« Върни се назад Публикувано на 12.02.2024 / 13:07

САЛИ ТАБАКОВ С РАЗПРАВА КЪМ „АФЕРА“ И ВСИЧКИ, ОСВЕТИЛИ МУТРЕНСКО БРУТАЛНИТЕ МУ ДЕЙСТВИЯ В ДПС – ВАРНА. ПОЧЕТНИЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДПС АХМЕД ДОГАН НА ПОРЕДНАТА СИ СГЛЯДА С НЕГО ДА МУ ОБЯСНИ КАКВО ТОЧНО ОЗНАЧАВА „ПРАВА“ И „СВОБОДИ“. SЕN DE KIMSIN!

На 22.10.2023 АФЕРА публикува:

БРУТАЛНА РАЗПРАВА НА ОБЛАСТНИЯ ШЕФ НА ДПС -ВАРНА САЛИ ТАБАКОВ С ЧЛЕН НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ НА ДПС, ЗАРАДИ ТОВА, ЧЕ МУ КАЗВА ИСТИНАТА В ОЧИТЕ! ДПС ВАРНА СЕ ТРЕСЕ ОТ АВТОРИТАРЕН МУТРЕНСКИ НАЧИН НА УПРАВЛЕНИЕ И ИНТРИГИ НА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ И С: „ШЕФА КАЗА!“ ЩО Е РЕКЛА „АФЕРА“, ВСЕ Е ВЯРНО! /ВИДЕО!/

Два дни по-късно АФЕРА на 24.10.2023 предупреди:

НА ВНИМАНИЕТО НА ПОЧЕТНИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДПС И ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ! ОБЛАСТНИЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДПС – ВАРНА ЗАПЛАШВА ПО МУТРЕНСКИ, ЧЕ ЩЕ ВЗЕМЕ ГЛАВИТЕ НА ВСИЧКИ, ДРЪЗНАЛИ ДА ЗАСТАНАТ СРЕЩУ НЕГО, ВКЛЮЧИТЕЛНО, ЧЕ ЩЕ СЕ РАЗПРАВИ И С „АФЕРА“, ПОЛЗВАЙКИ ИМЕТО НА ПОЧЕТНИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДПС АХМЕД ДОГАН!

От тогава досега бившият вече областен председател на ДПС – Варна Сали Табаков не е спрял подмолно да се саморазправя с всички, дръзнали да осветят на показ арогантните и мутренски действия, които прилага в ДПС- Варна.

Днес, 12.02.2024 година в качеството ми на собственик и главен редактор на сайта АФЕРА, бях извикана на разпит в ОД МВР –Варна, тъй като лицето Сали Табаков е завел жалба в прокуратурата срещу мен.

Лицето Сали Табаков е завел жалба във Варненска Районна Прокуратура срещу мен, във връзка с публикацията „БРУТАЛНА РАЗПРАВА НА ОБЛАСТНИЯ ШЕФ НА ДПС -ВАРНА САЛИ ТАБАКОВ С ЧЛЕН НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ НА ДПС, ЗАРАДИ ТОВА, ЧЕ МУ КАЗВА ИСТИНАТА В ОЧИТЕ! ДПС ВАРНА СЕ ТРЕСЕ ОТ АВТОРИТАРЕН МУТРЕНСКИ НАЧИН НА УПРАВЛЕНИЕ И ИНТРИГИ НА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ И С: „ШЕФА КАЗА!“ ЩО Е РЕКЛА „АФЕРА“, ВСЕ Е ВЯРНО! /ВИДЕО!/“ /виж – първия линк!/.

Лицето Сали Табаков се жали в прокуратурата, че бил оклеветен от АФЕРА  и Веселина Томова за това, че управлявал ДПС – Варна с мутренски начин на управление и интриги.

Защо лицето Сали Табаков, след като се чувства наклеветен и обиден не е завело гражданско дело в съда, а се обръща към варненската прокуратура, е обстоятелство, което АФЕРА тепърва ще освети.

Защо някой си прокурор Христов от Варненска районна прокуратура, вместо да остави без движение жалбата и да насочи лицето Сали Табаков да си търси правата в съда при гражданско – правен спор, изпраща жалбата на лицето Сали Табаков – забележете!!! – в „Криминална полиция“ при ОД МВР – Варна, е обстоятелство, което АФЕРА тепърва ще освети.

Има ли лица на висши позиции в прокуратурата във Варна, които се ползват с особения афинитет на лицето Сали Табаков, АФЕРА тепърва ще освети.

Въпросният районен прокурор, /не/знайно защо изпратил жалбата на лицето Сали Табаков към… „Криминална полиция“ живо се интересува и от това откъде съм се сдобила с видео-клипа, поместен в публикацията на АФЕРА, видео – клип на който ясно, категорично, безапелационно и направо казано – на ачика, се вижда точно това от което се жали, че било наклеветено лицето Сали Табаков – неговите брутални, мутренски и арогантни действия спрямо член на ДПС – Варна.

Отговорих на щенията на въпросния районен прокурор, че няма институция на света, която да ме накара да му давам обяснение откъде съм се сдобила с видео клипа, защото работата на журналиста е да осветява мутренските, арогантни и порочни действия на всяко лице, което е в управленската и политическата власт, каквото се явява лицето Сали Табаков.

Освен това както по въпросната публикация на АФЕРА, така и по разследване на АФЕРА във връзка с усвояването и консумирането на 28 милиона лева от обществени поръчки от МОН от фирмата на тъста на лицето Сали Табаков, са образувани проверки както в прокуратурата, така и в КПКОНПИ, по които продължава да са работи.

На 23.10.2023  АФЕРА публикува:

ФИРМА НА ТЪСТА НА ОБЛАСТНИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДПС – ВАРНА ЛАПВА 28 МИЛИОНА ЛВ. ОТ МОН, ОТ КОИТО ПРЕВЕЖДА САМО 8 МИЛИОНА КЪМ ТУРСКА ФИРМА СЪС СТРАННО ИМЕ „ФИРМА ЗА АНОНИМНИ ВЪНШНО ТЪРГОВСКИ ДЕЙНОСТИ“. КЪДЕ СА ОСТАНАЛИТЕ 20 МИЛИОНА ЛЕВА

Видео клипът, публикуван в АФЕРА НАГЛЕДНО показва как лицето Сали Табаков в качеството си на областен председател на ДПС – Варна се държи като абсолютна мутра с недопустимо арогантно и безобразно поведение спрямо член на ДПС- Варна, както и че незнайно защо използва за действията си и гардове.

Очевидно въпросният районен прокурор или е кьорав, или единственото, което го интересува е не действията на лицето на Сали Табаков, а това откъде аз, Веселина Томова, съм се сдобила с видео клипа.

От месеци наред лицето Сали Табаков не е спряло да изпълнява заканите си за тормоз, ползвайки името на почетния председател на ДПС Ахмед Доган,  над всички онези, включително и АФЕРА, които застанаха открито срещу бруталните му мутренски действия и поведение, в качеството му на областен председател на ДПС – Варна.

Тези дни четох дълбокомислен философски опус на почетния председател на ДПС Ахмед Доган, отправен към младежкото ДПС.

И тъй като не съм уверена дали лицето Сали Табаков, което непрекъснато върви напред с името на почетния председател на ДПС Ахмед Доган, изобщо може да разбере какво точно иска да каже Доган, нека първо почетният председател на ДПС Ахмед Доган на една от регулярните си сгляди с него в прав текст да му обясни абревиатурата на „ДПС“.

Права. ПРА-ВА!

Свободи. СВО-БО-ДИ!

И че „права и свободи“ не означава да мачкаш всеки, който ти казва и отстоява истината, че „права и свободи“ не означава да се изживяваш комплексарски като мутра и „дон“, че „права и свободи“ не означава да си въобразяваш, че парите решават всичко, и че парите могат да те оправят на всички нива.

Това, като урок за първи клас. Нататък… с философията надали ще изкласи.

Що се отнася до войната, което е подело лицето Сали Табаков с АФЕРА, хайде, бакалъм.

Sen de kimsin? / Кой си ти, бе?/

Веселина Томова

«