« Върни се назад Публикувано на 25.08.2022 / 15:56

САМО В „АФЕРА“! ЕТО ГО ВИДЕОТО ОТ МОМЕНТА НА КАТАСТРОФАТА НА ПОЛИЦАИТЕ С АВТОБУСА С МИГРАНТИ! НЕПРОФЕСИОНАЛНИ ДЕЙСТВИЯ, ГРАНИЧЕЩИ СЪС САМОУБИЙСТВО! /ВИДЕО!/

Само в АФЕРА!

Ето мигът на катастрофата на полицейската кола с автобуса с мигранти в Бургас!

От това, което се вижда личат напълно непрофесионални действия на полицаите, граничещи със самоубийство! МВР Демерджиев да си види кочината в МВР, защото Гранична е ясна за канала, ама очевадно личи, че палицаите не са обучени и е видно как непрофесионално действат.

Това, което е трябвало да направят полицаите е не да се забиват в автобуса, за да го спрат на всяка цена в случая, каквато вероятно е била заповедта! А да излязат от патрулката и да стрелят по гумите, или по него. Зарязваш патрулката и стреляш! От кадрите се вижда и как дори автобуса прави опит да ги заобиколи.

След автобуса се движат полицейски коли със сигнали, което означава, че е имало комуникация по полицейските честоти и някой или е дал безумна заповед на полицейския патрул, или самият патрул е направил това безумно непрофесионално действие. Във всички случаи става дума за груб непрофесионализъм на МВР при самата гонитба на автобуса с мигранти и цялата така наречена „операция“!

За съжаление това е „нивото“ на „професионализъм“ на МВР, което го съсипаха поредица от клоуни, които го управляваха и управляват! А какви глупости говори МВР Демерджиев, просто не е истина! Тоя тип изобщо няма хабер от МВР!

П.П. И моля Нова телевизия да не се пъчи, че пуснала ексклузивно видео, защото видеото първо публикува АФЕРА и е редно да се позовават на АФЕРА!!! 

Afera.bg

«