Публикувано на 26.11.2021 / 10:24

САМО В „АФЕРА“! ЕТО КАКВО ДОГОВАРЯТ ПОСРЕДНОЩ КОРНЕЛИЯ И РАДЕВИТЕ ОСТАПБЕНДЕРОВЦИ! ИДЕ НОВИЯ „КОТАРАК“! РАЗЛИКА НИКАКВА В ЩЕНИЕТО ЗА ЛАПАНЕ МЕЖДУ БСП /КОРНЕЛА/ И БСП /ВЪТРЕШНА ОПОЗИЦИЯ/!

На 25.11.2021 АФЕРА публикува:

КОРНЕЛИЯ НИНОВА НА КОСЪМ ДА ХВЪРЛИ КЪРПАТА! РАДЕВ & КИРЧОВЦИ СЕ ГАВРЯТ – ВСИЧКИ КАДРОВИ ПОЗИЦИИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ПОДГОТВЕНИ ОТ РАДЕВ И & ОТ ВЪТРЕШНАТА ОПОЗИЦИЯ НА БСП! РАДЕВ И ОСТАПБЕНДЕРОВЦИ ОКОНЧАТЕЛНО УБИВАТ БСП. НИНОВА ДА ПРЕСТАНЕ ДА МЪЛЧИ И ДА КРИЕ ИСТИНАТА!

https://afera.bg/%d0%ba%d0%be%d1%80%d0%bd%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d1%8f-%d0%bd%d0%b8%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d1%81%d1%8a%d0%bc-%d0%b4%d0%b0-%d1%85%d0%b2%d1%8a%d1%80%d0%bb%d0%b8-%d0%ba%d1%8a%d1%80/

На 26.11.2021 АФЕРА публикува:

СЛЕД КАТО „АФЕРА“ ОСВЕТИ ЗАДКУЛИСНИТЕ СКАНДАЛИ НА РАДЕВИТЕ С КОРНЕЛА, ОСТАПБЕНДЕРОВЦИТЕ ЦЪФНАХА В ПОЛУНОЩ НА „ПОЗИТАНО“

https://afera.bg/%d1%81%d0%bb%d0%b5%d0%b4-%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%be-%d0%b0%d1%84%d0%b5%d1%80%d0%b0-%d0%be%d1%81%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%b8-%d0%b7%d0%b0%d0%b4%d0%ba%d1%83%d0%bb%d0%b8%d1%81%d0%bd%d0%b8/

След като вчера единствена АФЕРА освети скандалите между Корнелия Нинова и двамата остапбендеровци на Румен Радев при реденето на тюрлю гювеч правителството на четворната коалиция, снощи преди полунощ харвардските Радевци се изстреляха на „Позитано“ за договорки зад пердето, притеснени дали Корнела няма да развали дослука за гювеча.

Сайта Пик излови Кирил Петков и Асен Василев преди полунощ на влизане при Корнелия Нинова на „Позитано“, докато пред ехалето върви бла-бла тъпнята „прозрачност“ на преговорите.

Сега единствено АФЕРА ще ви запознае и ще освети какво точно са договаряли Корнелия Нинова и Радевите Кирил Петков и Асен Василев на среднощната сгляда!

И ще ви докаже как НЯМА НИКАКВА РАЗЛИКА МЕЖДУ БСП /КОРНЕЛА/ И БСП/ВЪТРЕШНА ОПОЗИЦИЯ/ – ВСИЧКО Е ЗАРАДИ ЛАПАНЕТО!

Корнелия Нинова е настоявяла и договоряла с Радевите Кирил Петков и Асен Василев – близкият до нея Калоян Методиев да стане вицепремиер!

За самата Корнелия Нинова – остава позицията председател на Народното събрание. Самата Корнела кандисала, че другото и е през оная работа, важното е, че става, дето се вика, №1 във Властта.

Деница Златева, бившата любимка на Бойко Борисов, и сега пласирала се като любимка на Румен Радев – социален министър.

Нещата с Мая Манолова, и заради която вчера Корнела изригнала, се заплели, защото и остапбендеровците и Корнела били на едно мнение, че няма как да бъде избрана за шеф на КПКОНПИ и засега, понеже Мая-та не може да диша без власт, са я определили като шеф на Комисията по защита на конкуренцията.

Алчността ескалира при кандидатите за лапане и овладяване на Министерството на благоустройството.  Там за поста се бие човекът на Корнелия Нинова – Асен Гагаузов срещу шефа на Надзорния съвет на „Трейс Холдинг“ проф. Николай Михайлов, който е близък на Румен Радев и шефа на „Понс Холдинг“.

Голямата лапачка в Министерството на земеделието също е в процес на свирепа битка – между ИТН, които го искат за себе си и Кирил Добрев, който тропа с крака и вика – о,не!, за мен го искам Земеделието, То е мое!

Впрочем, Кирил Добрев влиза в ролята на новия Сталийски, т.е. новия „Котарак“, който ще си има вече България!

Министерството на енергетиката Радевите остапбендеровци готвят за Дечко Колев, който е един от основните спонсори на Радевата „ПП“. Дечко Колев през последните две десетилетия сменя няколко партии, като се започне от НДСВ. Има свои близки хора в „Има такъв народ“ на Слави Трифонов, но и в „Продължаваме промяната“. Неговият син пък – Иван Колев е бивш депутат от ГЕРБ. Бащата Дечко Колев бе един от най-щедрите спонсори, постлали пътя за първото идване на власт на ГЕРБ. Освен със стабилни връзки сред няколко партии, баща и син Колеви са замесвани и в корупционни сделки в сферата на енергетиката пред последните 10-20 години, което буди силно притеснение в кого отива този важен стратегически сектор за България в момент на енергийна криза.

Министерството на правосъдието Румен Радев настоявал да бъде дадено на Крум Зарков, но роптаенето срещу Зарков, включително и от „неговите“ било голямо и не го щели.

Така на практика се оказа, че разлика в алчните щения за власт между лагера на Корнелия Нинова и така наречената „вътрешна опозиция“ в БСП няма никаква.

Корнела е готова да клекне, стига да бъдат задоволени щенията и да уреди нейните хора.

И всъщност на път е да се пръкне „нов кабинет на Иван Костов“, който пък минава за „гуру“ на Румен Радев.

Корнела – човек на Костов, Калоян Методиев – в младините си човек на Костов, Гроздан Караджов, който също се пъне за министър – и той човек на Костов – „златная компания“.

За балъците, които продължават да мантросват, че иде „промяна“, пак ще отбележим, че това даже не и подмяна, а пълен отврат. А на хаирлия да е, докато ви уврат главите, че иде още по-отвратителна Хунта от тая на тиквите.

Веселина Томова

Коментари 20 за
“САМО В „АФЕРА“! ЕТО КАКВО ДОГОВАРЯТ ПОСРЕДНОЩ КОРНЕЛИЯ И РАДЕВИТЕ ОСТАПБЕНДЕРОВЦИ! ИДЕ НОВИЯ „КОТАРАК“! РАЗЛИКА НИКАКВА В ЩЕНИЕТО ЗА ЛАПАНЕ МЕЖДУ БСП /КОРНЕЛА/ И БСП /ВЪТРЕШНА ОПОЗИЦИЯ/!”

 1. Споко, региона ви вече е харизан на ердоган-хлебаркан(във нецензурираните западни форуми наричат Южната ни съседка хлебарколандия, явно защото са мазни и долни като въпросните гадинки)

 2. „…паднали стратегически бомбардировачи в Северно море…“

  Може ли линк към новината!

 3. Близкият до Корнелия Нинова Калоян Методиев:
  Политическа дейност
  От 2001 г. до 2003 г. е международен секретар на Младежкия съюз на демократичните сили (МСДС). Представлява партията в Младежката Европейска народна партия.

  На 30 ноември 2003 г. е избран с квалифицирано мнозинство за председател на МСДС на III Национална конференция на организацията във Варна. [2]

  В периода 2004 – 2006 г. е зам.-председател на Демократични европейски младежки общности [3], седалище Копенхаген.

  На парламентарните избори през лятото на 2005 г. е водач на листата на ОДС за област Търговище. [4][5]

  На 9 ноември 2005 година напуска СДС с шумен скандал заедно с по-голяма част от членовете на НИС на МСДС и областните председатели на организацията. [6]

  През 2007 г. е сред основателите на политическа партия Общество за Нова България (ОНБ). Формацията е със социално-консервативни ориентация. Председател е от 2007 до 2013, когато се оттегля от активна политическа дейност. [7][8]

  Началник на кабинета на президента на Република България (19.08.2019 – 21.09.2020)
  https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D1%8F%D0%BD_%D0%9C%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D0%B2

 4. ЦИК ще разглежда разликата между гласове и разписки след изтичането на СРОКА за рекламация???След ДЪЖД…КАЧУЛКА!!!

 5. По забавно ще е като влизат в капитал или на едно място с деса и прокопиева тогава ще стане ясно кой е шефа на тези педераси! Не е фигуранта фигуранта се командва от същата джендърска секта!

 6. Тези двамката много приличат на Макс и Мариц и те посред нощ правиха повечето си бели !! ЕДНО КЪМ ЕДНО СА !:)))

  1. Всъщност- “тези двамата” доказаха, че българският народ е по- кух и от пробита лейка.

   Но те не са новатори някакви- преди тях го доказа Слави, преди него- Бойко, преди него пък- царските юпита…

   От цялата пушилка на протестъри, революцоинери и прочее милиционери и милионери- резултатът е:

   Сменихме Бойко и неговите крадци- с Радко, и неговите крадци.

   Накрая да не се окаже, че Бойко-вьите са били маааалко по- добри от новите…

 7. Боян Чуков: Нинова така и не разбра, че проблемът на вътрешнополитическата сцена е идеологически Боян Чуков: Големият въпрос в момента за БСП е… не дали да сменим Корнелия Нинова или не! Тя си отива. Обречена е. Въпросът е решен. «Мексиканската вълна» сред българските политици се вихри. «Пароструйката» на американските демократи на Балканите е пусната. Нинова не оправда надеждите на американските неокони (неотроцкисти Това тя няма да го разбере. Не може.
  Интуитивно напипа акценти, които са типични за левия консерватизъм. Като отхвърли Истанбулската конвенция и това я доближи до десния консерватор Виктор Орбан. За ужас на троцкисти и фенове на Вашингтонския консенсус в БСП, които пееха дитирамби за Хилари Клинтън.
  Тя така и не разбра на каква партия стана председател.
  В момента Нинова се крепи на «планктона» около нея и няколко стари бесепарски тарикати водени от лични интереси.
  Част от яростните й фенове вече гледа «у лево» като инстинкт за самосъхранение. Някои от посредствениците (които тя си ги подбра лично), които кълвяха от нейната ръката и яко «намазаха филията», вече и скочиха.+
  Нинова не разбра, че тя като наследство от далаверите на «перестройката» върви само в комплект с Борисов. А тази игра приключи.
  В момента Нинова пречи на Радев. Много.
  Големият проблем на БСП е дали Нинова ще бъде сменена с бесепарския вариант на «Кирчо и Кокорчо»!
  Или БСП ще се върне към своите исторически и идеологически корени.
  Дали БСП ще заприлича на самата себе си или ще затъне окончателно в блатото на левия либерализъм (троцкизъм).
  Проблемът на вътрешнополитическата сцена не е генерационен, не е сблъсък на поколения, а е ИДЕОЛОГИЧЕСКИ!
  Боян Чуков

 8. US политическият сериал ще продължи със следващата серия — «Овладяването и американизацията на Позитано» След успешното приключване на американския политически проект, свързан с едновременното овладяване от Козяк 16 на президентската и изпълнителната власт — по познатата ни вече маркетингова схема «ДВЕ В ЕДНО» — / Радев § компания или иначе казано Радев в компанията на «Кирчо и Кокорчо»/, очевидно американският политически сериал ще продължи. Ще продължи със следващата серия….озаглавена «Овладяването и американизацията на Позитано»
  Макар, че дума и да не става, тоя процес там отдавна е свършен факт!!!
  А и как иначе??? Кой ще те «брои за жив» изобщо, ако си в политиката, при това си с претенции за власта, а не си «прегърнал евро-атлантическите ценности»???
  Няма такъв филм! Ех, ако пък си много сербез(???), я оди тогава да пасеш козите на Херо Мустафа някъде в някой от няколкото Кюрдистана — в Турция, Ирак, Сирия..!
  Вече стават ясни и някои пикантни подробности около самият сериал.
  Като например тази, че на кастинга, проведен на Кошарите, за главната роля, тази на «ЦРУ — къртицата», е избран Крум Зарков. Оппаааа.
  Къде го чукаш, къде се пука. Значи внукът на генерала от ДС — Леонид Кацамунски, играел в отбора на американците, а ние си мислехме, че момчето е верен последовател на политическите убеждения и традиции на фамилията на дядо си.
  Алооо, Позитано, к’во става при вас, бе, аратлици.???
  Че то ако е тъй, то било много лесно и удобно.
  Преди 10-ти Ноември си живял в конфорт, благодарение на привързаноста на фамилията към комунистическата идеология / възпитаван в духа, разбира се, на българо-съветската дружба, а след тая сакрална дата обаче, без да ти трепне нищо «под лъжичката», много бързо и без всякакви угризения на съвеста сменяш идеологията и бързо превключваш от комунизъм на евроатлантизъм???
  Всичко щеше да е много добре, ако не съществуваше една ценностна категория/изключително важна за политиката, наречена МОРАЛ!
  И струва ми се тук «козяците» правят голяма грешка.
  Грешка, допусната вероятно поради типичната американска самонадеяност или пък защо не чувството им за измислената от самите тях «изключителност» на американската нация(???) — прочее идеология, припокриваща се на сто процента с идеологията на нацизма за изключителноста на арийската раса.+
  Вероятно това е и нещото, което провокира вредното ( често пъти пагубно) усещане за безпогрешност и всепозволеност при американците.
  Междупрочем, азбучно известен факт е, че няма по-ценен капитал в политиката от МОРАЛА!!!
  Нещо повече, животът е показал, че най-краткият политически живот е този на аморалният политически индивид, при това, завършвайки като правило почти винаги с политическа катастрофа!!!
  Катастрофа както на самият политически субект, така и на обекта на политическа дейност възглавяван от него.
  Та, сигурно по този повод тия дни не спирам да си мисля, че да заложиш на човек като К.Зарков за лидер на БСП/при когото дефицитът на морал го прави негоден дори за портиер на Позитано) или трябва да си пълен идиот и лаик, или да си американец пък било то и от специалните служби…
  Енчо Енев

 9. Старата „партизанка“ Емилия Масларова също се стягала …за бой.)))

 10. За Тайната им СРЕЩА???

  Три хапа пих по късна доба, от любопитство и за проба: Виагра, дуфалак и лексотан..
  Заспах надървен!
  Будя се.. насран?

  Виагра- за КОКОрчо.
  Дуфалак-за Корни.
  Лексотан-за Кирчо.

  Явно се готвят за Правителство на К.К.К. !!!Няма нищо случайно в МЕТА-Вселената освен хората в НЕЯ!?!?!?

 11. Вчера в Европарламента е имало гласуване за отваряне на патентите за ВАКСИНИТЕ!!! Нашите ЕВРОдупедати какво са гласували???

 12. Кашкавала е за партизаните,а киселото зеле за мандражиите !
  Толкоз.

  Венсеремос.

  1. Бачо Кольо кашкавалът го лапаха не партизаните и мандраджиите а хитлеристите и другите армии от хитлеристката коалиция .И добре че бяха партизаните та спряха този износ на кашкавал и сирене .Защото монархо -фашистите реквизираха със цели варели млякото от бедните селяни и хрантутиха вермахта -убийците на невинни хора . А иначе,БСП от края на 70 -те години на миналият век не са партия на народа ,те се отказаха от комунистическият интернационал и преминаха на страната на соц интернационала ,фактически на страната на капиталистите . Казвам ти го това като човек които се занимава от млади години със политическата и военната история на света и във частност на България от древни времена та до наши дни . И понеже да не съм голословен ще ти пратя една малка част от една статия която е много дълга във нея авторът пише и за комунисти ,социалдемократи ,социалисти .

  2. Пак повтарям статията е много дълга ,но ако проявиш интерес можеш да я намериш във блог.бг авторът се казва Гиндев През 1885 г. умира Ф.Енгелс. Това слага начало на дискусии в работническото движение и във 2-рия интернационал върху интерпретацията на марксизма, за неговото прилагане в различните политически условия, за неговото по-нататъшно развитие. Оформят се три групи социалдемократи : десни опортюнисти ( Е.Бернщайн, Х.Хайдман), центристи ( К.Каутски, Е.Вандервелде, О.Бауер), леви революционери ( К.Либкнехт, Р.Люксенбург, холандските “трибунисти”, българските “тесняци”, руските болшевики). Главният грях на десните и центристки лидери на 2-рия Интернационал е подкопаването на международната работническа солидарност, едно от най-силните оръжия на пролетариата. В перспектива, това се оказа фатално за съдбата на световния социализъм. Европейската социалдемокрация остана верен съратник и стратегически партньор на световната буржоазия в борбата й със Съветския съюз и социалистическите страни. Тя си оказа сериозен противник. Описаният подход на еврокомунистите дава добра представа за тяхното реално прехвърляне в лагера на враговете на социализма. Има и още нещо.Проблемът на БСП не е само в това, че позорно и недостойно изневери на своята историческа същност, а в опасността да се превърне в партия за лична употреба. След генномодефицирането на БКП (според „закона Кутев”), към партийната власт се стремяха и я получаваха хора нямащи общопризнатите основания за нея, такива, каквито имаха нейните големи бивши ръководители. Така наречения „лидерски проблем” е тежък воденичен камък за БСП и той може да я завлече на политическото дъно по-бързо от неизбежното й историческо стареене и овехтяване. Никакви очевидни и очевадни помощи отвън няма да решат въпроса, ако той продължава да съществува.

  3. Неразделна част от левия антикомунизъм се оказа явлението еврокомунизъм. Като понятие, то обединява редица комунистически партии от западните страни (Испания, Франция, Италия, Австрия, Белгия, Швеция), които едновременно или по отделно преминаха на опортюнистични антисъветски позиции и заедно със социалдемократите се отзоваха в лагера на идеологическите противници на социалистическия лагер. Причината за предателство беше от проста по-проста и няма нищо общо с отстояването на принципи и вярност към комунистическата идея. Ставаше дума за политическо оцеляване на компартиите, което откриваше възможност за участие в капиталистическия политически процес и достъпа до някаква, дори и малка, власт (например – участие в местната власт). С други думи, компартиите признаваха своята пълна интеграция в западното капиталистическо общество и смятаха своето собствено благосъстояние като неразделна част от благосъстоянието на западното общество. По такъв начин еврокомунизмът е пълен отказ от всякаква революционност и предоставя на буржоазията съгласието на западните комунисти за по-нататъшното неограничено във времето съществуване на капиталистическата обществено-икономическа система. Оттук по необходимост последва отказът на еврокомунистите да подкрепят борбата на Съветския съюз и на социалистическите страни за победа на социализма и дори да откажат правото на съществуване на социалистическия лагер. Опортюнизмът на еврокомунистите се сля с опортюнизма на социалдемократите.

  4. Бачо Кольо извинявай но ще се върна на темата за кашкавала .Аз като човек свързан духовно със земеделието ,нищо че от 100 години моят род по майчина и бащина сме приключили със селата се интересувам и досега по въпроса за Българското земеделие ,кооперациите и всичко свързано със човека и земята . Като чета и притежавам книгите на Бочо Илиев Бразди през Времето , История на кооперативното движение във България 3 тома и създаване на кооперациите преди 9.9 1944 година и след това . Та да ти кажа по онова време мандрите са били и кооперативни и частни на чорбаджиите и чокоите .Ето тези мандри са произвеждали кашкавал и сирене за Германската армия и нейните сателити биещи се на източният фронт . Да и кооперативните мандри са били заставяни да предават готовата си продукция ,но там нещата са ставали по насилствен начин Бочо Илиев пишеше как монархо -фашисткото правителство им конфискувало цялата продукция от картофи засяти във Троянският Балкан ,за да не попаднат във ръцете на партизаните през 1943 година .Още веднъж извинявай за нахалството но това са исторически факти които не трябва да бъдат премълчавани.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *