« Върни се назад Публикувано на 28.04.2022 / 7:38

САМО БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ СА ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА ЕДНО ПО СПЕЦИАЛНО ОРЪЖИЕ. ЗАТОВА ПРЕД БЪЛГАРИЯ СТОЯТ НА КОЛЕНЕ ЗА ДОСТАВКАТА МУ. У НАС ТО СЕ „ДИСТРИБУТИРА“ ЧРЕЗ ПЕНТАГОНА И ЦРУ. КУЛЕБА ИСКА ТОЧНО ТОВА ОРЪЖИЕ

Ще ви го кажа така.

Форматирайте личните си представи за въоръжение. Те ви объркват! Само България и Русия са производители на едно по специално оръжие, което има няколко предназначения. Не е забранено за ползване в открити военни конфликти, но в никакъв случай не е леко стрелково оръжие. В Близкия изток и Африка това е панацеята на всяка паравоенна организация, затова пред България и Русия стоят на колене за доставката му.

Проблемите са от друго естество. Това оръжие има способността да обръща хода на някои ключови сражения. За употребата му не са нужни специалисти с висока квалификация и това го прави още по търсено. У нас то се „дистрибутира“ чрез Пентагона и ЦРУ – по никакъв друг начин. Големият проблем е, че и руснаците знаят за него, а освен всичко друго следят всяка доставка по света. България е заложник на САЩ в този аспект и затова посолството им ни наричат „стратегически партньори“. Стратегически в кой смисъл?

Кулеба иска да придобие точно това оръжие, но да не го доставят „дистрибуторите“, а българската държава чрез решение на парламента. Така отговорността се прехвърля от болната глава на здравата и проблемите вече ще бъдат наши.

Два пъти с такова оръжие е осъществявана стратегическа атака срещу съюзници на Русия в Близкия изток и тези страници все още не са затворени. Сега ни принуждават да произведем и дадем на украиската държавна власт тези способности, за да има оперативен военен контрол по целия фронт. Те са във война и на тях им е все тая, но дали си давате сметка за нас какво следва? Това ще ни е за трети, вероятно последен път.

Мосю Киро е на път към Киев! Но решенията вече не зависят от него, постарахме се.

Николай Марков

«