« Върни се назад Публикувано на 24.02.2023 / 13:25

САМО В „АФЕРА“! ЕТО Я МРЪСНАТА СХЕМА, КОЯТО ПРЕДСТОИ! НОВИТЕ ИМЕНА В СПИСЪКА „МАГНИТСКИ“! ГОТВИ СЕ УДАР СРЕЩУ ГОЛЯМА ХАЗАРТНА КОМПАНИЯ! ВЪТРЕШЕН ПРЕВРАТ В ГЕРБ. ЧРЕЗ „ПП“ СЕ ОВЛАДЯВА „ЛЯВОТО“, ЧРЕЗ „ДБ“ – „ДЯСНОТО“, С НАЗНАЧЕН ОТ САЩ ЛИДЕР ХРИСТО ИВАНОВ. КОАЛИЦИЯ С ГЕРБ /БОКО АУТ/

АФЕРА публикува:

АФЕРА разширява информацията, която добиваме чрез брилянтни източници, базирани в „гнездото на осите“, както и от „невидимия дрон“, с който разполагаме.

Да започнем първо с имената, които са подготвени да влязат в разширения „Списък Магнитски“, който се очаква да бъде оповестен в средата на месец март.

Защо точно тогава?

Американците плашат да го осветлят точно тогава, ако политическите играчи на българската сцена не клекнат на мръсната Схема, която се реди отвъд Океана, и която на практика определя как да бъде управлявана собствената ни държава.

Новите имена, които са заплашени да влязат в новия „Списът Магнитски“ са:

Александър Сталийски /Котарака/

Севда Арнаудова

Делян Добрев

Хамид Хамид

Йордан Цонев

Христо Ковачки

Очаква се в списъка да влязат и освен физически имена, и юридически лица, и фирми, свързани с енергетиката и търговията с горива.

Кирил Домусчиев е избегнал списъчно бъдеще, тъй като е наел от доста време крупни лобисти и е направил всичко възможно да го играе „под водата“.

Ударът срещу лица, свързани с ГЕРБ, кореспондира и с „вътрешния преврат“, който тече в самата политическа партия ГЕРБ.

Кои са крилата на този „преврат“.

От едната страна е Бойко Борисов и все още верните му приближени.

От другата страна с лидер Томислав Дончев, са – Деница Сачева, Деница Николова, Даниел Митов, Екатерина Захариева, Красимир Велчев…

Младен Маринов не може още да избере позиция, мишкува засега и играе ту така, ту онака.

Кирил Ананиев е станал жертва /от днес стана ясно, че не е водач на листата в Перник, а на негово място е пробутан Георг Георгиев/, защото минава към това крило. Ананиев става жертва на своя роднина – племенник – Влади Горанов, въпреки че отношенията им са отдавна счупени.

„Ястребите“ в ГЕРБ провеждат регулярни срещи в един „социологически офис“, находящ се в близост до парламента, където получават указания от български лица, които са в ролята на посредници на американското посолство от „Козяк“.

„Пророк“ на тия сгляди е Томислав Дончев, а „пророк“ на бг политиката, назначен от САЩ, трябва да е Христо Иванов.

За да бъде изпълнена Мръсната Схема на американците – на всяка цена след изборите коалиция между ПП, ДБ и ГЕРБ!

Срещите на „ястребите“ от ГЕРБ във въпросния „социологически офис“ всъщност не са тайна от Бойко Борисов, той знае за тях, НО НЕ ЗНАЕ, ОНОВА, КОЕТО КРИЯТ ОТ НЕГО НЕГОВИТЕ „ЯСТРЕБИ“.

Да, те уж му свеждат, какво точно са казали от „Козяк“, но УКРИВАТ, как всъщност целта е „американската коалиция“ след изборите между ПП, ДБ и ГЕРБ, да бъде без Борисов, а начело с „ястребите“ в ГЕРБ.

Впрочем, Борисов направи една фундаментална и фатална грешка, просто защото е страхлив.

На 14.02.2023 единствена АФЕРА публикува:

Тогава АФЕРА „вдигна топката“ на Боко, не защото ни е симпатичен, а в името на националната сигурност и суверенитета на България, но той от страх не я отигра и не заби.

Ако тогава бе събрал журналята и бе казал какъв безпрецедентен натиск му се оказва от американците, или бе „изпуснал“ нанякъде записа, щеше да се постави по друг начин в мръсната Схема, която тече зад гърба му, играна от собствените му „ястреби“.

„Невидимия дрон“ на АФЕРА засече и знаково изречение – засега запазваме името на този, който го е изрекъл – което обяснява не само какво предстои на България, но и защо политиците ни са наведени до петите в мръсната Схема на американците:

„Само някое бедствие може да ни спаси от това, че готвят България за военна територия и въвлечена във войната!“

Освен „Списъка Магнитски“, очаква се да бъдат ударени и мощни бизнесмени, близки както до Борисов, така и ДПС, и ГЕРБ.

Готви се удар срещу голяма хазартна компания.

Схемата включва и Кирил Петков да бъде „прибран обратно в чекмеджето в Канада“, а всичко да бъде предадено на Асен Василев и Даниел Лорер.

Американската Схема е набродирала те двамата да бъдат „новите лидери“, които да овладяват „лявото“, като „дясното“ пък е оставено да бъде ръководено от Христо Иванов, но избраният лидер на двете „компании“ от янките е Христо Иванов.

Защото той даже не задавал въпроси. Само кимал.

Afera.bg

«