Публикувано на 06.04.2022 / 10:08

САМО В „АФЕРА“! ЕТО ГО ОРЪЖИЕТО, КОЕТО ИЗПРАЩАМЕ В УКРАЙНА, ДОКАТО ЛЪЖАТ И СЕ ДЪРЛЯТ В ПАРЛАМЕНТА ДАЛИ БЪЛГАРИЯ ДА ВЪОРЪЖАВА УКРАЙНА! ДОКАТО МЕРЗКИ ЛЪЖАТ, САНДЪЦИТЕ ЛЕТЯТ ПРЕЗ РУМЪНИЯ И ПОЛША, НАТОВАРЕНИ ОТ БЪЛГАРИЯ!

АФЕРА публикува ексклузивни снимки от Летище – София!

Снимките са правени в различни дни през последните десет дни.

Ясно се вижда как самолетите се товарят със сандъци, в които със сигурност няма шоколадови яйца „Киндер сюрприз“.

За да не се изпраща директно оръжие от България, схемата е – сандъците се товарят на самолети с полети до Букурещ, Румъния и Варшава, Полша и оттам е ясно къде отиват.

Всичко това се случва докато в парламента уж се дърлят дали България да въоръжава Украйна!

Докато мерзки лъжат, сандъците вече летят отдавна!

За изнасянето на оръжието са знаели – Кирил Петков, Асен Василев, министъра на отбраната Драгомир Заков, Корнелия Нинова.

Afera.bg

Коментари 44 за
“САМО В „АФЕРА“! ЕТО ГО ОРЪЖИЕТО, КОЕТО ИЗПРАЩАМЕ В УКРАЙНА, ДОКАТО ЛЪЖАТ И СЕ ДЪРЛЯТ В ПАРЛАМЕНТА ДАЛИ БЪЛГАРИЯ ДА ВЪОРЪЖАВА УКРАЙНА! ДОКАТО МЕРЗКИ ЛЪЖАТ, САНДЪЦИТЕ ЛЕТЯТ ПРЕЗ РУМЪНИЯ И ПОЛША, НАТОВАРЕНИ ОТ БЪЛГАРИЯ!”

 1. ИЗВИНЯВАЙТЕ,ГОСПОЖО МИТРОФАНОВА!!!ПРАВИТЕЛСТВОТО НЕ Е НАШЕ!!! каза:

  В МОМЕНТА БЪЛГАРИЯ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ВЪН!ЯСНО Е ОТ КЪДЕ.
  ЗА КАКВИ РУСКИ ШПИОТИ ГОВОРИЯТ?! КЪДЕ СА АМЕРИКАНСКИТЕ ?!!
  ТАКЪВ СРАМ!ДА ДОПУСНЕМ ДА ИЗТОНЯТ РУСНАЦИТЕ!!!
  ЩЕ ИМА СЪД НЯКОЙ ДЕН ЗА ТИЯ КОИТО НИ ТИКАТ В ЧЕТВЪРТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА ,ЧЕ МАЛКО НИ БЯХА ТЕЗИ ПРЕДИЗВИКАНИ ОТ КОБУРГИТЕ.А КОГО РАЗПРАВЯТ ,ЧЕ РАЗПОРЕЖДАНЕТО НА КИРО НЕ МОЖЕЛО ДА СЕ ОТМЕНЯ?!ВЯРВАТ ЛИ СИ КАТО ГОВОРЯТ И НИ ЛЪЖАТ ,ЧЕ ЗАЩИТАВАТ ИНТЕРЕСА НА БЪЛГАРИЯ!?
  РУШАТ ДЪРЖАВАТА НИ!ДАЛИ СА СИ ЗАДНИЦИТЕ НА БАЙДЪН!КАКЪВ НИ Е ИНТЕРЕСЪТ В УКРАЙНА?!КАЖЕТЕ ,ЧЕ НЕ СЕ СЕЩАМ?!КАКВО ЛОШО НИ НАПРАВИ РУСИЯ!?!
  ВРЕМЕ Е ДА СПРЕМ МАЛОУМНИТЕ ПОЛИТИЦИ ДА РУШАТ ИСТОРИЯТА,ДОСТОЙНСТВОТО НА ТОЗИ НАРОД!НЕ МОЖЕ ДА НИ БЪРКАТ В ДУШИТЕ И ДА НИ ОТНЕМАТ ДУХОВНИТЕ ЦЕННОСТИ НЯКАКВИ НЕЩАСТНИЦИ ПОДЧИНЕНИ НА ПАРИТЕ НА АМЕРИКА!ТО НЕ БЕ СОРОС,ТО НЕ СА АДВОКАТСКИ КАНТОРИ ,ТО НЕ БЯХА ЛЪЖИ И ИЗМАМИ,ОБЕЩАНИЯ.

  ВИДАХТЕ ЛИ КАК НИ ИЗЛЪГА ФРАНЦИЯ! КОЙ НАЧЕРТА ГРАНИЦИТЕ ЗА НЬОЙСКИЯ МИРЕН ДОГОВОР?НЕ БЕШЕ ЛИ ПАК ПРЕДСТАВИТЕЛЯ НА ФРАНЦИЯ ИЛИ 100 ГОДИНИ СТРАДАНИЕ НА БЪЛГАРИТЕ ОТ ЗАПАДНИТЕ ПОКРАЙНИНИ СА МАЛКО,ТА ДА ИМ СЕ ИМА ДОВЕРИЕ И ЗА МАКЕДОНИЯ!!!!
  ЗАЩО МИ Е НАТО?!ЗА ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАМ ,МЕ ЩЕ НИ НАБУТАТ ВЪВ ВОЙНА!!ЗАЩО МИ Е ЕС ?ЗА ДА ОБЕДНЕЯ КАТО МЕ НАБУТАТ В ЕВРО ЗОНАТА И МИ ВЗЕМАТ БЪЛГАРСКИЯ ЛЕВ.
  ТОЛКОВА ГОВОРИМ ЗА РАСИПАНАТА ДЪРЖАВА В ПРЕХОДА!ОТГОВОРНОСТТА НА КРАДЦИТЕ ЗАВИСИ ОТ ЗАКОНОДАТЕЛЯ!!!ПОСЛЕ ИДВА ПРОКУРАТУРАТА И СЪДА.
  НО ДА СЕ ВЪРНЕМ НА ИЗГОНЕНИТЕ РУСНАЦИ И ПОСЛАННИКЪТ НА РУСИЯ- ИЗВИНЯВАЙТЕ !ПРАВИТЕЛСТВОТО НЕ Е НАШЕ!

 2. Като ги подпукаме скоро тия краварски подложки, ще им се види по-оферта да са на фронта, отколкото в Народното събрание… Няма ли до месец понижение на цената на бензина, не ги виждам изобщо тия слугинажни шмекери.

 3. dami i gospoda ibirateli tava yadene se prigotvya s vashe jelanie i pilna podkrepa na izboriti.A sega kato che li nyakoy drug e izbral premiera. Kiril petkov
  Tova prilicaha na pogovorkata „koymi sra mayko v gashtite.

 4. Незнам за другите, но Корнелия и нейната партийка не можаха да ме убедят с високопарни приказки! Отдавна ги надуших, че играят на няколко сцени в театъра с „войната“ ! Нека, нека… скоро ще си сърбат лайняната попара!

 5. Боже, Боже, колко нескопосана Харвардска мъка има на този свят Боже!

 6. Имам предложение:
  Горящите от желание да се оказва военна помощ на Украйна да сформират доброволческа
  част и да тръгват
  Командир – Просто Киро
  Зам командири – Боко Тиквата и Мравояда
  ВКР – Гнома ( той ги отбира тия работи)

  1. На гнома Танас трябва да му купим дрончета да разузнава директно от парламента… иначе ше потъне в някой мравуняк на бойното полеи и ще го загубим – това ценно човече! Корнела може да е командирката в сянка на диверсионата група! А Тошко рунтавия ще плаши врага със средни пръсти и стихове за хан Крум, цитирани през мощен мегафон! Ако видят зор – Слави се изстрелва със заредена с тротил инвалидна количка – директно у вражеските редици 🙂 (и без това му стърчи некролога)

  2. Забрави за ЗКПЧ то! Или ти е неудобно ,а ? Не бъди скромен кажи го ! И нали знаеш какво значи ЗКПЧ ?! Ако не знаеш ,попитай някой дето е служил до 1990 г .Само ще те открехна ЗКПЧ то примерно е старши лейтенант ,но командира полковник му коленичи !Абсолютно същото като сегашното управление ! Лейтенанта върти на пръста си тримата си т.н. партньори майори и полковници !Демек командва нашата Родина !

 7. ПЪРВИТЕ в целия свят Американски БЕЗПЛАТНИ бази. Дори и обонговците в Африка получават заплащане за позволението им на тяхна територия да се разположи американска база… но не и в послушна България . НЕ САМО ЧЕ АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО им предостъпваме българска територия ами и ПО ДОГОВОР, се задължаваме да им платим определена от самите тях сума когато си тръгнат. А разбрахте ли най -интересното от този договор? За американските войници и техните служители НЕ ВАЖАТ законите на България. НИТО ЕДИН. Не сме ли във война с тия бази и то безплатни. Става ли бартер с хартиениените самолети?

 8. България трябва да изпрати оръжие на Украйна. Кажете ми как иначе да бъде спрян агресорът, нахлул на чужда територия с десетократно по-голяма армия и с много повече техника. Само със силен отпор Путин ще бъде вразумен, а убийствата от двете страни прекратени. Не е хубаво да умират нито украинци, нито руснаци.

  1. Защо трябва? И защо точно оръжия, а не лекарства, дрехи, храна..? Дали би могъл да отговориш смислено? Съмнявам се.

  2. Толкова време мина и да не знаеш истината?
   Какъв агресор е Путин, плюс армията с която влиза заради двете републики е по-малка от украинската, която пък е пълна с инструктори от всякакъв цвят, американски, френски, английски.

  3. Какви окупатори какво чудо? Кой ще седи и ще ги гледа тези мерзавци как режат топки със сърп, бият хора до смърт и ги връзват по стълбове и дървета, само щото е руснак, българин гагаузин и т.н. Няма съд, няма разследване, няма процес? Що за зверства подкрепя НАТО и ЕС? Степан Бандера който е бил върл нацист и садистични йм е национален герой на тия…..В България може да сме всякакви, но живеем що годе в разбирателство .

 9. Късно е либе за китка !
  Каруцата се е обърнала и ние сме в списъка на неприятелските държави, заедно с Кравария.
  Сълзи и сополи няма да помогнат.

 10. The American Thinker: „Сега у нас (в САЩ) съществува нечестив съюз между търговците на оръжие, наемниците и СМИ. Тази коалиция се обогатява от войните и точно затова нейните членове убеждават правителството да се включи във войната (в Украйна) и да поддържа конфликта там до безкрайност…“

  1. Так точна. Доказателството е в Провадия. Там 120 бр. Бронирани машини са подготвени за изпращане. Не е лошо да се провери този случай по подробно.

 11. Украйна ще бъде „голям Израел“ със собствено лице: Зеленский

  1. Странно! Точно тия, на които дедите им избиха най-много евреи през ВСВ, днес са първи дружки със Зеленски/евреин естествено/ и компания! Неведоми са пътищата на Мамона! Степан Бандера, ги кормеше по улиците и им режеше главите като на пилета, а днес бандеровците са гвардията за защита на Зеленски.

 12. ФЛАЙТРАДАРА ОФИЦИАЛНО ПОКАЗА ЧЕ ВЧЕРА ЛЕТЯ УКРАИНСКИ САМОЛЕТ СОФИЯ Rzeszów КОЙТО Е БЛИЗО ДО ГРАНИЦАТА СРЕЩУ ЛВОВ , ТАКИВА КУРСОВЕ СА САМО ЗА ДОСТАВКИ

  1. А като се разхождаш над Европа нали виждаш колко съгледвачи се навъртат около западна и югозападна Украйна, В добавка и танкери за въздушно зареждане за всеки случай и те се навъртат там. И какво правят – хвърлят „сухи съчки“ за продължение на братоубийствената война, от която страдат два народа с един произход – славянството.

 13. Който не иска да воюва с Русия ще бъде доброзорно „ваксиниран“ със СПИН или 123 вида рак. Не си мислете, че вирусите са изчезнали, тепърва ги забъркват от пентагона в софия.

  1. Дядо ми е оцелял след 8 г. на фронта, но от трансхуманизиращите бъркочи на башибозука служещ на наглосаксонците оцелели няма да има.

 14. Затова ни прибират парите, виждат какви сме абдали и лизачи.
  Никакво достойнство.
  Тези боклуци не ни заслужават. Не ние сме лош материал и мърша, а продажниците продали род и Родина за 30 сребърника.

  1. Ами докато 80% от гласуващите дават гласа си за американските партии БСП, ГРОБ, ИТН, ДБ, ДПС, ПП ще е все така. Те на са виновни, а тези дето ги избират и търпят.

 15. Оръжието носи СМЪРТ!
  Какво смятат, че ще получат като резултат
  Петков, Василев, Заков и Нинова с пращане на оръжие за СМЪРТ?!

  „Киндер сюрприз“ ли, както е споменато по-горе.

  Писна ни от нещастната логорея на всички „управляващи“ – лъжеполицити, лъжедемократи, лъженародянци, лъжечовеци!

  Да им се върне всичко, което са причинили, всичко!

  1. Стари братко. Легитимността на една власт се определя чрез системата на ценности и норми. Ценностите се нуждаят от социална подкрепа, а веднъж унищожена традицията и историята, изчезва и цивилизацията.

 16. Така се ползва дългогодишният опит натрупан още от времето на „Кинтекс“! Пълно е с играчи, които заради своята изгода са готови да ни вкарат във всякакъв скандал – примери от близкото минало – бол! А какво става на военните летища – нощем и денем никой не знае – дори и Афера. Освен летища има и пристанища – там нямаме стигане! Изобщо, оставете премиера да ни разказва бабини девитини и му вярвайте!

 17. Българино, а ти на „За изнасянето на оръжието са знаели – Кирил Петков, Асен Василев, министъра на отбраната Драгомир Заков, Корнелия Нинова.“ пратил ли си email ?

  На въпросните лица писал ли си какво ти е мнението или тук си пишем и се репчим юнашки !

  1. Няма как да стане без тяхно знание, българино.

 18. Какво се транспортира в зельоны сундук,от вревя оно си е за военна продукция.Това американски транспортници ли са,нищо чудно ,че напоследък често прелитат някакви странни самолети,предимно нощно време.Те и да искат ,не могат да доставят направо в Украйна,руските пво ще ги свалят,а в Полша и Румъния ги товарят на граждански камиони,вагони и автобуси и така ги прекарват през границата.Тук управата може да се правят на побъркани,ама руснаците със сигурност знаят и е въпрос на време да подирят сметка,за тях не е майтап или бизнес,а война с реални жертви от тяхна страна.

  1. Лично оръжие, снаряди и друга „хуманитарна“ помощ се транспортира в Украйна и с леки автомобили.
   На практика Русия воюва срещу целия „свободен“ и „миролюбив“ свят. Какво да се прави, този свят много харесва украинския нео-нацизмъм и президента-клоун.

 19. Това правителство си е загубило ума. Чудя се как тези продажници се изправят срещу народа си и зорлем ни вкарват във война, която не е наша. Какво чакаме? С протести няма да ги узаптим. Това са предателите на народа, тези дето са гласували за тях на следващи избори да отидат пак да ги подкрепят. Поетът е казал – не народ, а мърша.

  1. Това правителство, както и предишните, НЯМАТ УМ, че да го и загубят.
   Мангалите не могат да имат държава.

 20. Афера, това е от години. Всеки който работи на летището и е свързан с товаренето на самолетите, ще Ви го каже.

 21. Руснаците са пленили част от него, казват че е страшен боклук, 1 от 3 снаряда сработва.

  1. Смятай каква армия и отбрана имаме – точно като хартиените самолети дето си ги „купуваме“ от най-фалиралата държава в света ….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *