« Върни се назад Публикувано на 07.03.2023 / 10:37

САМО В „АФЕРА“! ИГРАТА ЗАГРУБЯ! „ВИЧО КАСИЧКАТА“ ПРЕБИВА „ЗАЩИТЕН СВИДЕТЕЛ“. РАЗСЛЕДВАНЕТО Е ПО ЛИНИЯ И НА ЕВРО ПРОКУРАТУРАТА. ПРАВЕН Е ОПИТ ДА БЪДЕ ПРИТИСНАТ ГЕШЕВ. ГЕШЕВ ОБАЧЕ ИЗРЕВАЛ, ЧЕ НЯМА ДА ДОПУСНЕ „ЛАХМАЗАНИ“ ДА МУ СКАЧАТ ПО ГЛАВАТА! КОПРИНКОВ В ИСТЕРИЯ, ХОДИ КАТО ПОЛУДЯЛ

На 06.03.2023 АФЕРА публикува:

На 07.03.2023 АФЕРА публикува:

АФЕРА разкри, че разследването както по Велико Желев – „Вичо Касичката“, така и по зулумите вършени по ремонти на пътища, магистрали и Северната тангента в столицата, са свързани.

Разследването е подкрепено и с материали идващи от Европейската прокуратура.

Опитът да бъде показан ареста на „Вичо Касичката“ единствено като някаква „принуда“ върху служител, който бил пребил, е контролиран пласмент на определени зависими среди към определени медии.

АФЕРА разкри и че всъщност въпросното лице, което е било бито от „Вичо Касичката“ ще бъде ползвано като „защитен свидетел“ за аферите и далаверите вършени в полза както на Боко Тиквата, така и в последно време за „пътя на копринката“.

АФЕРА разкри и че е имало опит да бъде притискан и главния прокурор Иван Гешев, като през главата му са правили опит да бъдат заметени следи в Схемата, Гешев обаче е отсякъл, че няма да позволи някакви лахмазани да му скачат върху главата.

След ареста на „Вичо Касичката“, както и незабавната реакция на Гешев след публикацията в АФЕРА за ремонтите по пътищата и ремонта на Семерната тангента – човекът на Радев – Николай Копринков е в истерия и ходи като полудял, защото знае, че примката се затяга и около неговата шия.

Веселина Томова

професор по изпреварване

«