« Върни се назад Публикувано на 29.11.2014 / 20:12

Само Бойко Борисов може да бие Бойко Борисов!

Бойко БорисовОтборът на Бойко Борисов по футбол ФК „Борисов“ се състои от 11 играча… и всичките се казват Борисов.

Когато г-н Борисов започне да играе белот само със себе си, тогава вече ще знам, че нещо с тая държава не е наред.

При г-н Борисов с пълна сила важи правилото, че двама са малко, но трима са много.

Г-н Борисов не играе тоя път добре ролята на Бойко Борисов. Истинският Борисов е бесен, гневен, той се кара, псува, заплашва, пуска глупави смешки… Сегашният, който играе Борисов е някаква имитация.

Във втора серия на сериала „Борисов“ сценаристите са включили и нови герои, но основната сюжетна линия отново в общи линии е същата. Главният герой отново играе себе си.

Обръщението към него вече трябва да е: Уважаеми г-да Борисов.

Г-н Бойко Борисов, кажете, кой ви каза да дадете дума на г-н Бойко Борисов?! Защото ако нарушите дадената от Вас дума пред г-н Борисов, не знам какво ви чака просто…

Когато говорите с г-н Бойко Борисов го попитайте любезно с кой точно г-н Борисов говорите.

Кабинетът Борисов 3 ще е много по-различен от предишните двама Бойко Борисовци.

Бойко Борисов застанал до Бойко Борисов и му говори: Ти сега трябва да ми дадеш дума да си по-спокоен, да не се ядосваш и да не изригваш бесен. Даваш ли ми дума?
-Давам ти дума, Бойко, казал Бойко Борисов.
(когато се появи и третият Бойко Борисов, искам да ви кажа, че вие ще станете съвсем ненормални, ще ви побъркат тия тримата)

Само Бойко Борисов може да бие Бойко Борисов!

Единственото божество, на което се моли г-н Борисов, това е човекът от Банкя. Той му е казал сега да е по-спокоен, да не се ядоосва.

Ако има някой, който може да съсипе и унищожи г-н Борисов, то това е само г-жа Кунева. Нека помогнем на жената да го довърши!

Валери ТарандовВалери Тарандов

П.П. Интересен културен ракурс… Министърът на културата беше набил един полицай, а пък председателят на Комисията по култура в НС беше набит от Георги Илиев… Културна работа.

Дали осъзнавате, че ако Георги Илиев не беше убит по времето, когато сегашният премиер беше главен секретар на МВР, то той също би могъл да е поне депутат, а защо не и председател на парламентарна комисия?!

Колаж: Иво Ангелов, „Сила“

 

«