« Върни се назад Публикувано на 26.02.2023 / 23:02

САМО В „АФЕРА“! БРИТАНЦИТЕ САНКЦИОНИРАТ ХРИСТО КОВАЧКИ, СЕВДАЛИНА АРНАУДОВА, ИВАН – ПИЛЕТО, ВИЧО „КАСИЧКАТА“ НА БОКО. КОВАЧКИ ИЗЧЕЗНА В ЮАР

На 24.02.2023 АФЕРА:

Три дни по-късно става ясно, че що рекла АФЕРА, все е вярно.

Днес в 15 часа в британското посолство в София се е провела среща, като премиерът на България е бил уведомен, че Великобритания налага финансови санкции на редица български лица, като срещу тях ще започне и финансово разследване, което може да доведе до изпадането им изобщо от банковата система.

За налагането на санкциите е уведомен и главният прокурор Иван Гешев.

Британците налагат санкции на Христо Ковачки, пиарът на Бойко Борисов – Севдалина Арнаудова, Иван Пилето, Вичо „Касичката“ /Хидрострой/, който през годините минаваше за „касичката на Боко“, както и още някои „пътищари“…

След материала на АФЕРА ОТ 24.02. 2023 година в който посочихме името на Христо Ковачки като едно от лицата, което ще бъде ударено със санкции, Христо Ковачки е напуснал България.

Според източници на АФЕРА от чуждите спец.служби той е бил засечен, че в момента се намира в Йоханесбург, ЮАР. Български източник твърди пък, че преди два дни /след като АФЕРА го осветли като заплашен за санкции/ Ковачки е заминал за Дубай.

Очаква се българските служби да атакуват офисите на Христо Ковачки за фирми, мамещи с ДДС.

АФЕРА разкри и че преди дни Севдалина Арнаудова е поискала среща с Кирил Домусчиев, но той пред десетина човека и е дал да се разбере, че не иска да има нищо общо „с тях“ и рязко се е разграничил. Севдалина Арнаудова е напуснала с усещането за изгонена.

От друга страна името, което АФЕРА написа като заплашвано да влезе в списъка „Магнитски“ – Александър Сталийски – Котарака най-вероятно е бил „сготвен“ от самия Борисов, тъй като отношенията между Сталийски и Борисов и сие / в което влиза и О.А./ са вледенени и „Котарака“ също рязко се е дистанцирал от „тях“ и е отказал да „комплиментира“.

Обществена тайна бе, че партията на Стефан Янев бе спонсорирана зад завесата от Христо Ковачки. Част от партийците на Янев са хукнали към другата съмнителна новосъздадена коалиция – тюрлюгювеч „Заедно“ на Ива Митева и Любомир Каримански, където засега кинти ръсят единствено братята Илиеви /Димитър Илиев – „Ялтата“, който където и стане тръби, че това бил „проект на президента Румен Радев“ и лъже безогледно, като всъщност прикрива, че част от даващите кинти там са от „пътя на копринката“!/. Любопитното е, че О.А., който е в близост до Борисов зад кулисите, съпортва и там.

Янев е дал да се разбере, че и той се дистанцира от Ковачки и в момента е в процес на търсене на нови спонсори за изборите. АФЕРА засече, че се е обърнал към чуждоземни контрагенти, но не американски, чиято националност засега запазваме в тайна.

Afera.bg

«