« Върни се назад Публикувано на 27.11.2014 / 14:32

Сайтът Big5.bg стартира след седмица. Чрез думи вместо с патрони, човек може да ходи на лов и тук.

big5.bgАз съм един от сравнително малкото умници само застреляли се с газов пистолет в главата и след това, обадили си сами на Бърза помощ…Медиците останаха приятно изненадани от добрата форма, в която ме завариха…Това обаче бе преди 25 години. Искам да кажа, че не ставам за ловджия, например. В същото време обаче ентусиазмът ми в тази посока далеч не замира, като именно поради тази причина кръстих новия си сайт – Big5.bg.

Мнозина знаят, че най-голямата мечта на всеки авджия е в това да отстреля 5-те най-големи и опасни животни на Африка. Оказва се обаче, че подобни животни има и у нас!!!
Това пък означава, че чрез думи вместо с патрони, при добро желание и качествeна информация, човек може да ходи на лов и тук. Разбира се при всеки един лов е възможно, самият авджия да свърши зле, някой патрон да рикошира обратно в главата му, лъв да му съдере гащите, неочаквана буря да го застигне, или пък самият той да затъне в калта, която се опитва да преодолее…Именно заради това разказах историята в началото – да се само мотивирам и да се надявам, че ако това стане – Бърза помощ отново ще ме намери в изненадващо добра форма.
Но! Важното е следното – сайтът Big5.bg ще стартира след седмица. В случай, че би ви било интересно – погледнете го…Аре…Бъдете щастливи!

Васил ПетевВасил Петев

Бележка на АФЕРА: АФЕРА пожелава на Васко Петев добър улов. Васко, Господ те е целунал с талант, дал ти е „груви“ с пълни шепи, характер – също. Радваме се на новото оазисче на свобода  в думите и ще помагаме в хайката. Този живот е за смелите!

«