Публикувано на 07.01.2018 / 20:50

САМОУБИЛ СЕ Е СЪС ЗАГЛУШИТЕЛ, ДА НЕ ПРИТЕСНЯВА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ

РОСЕН АНГЕЛОВ

Андрей Дамянов:

“Като човек който борави отдавна с оръжие мога да кажа, че пистолета е берета , но какъв калибър е ,експертите ще кажат.”

Гл.Сек.на МВР

То по принцип не трябва да боравиш с оръжие, а да можеш да четеш, за да стигнеш до този фундаментален извод.

БЕРЕТА

Георги Дренчев:

самоубил се е със заглушител, да не притеснява валери симеонов.

Кирил Стаменов:

Село Луково!

Колко изоставени къщи има във въпросното село, та полиция, жандармерия, армия от една седмица си играят на прескочи кобила и не провериха изоставените къщи в селото?

Ами този Росен можеше да ви изтрепе от засада, бе идиоти …

Поне да бяха преместили трупа из горите по Западните балкани, а те го самоубиха в къща в селото!

И кога го самоубихте?

На 1, 2, 3, 4, 5, или 6 януари?

А по река Искър плуват ли корабчета?

Виктория Тинтерова:

Съвсем навреме, за вечерните новини, откриха ужасния убиец самоубит. И време за брифинг има. Бе сичко! За сутрешните блокове нищо ен остана… Кофти. Ще джвакаме някоя катастрофа в Патагония.

Елена Банова:

Седмият труп най-после се самоуби,дами и господа!

Добре,че КАНДИСА….

Стоян Тодоров:

Следователят,който води „Нови искър“,един ден ще стане Главен Секретар,а после ще поеме Агенция Митници.Помнете „Белнейски“!

Светлозар Минков:

Вече съм абсолютно убеден, че главните секретари на МВР, ги избират с конкурс по главеобразие!

Пепа Сомлева:

Оказа се, че цяла седмица армия и полиция, хеликоптери и кучета, термокамери и спец части са гонили труп, който бил в съседната къща.

Борислав Първанов:

Горския човек се е самоубил.Всеки момет се очаква някой репортер да намери предсмъртното му писмо с пълните му самопризнания!!!

Тодор Георгиев:

Тия от меверето и медиите ни взеха съвсем за ташак

Хладнокръвен убиец екзекутор на 6 човека, „интелигентен“, се панира от страх пред куките и се самоубива, вместо да завърже. И удабен свидетел за пред медиите. И оръжието на престъплението – дамския „берета .22“. И мишка не мож простреляш (имам същия).

Пичаве, не е лесно да екзекугираш лице в лице 6 човека. Не и от съден за блудство. Това си е планирана екзекуция за мене, с предизвестен край, ама куките ни толкова могат. Дя те сандърдисат за липса на граждансща отговорност им е тавана

Що ли ми напомня за случая „Чакъра“, де Бойко гръмна с гранатомет, да не се разприказва? Или да разстрела на параноичния „Бай Миле“, за когото гръмогласно бяха набедили някаква мишка от Плевен с прякор „плъха“?

Вппочем, по времето на Главния секретар Борисов бяфа извършени 48 показни убийства с нулева разкриваемост, но обявени за приключени в медиите по холивудски героичен сюжет. Пародиен Аман от мевере пикчърс…

Петко Конов:

Баси , толкова ли тъпи сме всички , в очите на баш тъпаците ! То бива ачигьозлък ама вече тая измет се насра , без извинение. Има ли поне една , едничка държавна структура да функционира! Трънки ! Затова вече казвам ТЕРИТОРИЯ БЪЛГАРИЯ , защото държава НЯМА !

Елена Спасова

Имаме най-некадърното МВР, затова сме и най-корумпирани!

Кратка история на престъплението: Семейство се изнася да живее в къща в Нови Искър, която плаща кеш (65хил. евро). Събира се да празнува Нова година, но не си приготвя вечеря. Домакинята отива да разхожда кучето в полунощ с джип. Кучето се връща в къщата само, но никой не се притеснява къде е домакинята. В това време влюбен рецидивист, който е издирван от 8 години за тежки престъпления, но свободно си пътува в чужбина, работи и минава по 20 км през гората всеки ден, решава да извърши престъпление от ревност. Убива домакинята и я хвърля в кладенец. След това се връща в къщата и изтребва цялото семейство защото майката на домакинята знаела за тяхната връзка. Убива и кучето за всеки случай. След това убиецът се скрива в гората и ловко избягва цялата барикада от опитни полицаи и кримииналисти. Хващат го угризения и решава да се самоубие. Ползва заглушител за да не притеснява съседите….Между другото, опитните полицаи и криминалисти намират труп в реката, който е трябвало да открият преди месец,но това няма общо със случая…Просто всява хорор…По-лош криминален роман не бях чела. Дори и третокласните драскачи правят опит да навържат фактологично сюжета. #шесисипя

Светлин Арангелов:

Бре колко сме напреднали! За сестри Белнейски ДНК експертизата се влачеше 3 години, дори в чужбина я пращаха щото нямали техника, а сега за 24 ч. и хоп- Росен е! Че даже бавноразвития Ботьо Ботев поканиха скорострелно в 120 минути за да потвърди колко добре са си свършили работата плюлицайте нищо, че военните са открили трупа докато отряд кобри и пепелянки са си чешали задниците из деретата….

Ани Алашка:

Според публикациите в медиите, Горският бил намерен на 500 метра от къщата, която последно е обитавал (или поне така твърдят разследващите). Та, факт е, че нищо не разбирам от процесуално-следствени и издирвателни дейности, но някак се опитвам да разсъждавам логично. И логиката не ми позволява да си обясня как три дни издирват някой и (уж) щателно претърсват гората и къщите наоколо, а на третия ден го намират на някакви си 500 метра от мястото, където последно е засечен. Да не говорим, че за тези три дни и до „Дружба“ стигнаха.

На квадрати били разделени… Ама, квадратите колкото гарсониера ли са, че чак на третия ден дойде ред на този, дето е на 500 метра? А може да са играли шах и да се движат по „стъпките“ на пешките… или на коня… Знае ли човек? Някаква интересна издирвателна методика ще да е била.

Мария Николаева:

Говори БГ-брадър! Росен Ангелов имаше една минута да напусне къщата. Егати гротескното, криминално риалити…

Надя Дичева:

Скъпи сънародници, давате ли си сметка как всеки един от нас потенциално е със застрашен живот от бг-институциите?

KOMENTAR23

Елена Дюлгерова:

След „самоубийството“ на убиеца. Това тук не е кочина. Не е свинщина. Не е поле от тикви. Мъртви сме, всички сме мъртви, ако това продължава. Осъзнайте се, бе хора! Срам ме е, че, скъп за мене човек преди дни ми обясни, че Бойче ѝ е близък, щато говори на нейния език. Наговорих разни работи по телефона. Простих се с нея. Същественото е, че моите приятели не би трябвало да имат нищо общо с тази ОПГ. Всеки друг приемам, ОПГ-простотията и крадливостта (о, колко миличко се изразявам), НЕ.

Стоян Тодоров:

Педофил, изнасилвач, таксиметров шофьор, строителен работник, монтьор, градинар, горски, човек, слушалка на МВР, агент на ДАНС, функционер на ГЕРБ, организатор на избори, масов убиец, самоубиец …… какъв живот, каква биография, как да не се гръмнеш на 56.

Александър Хараланов:

Всеки уважаващ себе си ревнивец се самоубива в името на европредседателството!

Светлин Арангелов:

Едно време като прост оперативен в антитерористичен екип, следващ лимузините на политическите задници, съм се чудел защо при екстремна ситуация шефа на екипа излиза извън колата и заляга до преден калник с готовност за стрелба, а ливадите новобранци получават заповед да не излизат от МПС- то. Сега същите даже и не знаят къде ги пращат и що дирят, камо ли да им разясняват оперативната ситуация. Тия от Кобра и разни качулки и хабер си нямат какво и кого са издирвали. Сик ви управлява, говеда!

Фейсбук ме пита какво мисля. Ми мисля, че МВР е охранявало през цялото време убийците на Росен за да няма свидетели!

Надя Дичева:

Ооо, лягам си. Ако изчезна, питайте Борислав Сарафов къде съм. Лека нощ!

Afera.bg

Колаж: Матей Димов

Коментари 21 за
“САМОУБИЛ СЕ Е СЪС ЗАГЛУШИТЕЛ, ДА НЕ ПРИТЕСНЯВА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ”

 1. Добър сценарий лошо изпълнение. Полицията е знаела още в самото начало, че убиеца е мъртъв-самоубит. Трябваше да се прикрие нашият човек, да се блокира селото, да не би някой случайно да го намери преди тях и да пропадне цялата организация. Трагикомедия. Дали жената не е бягала да отиде при Росен и се спаси и затова е застреляна в гръб и изхвърлена в кладенеца. Толкова лъжи по този случай му идват на човек в повече. Оставка на некадърното управление на МВР.

 2. Томова, както винаги си брилянтна, но версията за детенцето на партийното величие нещо не се вързва. Всички казват, че убийството е професионално изпипано, След таковаосвен ако службите са отишли да „чистят“ след лайненцето. Цацаров се появи за да види на място какво точно е станало, но май го сготвиха. Ако ми позволиш една хипотеза. Според мене наказателаната бригада е сбъркала къщата и са избили хора, които нямат нищо общо с далаверата (най-вероятно наркотици). Сега се опитват да свържат Неделчо с някакви измислени ДДС източване и други шурубурулещи. Горката Кети, добре че не е жива да види какво я направиха. Не предполагах, че толкова идиоти управляват държавата. След такова нещо правителството трябва да падне, но ББ е в Истанбул да …не ми се говори

  1. ti Pomijare nali ne ptestavash da oblizvash nasranijat Guz na gospofaria ti gospodin borisoff,da vi e..a pi…ta. ma….na i na dvamata!

 3. Шесторното убийство в Нови Искър-послание към Боко Тиквата, че и неговия ред идва каза:

  Това скандално убийство на 6 човека изведнъж е скрито послание към Боко Тиквата…Оказа се, че убитите са били роднини и близки на Румен Николов-Пашата, сол-ташак на Тиквоча от СИКаджийските им години.Такава информация изтече в няколко медии, не във всички обаче.Щото 99% от медиите в РъБъ са слугински и обслужват Тиквата и статуквото!
  Изтече и информация, че в намереният мобилен телефон на убитата Кети са намерени няколко SMS-a изпратени от телефонния номер на Тиквата.Следователно убийството на хора на Тиквата е послание към самата Тиква-че и неговия ред идва и нищо няма да го спаси!Убитите явно са били помагачи/ортаци на Тиквун в някой от „бизнесите“ му.
  Сега точно преди започване на европредседателството Тиквата няма интерес да се нагнетява излишно напрежение в страната, не му е времето за вдигане на излишен шум чрез стрелби, убийства и разчистване на мафиотски сметки.БГ-ъндърграунда е своевременно инструктиран да се въздържа от изцепки точно преди започване на европредседателството…
  Следователно по силата на логиката е много вероятно това шесторно убийство да е извършено не от този нещастник Росен не знам си кой, а от група от чужденци със солидна военна подготовка и тренирани за жестокост и безмилостност.
  Освен като дело на Сретен прилича доста и на почерка на спецназ-те са изключително жестоки и безмилостни!
  Да не забравяме провалени важни проекти-Южен поток, Белене и др.При взети вече пари/комисионни(милиони) с обещанието, че тези проекти ще се изпълнят.Нещата намирисват на „ресто“…
  В крайна сметка на Тиквун и неговата шайка им е пределно ясно посланието, разбрали са го.И бидейки в паника как да замажат тази дандания точно преди започване на европредседателството(зер да не вдигаме шум и да се излагаме пред чужденците), впрегнаха целия възможен ресурс за да изнамерят и назначат за извършител тази мишка Росен не знам си кой.Хем да успокоят народа и да хвърлят прах в очите на раята.Че и легенда му оформиха-легионер от френския чуждестранен легион, с отлична военна подготовка, планинар, горски, тактик, стратег и прочие глупости.Дребен престъпник „специализирал“ се основно в блудствата с малки момиченца.Ебаси страшника!Ама иначе пък е удобен.Накрая като е отишъл да се предаде, взеха че го и (само)убиха…

 4. Самоубил се е със заглушител, щото кретенът искал да не го чуят и намерят веднага, искал да тормози полицията, колкото се може повече. И предсмъртно писмо не оставил, да каже мотивите си и пак поради тая причина, да ги тормози. Между другото, я утре джурналята да се разходят по поляните, виж, че пръкнало от някъде такова писмо.

 5. Чудя се какво ли покриха толкова с тоя случай,а с тоя самогръмнатия е толкова обидно скалъпено ,че дете с 5 клас би разпознало лъжата.Имам чувството,че живея в някаква нереалност,даже не гледах новините да не се дразня допълнително.

 6. “САМОУБИЛ СЕ Е СЪС ЗАГЛУШИТЕЛ, ДА НЕ ПРИТЕСНЯВА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ”, а и по същата причина е направил убийствата и в новогодишната нощ.

 7. Това е коментар в ПИК преди час 07 Януари 2018, 13:42 Убиецът е тинейджър, син на местен големец от Нови Искър близък до ГЕРБ. Пистолета е Валтер П22, регистриран на името на бащата. Това момче е имало отношение към дъщерята, затова момичето е убито само с ЕДИН изстрел в слепоочието, а тялото му не е обезобразено, като на останалите. Най-много гавра е понесло тялото на Боби, който за разлика от другите членове не е бил застрелян единствено с цел да бъде убит, а е направен опит да бъде наказан заради сексуалното му отношение с момичето, като е прострелян в гениталната зона. Профилат на тинейджъра убиец във фейсбук е свързан с профилите на двете други деца, съветвам журнакистите да ги приснимат възможно най- бързо и да сдледят, дали има промяна в листата с приятели, както и да разпитат другите деца дали забелязват някой да се махнал от листата след нова година. На 31 декември, около 9 часа, момчето е било пуснато в къщата, в качеството си на приятел на Боби и дъщерята. Възникнал е скасндал между тях, при което Боби и Момичето се качват в стаята, пускат си музиката силно и го оставят долу с Кети и Неделчо за да го игнорират. Неделчо се обажда на големият си син Георги, който също го познава, вероятно са били и приятели, да дойде да го успокои. Не са викали полиция, не е правен опит и да бъде изхвърлен, понеже са знаели чий син е, а не са очаквали това което ще последва. Когато Геоорги е дошъл скандала е ескалирал и тинейджъра е започнал екзекуцията на семейството. След което се е прибрал вкъщи, изкъпал се е, преоблякъл се е и е отишъл на тинейджерският купон, на който са били канени Боби и Момичето. Забележете нещо много важно – телата на всички убити и джипа БМВ са били вкъщата на 1 януари през деня! В същият ден това лайненце разказва всичко на баща си и той почва да организира заличаването на следите. Къщата в Луково, в която живее Росен Ангелов е собственост на бащата и ако журналистите се постараят малко повече ще научат и името му. На 1 януари вечерта, чистачите отиват в къщата на убитите и извличат тялото на Кети, разбиват предното дясно стъкло, защото не искат да оставят следи, а не намират веднага ключовете в къщата и не рискуват да ровят из нея. Подкарват джипа до кладенеца, изхвърлят тялото и умишлено тефтерчето. На 2 януари е убит и Росен Ангелов, а тялото му изхвърлено някъде близо в околностите. МВР не направи ювелирна акция по залавянето му, а нарочно блокира цяло Луково, за да обвини журналистите, че той е избягал благодарение на тях. Ипровизираното стрелбище в двора на Росен е набързо сглобено, по шишетата няма почти никакви следи от куршуми, а голямата желязна плоча има една центрирана група от 22 калибър, а останалата повърхност е почти чиста. Да мъкнеш такава плоча, а да я простреляш с по- малко от един пълнител е нерационално. Хайде да видим дали ще пуснете това

 8. А колко хубаво щеше да е, докато търсеха този Роско, че вече си го приемаме за роднина, от сума време е гост в домовете ни, сяда и става с нас на масата, та добре щеше да е, докато търчаха по него из горите, да им се бяха изпречили онези с банкомата, та барем да не е на халост акцията, че още нея не сме платили…. Ама, па изречение ли стана

 9. Обръщам се към така нареченият финансов министър Горанов; В пред вит на това че,при проведената операция беше изразходван голяма част от бюджета,моля ви в най кратък срок да преведете по сметка на МВР сумата от 2 000 000 000 Евро,средствата ще бъдат използвани по целесъобразност. подпис не се чете

 10. Чета, че полицаите са разделили на квадрати издирваната местност. Това да не им е Ню Йорк, където улиците са перпендикулярни. Тук има едни черни пътища в Стара планина и къщите са от двете страни на пътя. Там къщите са около 300 брой. Тия къщи могат да се обходят за един ден с две коли.

 11. Ако всичко което казват тези мишки е вярно, то нека тогава извикат или англичанин или немски паталог да изясни точната дата и час на смърта на Горския…..ако имаха малко уважение към народа, ще го направят…..

  Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/kriminalni/prestplenie/mladen-marinov-razkaza-s-kakvo-orzhie-si-e-pusnal-kurshuma-rosen-angelov_news569722.html

  1. Гледай, ти, какво съвпадение?! Вчера изтече инфо в една медия, че на едно пристанище в Холандия, полицията е задържала СЕДЕМ ТОНА кокаин? Абе, ей, цветарковци, бръже да ни връщате стоката, че май е станала грешка в каргото!

 12. Мисля, че кокаин не се унищожава, а се позлзва за медицински цели. И още, как така се крадат 7 тона от полицейски /предполагам/ склад. О! Вярно бе! Той и складът е бил частен !

 13. Жалко за човека!
  Служил вярно до последно и накрая за награда, в ада!
  Не ми се мисли, какво е изживял разбирайки че е главния обвиняем!
  Кой знае, може някой уж да го прикрива, го е сготвил на тих огън!

  Като се замисля, по скоро версията за наркомана е по-достоверна.
  Отвлича жената в гората и изнудва семейството за пари.
  Ако тя се е съпротивлявала, за по-лесно я убива и захвърля.
  После отива в къщата, там му казват че в момента пари няма и той като нагълтал се с достатъчно американска филмова помия и дрогиран, ги трепе един по един.
  Представете си хората там сега дали са спокойни?

  И през цялото това време, докато не се е знаело за убийството, докато брата мисля търси брат си и не го намира, та през цялото това време Горският човек се крил в някаква вила.
  Имал е цял век да избяга!
  Знаел е околността на пръсти. И да не се скрие , а да остане в някаква вила?

  Тежко ни!
  С министър-председател мафиот!

 14. Пищо(ф)чето с мнооооого гооооооляяяммммм пълнител е било. Или .22 калл по 25,4 мм (1′ или 1 инч) е равно на 5,58 мм демек това калибъра на пищова. Според Чандлър пък и други писатели криминалисти това е предпочитаното оръжие на професионалния убиец, а не гранатомет по бойкоборисовски. Та от 3 4 дена ни обясняват кой е убиеца установен с 12 ДНК анализа за по малко от 24 часа???? и след това самоубит със същото пищо(ф)че и то със заглушител?!?! А бе вие от МВР то кой ви писа сценария? Бързо си кажете и не ставайте за смях!

  1. …POPITAY ,,ZA TOVA,,KOLEGATA MU OT ,,AVTOSERVIZA,,,PREMINAL ,,NJAKOLKO DNEVNA PODGOTOVKA,,PO SLUCHAJA PRI MLADEN M.I BOTJO B.!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *