« Върни се назад Публикувано на 11.10.2022 / 17:39

САМО В „АФЕРА“! КОНТЕЙНЕРА В КАМИОНА Е НА УКРАИНСКАТА ФИРМА „ТРАНС ЛОГИСТИК УАЛЛС“, ВЛИЗА ОТ УКРАЙНА В РУМЪНИЯ, ОТ РУМЪНИЯ – В РУСЕ, КЪДЕТО СТОИ 20 ДНИ, ОТТАМ БЪЛГАРСКА ФИРМА ГО ПОЕМА ДО БУРГАС, НАТАТЪК – ГРУЗИЯ И АРМЕНИЯ, КЪДЕТО „БРАТЯТА АМЕРИКАНЦИ“ КАЧВАТ КОНТЕЙНЕРА НА ДРУГ КАМИОН, ДОКАТО СТИГНЕ ДО МОСТА В КРИМ!

Прес съобщение на МС:

Безспорно е установено, че взривеният на Кримския мост камион никога не е бил на територията на Република България

Във връзка със спекулациите и опитите името на България да бъде замесено с взрива на Кримския мост, по нареждане на министър-председателя бе извършена проверка от службите за сигурност.

Безспорно е установено, че взривеният на Кримския мост камион никога не е бил на територията на Република България, която беше посочена като отправна точка за неговия маршрут.

Според твърденията на руски медии взривеният на 8 октомври 2022 г. камион е превозвал полиетиленово фолио. Проверката на българските служби установи също, че стока със сходни характеристики е въведена на територията на България от друга страна членка на ЕС в контейнер с надлежно оформени документи под режим транзит.

По време на престоя на въпросната стока в България, тя е била под митнически надзор и е напуснала страната в същия контейнер през пристанище Бургас на 17 септември 2022 г. в посока към държава, различна от Русия.

От проверката става категорично ясно, че контейнерът, с който стоката е напуснала България, не е бил на взривения камион.

Цялата информация по случая е предоставена на прокуратурата.

Правителството на Република България няма да позволи по никакъв начин името на страната ни да бъде свързвано с каквато и да е съпричастност към тероризъм.“

И сега – извън официалното съобщение на МС – това, което спестиха от МС – пътя на камиона, коя е фирмата на контейнера в камиона, цялата схема до взривяването му – само в АФЕРА!

Брилянтни спец. източници на АФЕРА дадоха пълна и конкретна информация за целия път на камиона до Кримския мост!

Контейнера в камиона Е НА УКРАИНСКАТА ФИРМА „Транс Логистик УАЛЛС“!

Камиона с контейнера на украинската фирма от Украйна влиза през Румъния, оттам влиза в Русе, България.

В Русе стои 20-тина дни!

От Русе българска фирма го поема до Бургас.

От Бургас – пътува до Грузия, нататък – до Армения.

В Армения контейнера е прехвърлен на друг камион.

Според спец.източниците на АФЕРА „братята американци“ спокойно могат в Грузия или Армения да си „организират“ подобаващия товар и камион.

За да се стигне до взривяването на Кримския мост.

Е?

В нещо да излъгаха руснаците, че АФЕРА не сеща?!

Afera.bg

 

«