Мусолини /с главата на долу на стълба/ ще се стори много предпочитана за нищожеството пред ласките на нас толупите и т.н. Моля него назовавайте по име, инициали или с името на този хубав български продукт-тиквата, защото тя небива да е омърсявана с нищожеството.
  ХОРА МОЛЯ ВИ БДЕТЕ И СЕ БОРЕТЕ
  ДА НАПРАВИМ БЪЛГАРИЯ
  “ ….ЗЕМЕН РАЙ…“
  Нищожествооооо….. ИЗЧЕЗНИ!!!!

 67. Нищо ново под слънцето…Той си ги плещи и е на такова ниво от самото начало на Главсек (само че куп тъпанари и тъпанарки го боготворяха години наред, твърдейки превъзбудено „колко бил готин“)!
  Та няма ли нещо по-скандално, шокиращо и престъпно на запис? Например как рецитира Шекспир или Есенин в оригинал? 🙂
  P.S. На „Афера“- браво, разбира се!

 68. Много разкрепостен разговор … друг въпрос е, че на прост човек вярно, че акъл не можеш да му набиеш.

 69. Всеки ВОЕНЕН ЛЕТЕЦ защитавал НЕБЕТО НИ е ПРОЗТ…По СЪЩАТА ЛОГИКА и ГРАДАЦИЯ без да обиждам ПОЖАРНИКАРИТЕ те трябва да са ПРОЗТИ на 3-та СТЕПЕН…

  1. Не обиждайте и горките пожарникари,изоставени без техника и облекло.Оня и ден не е работил като такъв.

  2. Борисов Завършва средното си образование в Банкя. В гимназията Борисов е секретар на комсомолската организация на класа. От 1985 до 1990 година Бойко Борисов е преподавател във Висшия институт за подготовка на офицери и научноизследователска дейност (ВИПОНД) на МВР. Защитава пред ВАК дисертация по темата „Психофизическа подготовка на оперативния състав на Противопожарна охрана за действие в екстремална ситуация на пожар“. През 1990 година му е присъдена научната степен „кандидат на физкултурните науки“, която след 1995 г. се приравнява на „доктор по психология“.

   Последната му длъжност във ВИПОНД е завеждащ катедра. Радев: През 1982 г. завършва със златен медал Природо-математическата гимназия „Акад. Боян Петканчин“, Хасково.

   По-късно завършва Висшето народно военновъздушно училище „Георги Бенковски“, Долна Митрополия през 1987 г., като първенец на випуска. През 1992 г. завършва Ескадрилното офицерско училище (Squadron Officer School) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ във военновъздушната база „Максуел“, Монтгомъри, Алабама, САЩ. От 1994 до 1996 г. е слушател в командно-щабен профил във Военна академия – ВА – „Г. С. Раковски“, където завършва като първенец на випуска. Доктор на военните науки, като защитава дисертация през 2000 г.[3] През 2003 г. завършва с отличен успех Военновъздушния колеж (Air War College) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ, като магистър по „Стратегически проучвания“. РАДЕВ ЗНАЕ ЕЗИЦИ, БОЙКО ЩОМ Е ПО ВЪЗПИЕМЧИВ, КАКТО КАЗВА В РАЗГОВОРЪТ С ДОНЧЕВ, ЗАЩО НЕ Е ПОЛИГЛОТ? Да си примерят ай кю то в МЕНСА, а за пачките има уреди за измерване истината и лъжата. Борисов няма снимка като пожарникар, мисля? Той е бил „пожарникар“ сменял имената на мюсюлманите, и палеж на партийният дом, анимация и контрол на митингите 1988-1993г.

   1. Баце е прост физкултурник в Симеоновския ПУЦ за ченгета. Въпреки че има комунистическо минало, и баща му е милиционерски шеф, заради слаб успех е преместен при пожарникарите, тъй като са го преценили, че е толкова прост, че и за прост катаджия не става! С промените го изхвърлят от ПУЦа и става бандит-рекетьор и бияч. Заедно с друг бандит Карамански се подвизават като автокрадци в Чехия, където са окаушени, но с натиска на ген. Л. Гоцев, са освободени, уж че ще лежат присъдите си у нас. Естествено не са вкарани в кауша.

 70. МУТРИ ВЪН! ВИЕ СТЕ ПОЗОР! ОСТАВКА, СЪД, ЗАТВОР! Чакам ви. (Бай Ставри)

  1. Бай Ставри и всички останали, дайте да променим мотото на протеста: Вместо „Мутри вън“, да скандираме „Мутри вътре …. в пандиза“!

 71. Защо народът спи! Трябва обединение! Поздрави на Веселина Томова!

 72. На ТОМИ му ХАРЕСВАТ ОРЪЖИЯТА….На НАРОДЪТ НИ СЪЩО…Вождът се ПОДСМИХВА на АК-та…Само ГРАНАТОМЕТ…

  1. Порциите, търсете и приберете порциите. Мислите ли, че човек като Дончев ще му слуша простотиите без достатъчно голяма порция. Без хора като Дончев великият прост вожд ще се спихне за седмица.

 73. БОЦЕ джитка по МАГИСТРАЛИТЕ като ТЯЛО засмукано от ЧЕРНА ДУПКА на ХОРИЗОНТА на СЪБИТИЕТО И…където МИНАЛО …НАСТОЯЩЕ и БЪДЕЩЕ са в ЕДНО…ЗАСМУКВАНЕТО ПРОДЪЛЖАВА…Все ОЩЕ го ВИЖДАМЕ но ВЕЧЕ е МИНАЛО…само ОБЕКТЪТ не го ЗНАЕ…

 74. БОКО ТИ НАЛИ КАЗВАШЕ „АЗ СЪМ ПРОСТ…“ А СЕГА ДА ТИ ГО НАБИЕ ЦЕЛИЯТ НАРОД ЩОТО НА ПРОСТ ЧОВЕК
  КАКТО КАЗВАШ САМО @@@ МУ СЕ НАБИВА. ТИКВО СВИНСКА!!!

 75. На ушите си невярвам…!!((и това недоразумение ни представлпва пред света….((„божеее слез да си прибереш версиите“ позор…позор….

 76. Баце инспектира днес прогреса на строежа на Балкански поток. Ами казаха му от Козяк да спре всички потоци, а той не. Като не иска, нов запис ще има я. Наистина е прост или пак се прави, че не разбира.

  1. В интерес на истината Дончев е единственият членоразделен в правителството. Изглежда, че може да му се набие акъл.

   1. Бъркаш!
    Това че въпросното същество може да каже почти без да бърка едно просто съставно изречение не го прави интелигент! Ошмулена селска пръчка!

 77. СКЪПИ ЕВРОПЕЙСКИ ПОСЛАННИЦИ! СКЪПА АНГЕЛА, СКЪПА УРСУЛА!
  Слепи ли сте, какво става в България или сте корумпирани?

  1. За какво ги викаме немските тьотки? Те са в далаверата – не се връчват 140 милиарда без нищо на една дигитална патка, не се дава първо интервю след избора на Урсула на българска телевизия. Хората много забравят – Путин е бил 10 години шеф на КГБ в Германия, после меркелката, която е от източна Германия става секретарка на Кол и прави бясна кариера. В това време и Бойко с приятелката от Инко прави шеметна кариера. Остава забравен момент как първите смарт карти са в България 1994, как Шрьодер и шефът на Sap рекламират „първата смарткарта“ 2001, как Шрьодер става служител на Газпром, как се лансира напоследък българска нова технология за подпис, съгласувана с ЕС. Колко да е нова – само на 26 години. Ами изкуственият интелект на Бойко и суперкомпютрите. Далаверата е яка. Има милиарди за усвояване. А мутрата е опитен усвоител.

  2. Angela Merkel е агент на Щази, тоест на КГБ. Не чакайте нищо добро със западния вятър. Свободата, Санчо, е на върха на копието ми! е казал Дон Кихот.

 78. Президента Румен Радев,трябва да съди този нисък урод,убиеца бойко методиев борисов,отговорен лично за убийството на Чакъра,Мишо бирата и жена му,Ваньо Танев,кмета на Симитли,и 151 човека от ъндърграунда(((2001-2004))),убиеца б.б.беше Главен Секретар на Мвр!!!
  Вън убиецо Мутро бойко методиев борисов!!!

  1. И защо президентът?
   Повдигането на обвинение е в прерогативите на друга институция. В момента същата се оглавява от едно лице с каскет,показвано перманентно в репортажите на свинските медии.

 79. ВЕЧЕ НА 1000 % Е ЯСНО , ЧЕ ВСИЧКИ ТЕЛЕФОННИ РАЗГОВОРИ НА ТИКВАТА СА ЗАПИСАНИ, А НАЙ ВЕРОЯТНО СА ФИЛМИРАНИ И ДОСТА ОТ ГЕРОЙСТВАТА МУ ……. ТРЯБВА ДА СИ ПО-ПРОСТ ОТ ПОЖАРНИКАРСКИ МАРКУЧ И ДА ИМАШ АКЪЛ КОЛКОТО ПОЖАРНИКАРСКА КАСКА ЗА ДА НЕ СЪОБРАЗИШ, ЧЕ ВЕЧЕ СА МУ НАМАЗАЛИ КЪНКИТЕ ….. НЯМА КАК „НЯКОЙ“ ДА КАЖЕ , ОПСССС СТОП,ИЗВИНЯВАЙ, НЯМА ПОВЕЧЕ , СПИРАМЕ 🙂 🙂 🙂

 80. И това след двата милиарда „за социални (и други…!) нужди“…А бе, покровители от амбасада „Козяк“, няма ли най-после да се отвратите от избраника си, за вас речникът е същият, да не си правите илюзии…тоя толкова може. А стига вече, заорахме в деветия кръг на ада.

  1. Не Драги(а),Козяк няма да се намесят,защото той се разбра с тях,какво значи това ли???
   Значи че,НАЦИОНАЛНИЯ НИ СУВЕРИНИТЕТ Е ОФИЦИАЛНО ПРЕДАДЕН НА ТЯХ(((козяк))),и те могат да ВИЛНЕЯТ НА НАША ТЕРИТОРИЯ,КАКТО СИ ИСКАТ!!!
   Убиеца борисов и внучето си ще предаде,за да оцелее той,в мозъка му има само сметки и отмъстителност,его и мерзавщина!!!

  2. А бе ,тикво проста , и тъпа, как е възможно да се мериш с един ИСТИНСКИ генерал,та той е с 10 степени , ако не е и повече над тебе,неукия,илитерат.Не с 200, с 500 да летиш срещу него,не можеш да го стигнеш.

  3. Бойко играе разкрачено между Русия и САЩ. Точно в Афера беше писано как подарява едни пари на руската ВТБ.

  4. Радев да го предложи за Орден Стара Планина за интелекта му. Да го постави рядом до Доган Паша.

 81. Без думи съм!!!
  Този е толкова яростно отмъстителен,той не признава,нищо друго освен себе си!!!
  Всичко се върти около циничния му свят!!!
  За всичко сме ВИНОВНИ НИЕ НАРОДА!!!
  Допуснахме един мерзавец,да дерибейства над 10год,и самия урод б.б.си повярва,че е „значим“,този е най-ниското същество което съм виждала през живота си,един овчар на село,е по интилигентен от този урод,жестоко се тресе от ревност и завист към ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ,защото подсъзнателно е наясно,че Президента е КЛАСА И ГЕНЕРАЛ ВИСШ АС,за разлика от него убиец,мутра,пожарникар б.б!!!
  Нямам думи!!!
  Истински ми се повдига!!!
  Че това нещо ръководи България!!!
  Долна Мутра б.б.!!!
  Затова държи кормилото,жив ще се зарови,ако Президента Румен Радев състави Служебно Правителство!!!

 82. Тикво ,черепа май ти наби кура ,вместо вие на него. Хунта , не сте му на нивото и гангстери не сте ,прости милиционери сте.

 83. МВР е девоенизирана,така,че еталона за престъпник,мерзавец и простак в едно няма генералско звание!!!

 84. Бил прост летец,ама като го гледам как се върти на лоста сигурно прави по пет нальота седмично.
  Пък банкянският тюфлек псува сигурно пред клекналата мома да докаже,че е мъж .
  И аз тъй псувам перките на моминия вертальот,че не засмукват правилно три-маховия МИ отвес.

 85. Всеки, който е запазил в себе си поне милиграм от човешкото си и национално достойнство на българин, на протест днес! Станете от диваните си, защитете Родината, род, памет, поколения, дали всичко ,за да я има България! Напред, народе! Нито крачка назад! Зад нас е Родината ни и нашите деца! Мутри, вън!

  1. браво точен и смислен коментар !!! за съжаление много хора ще си остана в къщи отговора – ми достатъчно хора има на протеста – ще мине и без мене , па нещо може и да се сбият , аре утре може и да отида , то нищо няма да стане така , точно днеска имам работа малко
   извинения колкото искаш , тези 500 години турско робство са увредили генетично Българина за съжаление , така и Българина не разбра че наведена глава сабя не я сече
   са пълни глупости ! истината е че наведена глава сабя я сече най лесно това и правят управляващите по подигравателен и просташки начин

 86. а се узмихва га най големия му приятел нощем го ебе.
  Така се получава с хора от категорията на педерас-самоебец

  Когато собственния му пиккурец оди на одцедок в собственния му задник а на сутринта оди из резиденцията и закачливо се заглежда по мъжете от охраната

 87. Вярно е,че на прост човек само к.р се набива.Президента трябва само да се усмихне и да издаде един кратък указ за РАЗЖАЛВАНЕ на Борисов в звание „редник“ за унижаване основата на държавата-държавния глава.Такава амеба не може да носи генералски пагони.Може да носи само два президентски клифука на раменете си. Отнемете му пагоните официално,това е съвсем сериозен акт на унижение.

 88. Цецо давай. Неспирай. Давай още зашиси. За конкретни неща записи дай.

  За Курило
  За Чората
  За АЕЦ белене/Козлудуй
  За Алото на Ването
  За Мишо Бирата и съпругата му
  За изборите
  За КТБ и Божковите сараи
  За акциите на ФК Левски
  За КрейзиФорест Киро Домашчикиджиевия

  Абе давай наспирай. Слизането няма дъно

  Покажи как псува сестра си заради Доц Мангъров
  Покажи как псува дъщеря си и децата й

  Абе не спирай

  Цецо ти имаш великя шанс да ликвидираш еталона с леко побутване от балкона дорде си облича балтона и да го туриш под багона на перона . . . . Иначе той ще те изнасили през 4те ти дъщери, жена ти и тъща ти , набучени като за шишлаки тяло-глава кромит лук; тяло-глава кромит лук до пълното ви затриване.

  Изведи си Цецо семейството до 9 то коляно извън Европа, Цецо и дай кофата със записите. Бъди Българин бе Цецо.

 89. Една от основните работи на всички посолства е да следят печата в страната и повярвайте ми, тези простотии ще се докладват от всички посолства. За справка може да проверите изтеклите в Уикилийкс документи от посолствата на САЩ.

 90. ,,Прост човек и силен вятър никой не може да ги спре !“

  Бачо ви Кольо се бори за сомалийско гражданство неслучайно !!!
  Може и камерунско пак е по-добре…

  На тъпа путка кво се набива ?

  Четвърти километър има специален подход към набиването на акъл.
  Ризка с вързани ръкави,кофа студена вода и няколко весели хапчета…
  Буйрум,воала …

  Аристотел от четвъртия етаж каза- Всекиму е присъщо да греши,но само простия упорства в грешката…

 91. Никой не взема отношение по тези записи! Такъв запис на Премиер излязал в друга демократична държава, би му струвало поста, след не повече от 48 часа, защото всички медии ще го разкостят за такъв език и отношение към една държавна институция, оглавявана от един достоен човек!
  У нас нещата стоят наопъки! Камо грядеши (Келдини гел (тур.)!

 92. Ибети си путката майчина гербаци, патреотаци и други куртаци. Радев ся вече и лайно да посочи, за него ще гласувам.

 93. Завършен простак. Дали чуждите дипломати четат и слушат тези записи?

 94. АЗЪ съм ПРОЗТ и ВИЕ сте ПРОЗТИ …ЗАТОВА….….
  Акъл се набива, Томиславе, на умен човек. На прост човек кур се набива! Той не може да поеме акъл, мое да поеме един кур. Като се трови, като му се ебава майката и така нататък.

  Това е НАКРАТКО ОБОБЩЕНА ВЪТРЕШНАТА ПОЛИТИКА на ГЕРБ…

  ТРОВЯТ НИ и ни ЕБАВАТ МАЙКАТА…

  Какво ли е ВИДЯЛ в СЕМЕЙНАТА си СРЕДА …явно са го ВЪЗПИТАВАЛИ по ПО ГОРЕ описаните МЕТОДИ….
  ЖЕРТВА на СЕМЕЙНО НАСИЛИЕ…

  1. Какво значи „умен“ и „прост“ за един прост човек. За мен „умен“ би трябвало да значи управляем и склонен на корупция. Достатъчно е умен, че да разбере къде му е мястото, послушно да си изяжда порцията и да прави каквото му каже върховният вожд. Прост е онзи, който не се подчинява и смее да се легитимира като пазител на някакви принципи и ценности. Още по-прост е онзи, който е припознат от два милиона и половина като защитник и то не от нещо друго, а защитава хората точно от Бойко. Не съм психиатър, но политикът е нормално да вижда повече възможности, освен да възможността да използа това, което му виси под шкембето за първично налагане на превъзходство. Случайно ли беше това за кмета на Симитли или това е начинът за налагане на субординация в приматските среди, които са превзели България.

 95. Баце не си ти, когато не ги ебеш с 200. Вземи си сникерс. Хахаха

 96. Най не може ББ да прости на Радев че спечели изборите. Той/ББ/ се надяваше след мандата на магарето да има и мандат на магарицата и идваше Неговия ред…това щеше да триумфа му..,,ей,така,заради играта“…ама ЯДЕЦ…и сега беснее.Записа няма да коментирам ,дайте го на Валентин Радев…той е спец…а пък нашия не знае че който е измислил криптирането е измислил и декриптиране…на Нокията с фенерчето…и щатски бръмбари бръмчат край него,не дронове

 97. Няма срам, тоя лицемер и позьор, трябва да го свалят, незабавно оставка и подмяна на Борисовия матерна всяка цена целия слугинаж и хрантуниците по държавните фирми

 98. Защо Президента Радев не съди боикодебелия простак,с какво боико държи Радев?

 99. борисов по националната телевизия заяви че е прост човек ,сега борисов в записа казва че акъл се набива на умен човек , НА ПРОСТ ЧОВЕК КУР СЕ НАБИВА ! премиера на Европейска България заявява че само КУР може да му се набие , и нито протест го оправя нито акъл
  Борисов Иска Кур – това е положението , при 100 000 протестиращи половината да са мъже
  50 000 Кура да му влезат в дупарата на бойко дано оправят положението – и да си се въртят там , нали така беше ? до там я докарахме братя и сестри Българи , и довечера ако не излезем на протест никой не ви е виновен , най голямата мърша си остава Българина не в европа а на цялото земно кълбо

 100. Народеее. И този примат ни управлява 10 г. Представяте ли си какво е правил, колко бизнеси е съсипал, колко души е изгорил, колко хора е излъгал? Нагъл нарцис с речник какъвто човек не може въобще да възприеме. Този образ няма морал, съвест, чест и достойнство. Такъв трябва да бъде заличен в българската история, наказан с пълно безразличие и осъден за всичко, което стори на българския народ. Оставката е най малкото. Покрай него да си отиват и всички гъзолизци, кариеристи и послушковци, които съдействаха той да управлява толкова дълго.

  1. До Kid Shelleen,когато съсипеш няколко съдби и души е проблем,а когато съсипеш цяла държава заедно с народа и не е проблем и богоизбран да властваш до смъртта си която не е толкова далеч за един 61 годишен пожарникар.

 101. Този мерзавец не е за психолог както си мислих до сега. Този е за психиатър.

 102. Много внезапно свърши този запис,точно взе да става интересно,когато тиквата каза,че и Дончев вече го ядосва.

 103. Сега разбрах какво работи томислав: настройва Му пушката. Изслушва Му излиянията, разбирай простотиите, защото друг не би ги издържал. Дори не смее да гъкне, иначе и той е под ножа. Не било лесно да си ибрикчия, ей! Много трябва да си образован, мазен и издръжлив. Иначе толкова отрова, омерзение и унижение как се понася? Но…всеки си избира заниманията и смисъла на живота. Той, томи, това си е избрал. И му харесва!

  1. В един телефонен диалог вероятността да записват разговора и двамата не е голяма,но единият да записва, никак не е малка!!!

 104. Не! Това не може да е истина! Кажете ми, че о това не истина! Кажете ми, че този брутален простак не е премиер на България! Кажете ми, че този отвратителен простак не е премиер на родината на Ботев и Левски! Кажете ми, че това е запис на един бандит и неграмотен престъпник от подземния свят, който премита сикаджийския гаража на братя Маргини, паркира лимузините им и разхожда кучето им! Вън, мутро просташка! Още днес – вън! Българи, нека днес всички сме на площадите, всички! Всички до един! Днес вече трябва да изринем простака! Задължително!

 105. ББ-Само че когато си обграден от тъпанари нито може да се прави политика, нито да се говори истината и да се праят реформи. Няма такова нещо…..

  Като ПРОСТАТА КЪРДЖАЛИЙСКА П?ТКА и др.

  ТИ си ги ИЗБРА …по ТВОЯТ ИНТЕЛЕКТ…

 106. Този БАНКЯНСКИ ИЗРОД е да се обяви извън закона и всеки де го види да има право да го убие или да му набие един кур преди да му пръсне тиквта проста,и майка му била учителка?

 107. нищо лошо, ако е кравар или тираджия, но подобен речник от министър председател е меко казано надопустим

  1. С това, че робски сме склонили глава! Всички днес на улицата, на протест!

 108. Да припомним оня клозетния разговор изпод магнолията:
  “ Те всички педали са умни. И аз почвам да викам, че съм пидал, за да мислят, че съм интелигентен.“
  И с днешното продължение.. До мечтата и сънищата на прост педал само можем да стигнем..

 109. Премиерът Борисов, който гордо заяви, че е прост сега в този запис предвижда какво ще Му се набие отзад. И не нужно да си „Маг Светлина“ да прогледнеш, че пясъчния часовник неумолимо отмерва катастрофа с 200…

  1. Доста от пишещите тук пропускат основен „играч“ на хоризонта!?!? Забравихте ли „ония записи“!? “ Ало, Ваньо“ , „ти си го избра“ , „…. с 200″,….!? И сигурно Станишев, Орешарски, Цв. Василев или Божков стоят зад тези записи!? Единственият с такъв “ набор“ от записи в тази държава и почти със сигурност, който е в състояние да „закопае“ г-н Борисов е Цветанов!!! Сега вече се оказва, че прословутия “ Цецомобил“ за някой е свършил добра работа!!б?п

 110. Стигам до извода, че има закана. „Като се трови, като му се ебава майката и така нататък.“ Август 2018 бащата на Радев катастрофира като блъска инвалидна количка. Страшна мелодрама, която приличаше на режисирана. Сега е ясно, че е била режисирана. Какво значи „да се трови“. Може да значи такива катастрофи, а може да се вземе и буквално. Тогава пак трябва да се прегледат събитията и най-вече фаталните случаи покрай Радев. Почна да се изяснява и как се случват фатални случки на гроздове. Мишо Бирата, жена му, Ваньо Танов и тн това инфарктът е масова работа.

 111. Тъпа, куха тиква! Формен идиот! Драм за България! Унижение за българите. Посмешище.

 112. Да видим кои медии ще го излъчат.
  И само за сведение: поне до 1999 г., а вероятно и в момента, за да станеш пилот в турските авиолинии задължително преди това трябва да си летял в бойната авиация на страната. Според тях, това е гаранция за висок професионализъм. А и на всички е ясно, че в обратна посока това е невъзможно, каквото и да казва Боко.

  1. Относно качествата на пилотите от армията и гражданската авиация: това не подлежи на коментар въобще! Тези цинични каруцарски коментари на един простак показват колко злобен и отмъстителен човек е Боко Тиквата!!!! Такъв човек не може да бъде начело на една държава! Той може да бъде единствено каруцар на село! Толкова прост и първичен човек с толкова ниска култура и безпардонност трябва да изчезне завинаги от политическия живот на страната ни.

 113. Честит рожден ден, Али Баба! Това е за закуска, искам и обед , следобедна закуска и вечеря! Знам , че си ларж, нека има и торта с черешка! Дългото чакане си заслужава нещо и за окото.

 114. Такъв речник не можеш да чуеш нито в кръчмата, нито на стадиона! Този, не само трябва да бъде свален от власт, но и трябва да бъде разследван и съден! А, ако Прокуратура и Съд се ослушват имаше там един американец, казваше се Линч, да вземем пример от него!

 115. …..хубавото от това е че ГЕРБАДЖИИТЕ от скоро сами си набиват кура полека-полека, НО….народа вече трябва да се забърза да им го забие окончателно и безвъзвратно в гъза !

 116. На прост човек КУР се набива, Томиславе! Кмета на Симитли какво чака още, защо не е посетил още Тиквун!

  1. Ами те с кмета на Симитли са неразделни и дебелака е всяка вечер е на гости на кмета,нали му е жена.

 117. Когато човек изкарал толкова години във властта не може да се осети, че мероприятията по демаскирането му не са случайни действия на самозвани, тогава самозабравата наистина е много сериозна и наистина не търпи моменталното му снемане от властта…

 118. Това трябва да се пусне по всички медии! Целият народ трябва да го чуе, не само по сайтовете! Това е последният пирон в ковчега на самозабравилата се мутра. Какъв мръсник, какъв простак! Ало, гербери, пак ли го обичате, пак ли ще гласувате за него? Този е за пандиза, отвсякъде.

  1. ПИКльовците няма как да го пуснат.. Щото само кат го чуят – пикнята с жълто-кафявото бебешко ша я заместят..

  2. Не е последният пирон, бай Генчо! Сигурно цяла торба има още. Простащината като вселената е безкрайна. А събеседникът, кривомутрестият Дончев, голям интелигент иначе… Позор, позор!

  3. Ако на заседанията на МС се водят звукозаписи, съм убеден, че ще може да се издаде цяла енциклопедия с ценизми от речника на „Министър-председателя. За една едномесечна разпечатка на телефонните му разговори, не смея и да помисля. Отвратителен, просташки ценизъм.

 119. Токова съм омерзена и …
  Браво на тоя, който е изкарал записа! И на теб браво г-жо Томова!

 120. Страхотно попадение с идеята да приобщят отново привържениците на Радев към протеста. Това, че записите продължава и при това има градация показва, че който и да стои зад тях не се е отказал да махне Баце. Колкото до изказа и речника на този примат – нищо учудващо. И както той казва – „аз съм прост и вие сте прости, затова се разбираме“, „на прост човек кур се набива“.

 121. “ Аз съм прост и вие сте прости! Значи се разбираме.“ Е как няма да знаеш какво требе да ти се набие в Симитли?

  1. Простият летец:
   През 1992 г. завършва Ескадрилното офицерско училище (Squadron Officer School) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ във военновъздушната база „Максуел“, Монтгомъри, Алабама, САЩ.
   През 2003 г. завършва с отличен успех Военновъздушния колеж (Air War College) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ, като магистър по „Стратегически проучвания“.
   Без преводач при това да си води..

   А умния ни пожарникар дори не е ПОКАНВАН, повтарям ПОКАНЕН, да завърши тяхна академия за разпъване на маркучи в пресечена горска местност..

   1. Не сте прав! Баце каза, че е носител на всички възможни отличия и медали. Предполагам, че в колекцията му са американската бронзова и руската червена звезда, както и българския кръст за храброст.

 122. Е ба си дъното.На този затвора му е малко,трябва да се търси каторга някъде.

 123. Прост пожарниакр говори за „прост“ летец, все си мисля, че трябват повече умения за летец

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *