« Върни се назад Публикувано на 26.11.2021 / 10:24

САМО В „АФЕРА“! ЕТО КАКВО ДОГОВАРЯТ ПОСРЕДНОЩ КОРНЕЛИЯ И РАДЕВИТЕ ОСТАПБЕНДЕРОВЦИ! ИДЕ НОВИЯ „КОТАРАК“! РАЗЛИКА НИКАКВА В ЩЕНИЕТО ЗА ЛАПАНЕ МЕЖДУ БСП /КОРНЕЛА/ И БСП /ВЪТРЕШНА ОПОЗИЦИЯ/!

На 25.11.2021 АФЕРА публикува:

КОРНЕЛИЯ НИНОВА НА КОСЪМ ДА ХВЪРЛИ КЪРПАТА! РАДЕВ & КИРЧОВЦИ СЕ ГАВРЯТ – ВСИЧКИ КАДРОВИ ПОЗИЦИИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ПОДГОТВЕНИ ОТ РАДЕВ И & ОТ ВЪТРЕШНАТА ОПОЗИЦИЯ НА БСП! РАДЕВ И ОСТАПБЕНДЕРОВЦИ ОКОНЧАТЕЛНО УБИВАТ БСП. НИНОВА ДА ПРЕСТАНЕ ДА МЪЛЧИ И ДА КРИЕ ИСТИНАТА!

https://afera.bg/%d0%ba%d0%be%d1%80%d0%bd%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d1%8f-%d0%bd%d0%b8%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d1%81%d1%8a%d0%bc-%d0%b4%d0%b0-%d1%85%d0%b2%d1%8a%d1%80%d0%bb%d0%b8-%d0%ba%d1%8a%d1%80/

На 26.11.2021 АФЕРА публикува:

СЛЕД КАТО „АФЕРА“ ОСВЕТИ ЗАДКУЛИСНИТЕ СКАНДАЛИ НА РАДЕВИТЕ С КОРНЕЛА, ОСТАПБЕНДЕРОВЦИТЕ ЦЪФНАХА В ПОЛУНОЩ НА „ПОЗИТАНО“

https://afera.bg/%d1%81%d0%bb%d0%b5%d0%b4-%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%be-%d0%b0%d1%84%d0%b5%d1%80%d0%b0-%d0%be%d1%81%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%b8-%d0%b7%d0%b0%d0%b4%d0%ba%d1%83%d0%bb%d0%b8%d1%81%d0%bd%d0%b8/

След като вчера единствена АФЕРА освети скандалите между Корнелия Нинова и двамата остапбендеровци на Румен Радев при реденето на тюрлю гювеч правителството на четворната коалиция, снощи преди полунощ харвардските Радевци се изстреляха на „Позитано“ за договорки зад пердето, притеснени дали Корнела няма да развали дослука за гювеча.

Сайта Пик излови Кирил Петков и Асен Василев преди полунощ на влизане при Корнелия Нинова на „Позитано“, докато пред ехалето върви бла-бла тъпнята „прозрачност“ на преговорите.

Сега единствено АФЕРА ще ви запознае и ще освети какво точно са договаряли Корнелия Нинова и Радевите Кирил Петков и Асен Василев на среднощната сгляда!

И ще ви докаже как НЯМА НИКАКВА РАЗЛИКА МЕЖДУ БСП /КОРНЕЛА/ И БСП/ВЪТРЕШНА ОПОЗИЦИЯ/ – ВСИЧКО Е ЗАРАДИ ЛАПАНЕТО!

Корнелия Нинова е настоявяла и договоряла с Радевите Кирил Петков и Асен Василев – близкият до нея Калоян Методиев да стане вицепремиер!

За самата Корнелия Нинова – остава позицията председател на Народното събрание. Самата Корнела кандисала, че другото и е през оная работа, важното е, че става, дето се вика, №1 във Властта.

Деница Златева, бившата любимка на Бойко Борисов, и сега пласирала се като любимка на Румен Радев – социален министър.

Нещата с Мая Манолова, и заради която вчера Корнела изригнала, се заплели, защото и остапбендеровците и Корнела били на едно мнение, че няма как да бъде избрана за шеф на КПКОНПИ и засега, понеже Мая-та не може да диша без власт, са я определили като шеф на Комисията по защита на конкуренцията.

Алчността ескалира при кандидатите за лапане и овладяване на Министерството на благоустройството.  Там за поста се бие човекът на Корнелия Нинова – Асен Гагаузов срещу шефа на Надзорния съвет на „Трейс Холдинг“ проф. Николай Михайлов, който е близък на Румен Радев и шефа на „Понс Холдинг“.

Голямата лапачка в Министерството на земеделието също е в процес на свирепа битка – между ИТН, които го искат за себе си и Кирил Добрев, който тропа с крака и вика – о,не!, за мен го искам Земеделието, То е мое!

Впрочем, Кирил Добрев влиза в ролята на новия Сталийски, т.е. новия „Котарак“, който ще си има вече България!

Министерството на енергетиката Радевите остапбендеровци готвят за Дечко Колев, който е един от основните спонсори на Радевата „ПП“. Дечко Колев през последните две десетилетия сменя няколко партии, като се започне от НДСВ. Има свои близки хора в „Има такъв народ“ на Слави Трифонов, но и в „Продължаваме промяната“. Неговият син пък – Иван Колев е бивш депутат от ГЕРБ. Бащата Дечко Колев бе един от най-щедрите спонсори, постлали пътя за първото идване на власт на ГЕРБ. Освен със стабилни връзки сред няколко партии, баща и син Колеви са замесвани и в корупционни сделки в сферата на енергетиката пред последните 10-20 години, което буди силно притеснение в кого отива този важен стратегически сектор за България в момент на енергийна криза.

Министерството на правосъдието Румен Радев настоявал да бъде дадено на Крум Зарков, но роптаенето срещу Зарков, включително и от „неговите“ било голямо и не го щели.

Така на практика се оказа, че разлика в алчните щения за власт между лагера на Корнелия Нинова и така наречената „вътрешна опозиция“ в БСП няма никаква.

Корнела е готова да клекне, стига да бъдат задоволени щенията и да уреди нейните хора.

И всъщност на път е да се пръкне „нов кабинет на Иван Костов“, който пък минава за „гуру“ на Румен Радев.

Корнела – човек на Костов, Калоян Методиев – в младините си човек на Костов, Гроздан Караджов, който също се пъне за министър – и той човек на Костов – „златная компания“.

За балъците, които продължават да мантросват, че иде „промяна“, пак ще отбележим, че това даже не и подмяна, а пълен отврат. А на хаирлия да е, докато ви уврат главите, че иде още по-отвратителна Хунта от тая на тиквите.

Веселина Томова

«