« Върни се назад Публикувано на 30.05.2014 / 18:49

САЙТЪТ НА НЕДЯЛКО НЕДЯЛКОВ ИЗВЪРШИ МРЪСНА ПОРЪЧКА НА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ. В ИЗБОРНАТА НОЩ ПЪК ЛЪЖЕ АНТОАНЕТА ЦОНЕВА КАК ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ МУ ОТКРАДНАЛ ВЕСТНИЦИТЕ!

 

Жълтакавият сайт на лицето Недялко Недялков, на което предстои дълго и протяжно пред съда да доказва какъв „журналистически авторитет” е, предвид фекалните жълти вестници, които е правил, изпълни мръсна поръчка на Цветан Цветанов. Недялковият сайт излезе с публикация: „Сензационно разкритие на ПИК! Съпругата на съдията, осъдил на затвор Цветанов, е зам.-посланик в Германия! Изпратена е в Берлин от БСП!, в което е излята помия срещу съдията, осъдил на четири години Цветан Цветанов, като е подчертано, че едва ли не на съпругата му е обещано от БСП да „получи втори мандат” в Берлин.

Според Недялковият сайт Албена Гетова, съпруга на съдия Тони Гетов, била „пратена на престижна дипломатическа позиция в Берлин преди четири години от БСП”.

Само това изречение е пълна глупост, тъй като „преди четири години”, съпоставимо към написването на публикацията, означава – 30 май 2010 година, което пък означава, че по това време не управлява БСП, а ГЕРБ!

И няма как точно БСП да изпрати Албена Гетова на дипломатическа работа в Берлин.

АФЕРА провери, че написаното от Недялковият сайт е лъжа. Албена Гетова е била изпратена на работа в Берлин не от БСП, а от … ГЕРБ. Гетова е в добри отношения с Константин Димитров, който в момента е посланик в Лондон, а преди това е бил зам-външен министър по времето на управлението на ГЕРБ и на Цветан Цветанов.

Мръсната поръчка на Недялковия сайт на практика разпространява лъжа в угода на бившия вътрешен министър с особената форма на главата и вместо да му изпише вежди, му вади очите. Защото очевидно длъжността, която заема съпругата на съдия Гетов, и то от времето на ГЕРБ, не му попречва да осъди Цветан Цветанов според закона.

„Впечатляваща е и бързината, с която Гетов проведе съдебните заседания и прочете присъдата, която според адвокат Менков е била написана предварително.”, хленчи още Недялковият сайт.

Впечатляваща е бързината на лицето Недялко Недялков като собственик на жълтия сайт, с който той застава зад амбразурата за да клейми „лошия съдия”, причинил болки и страдания на Цветан Цветанов.

Впрочем, верни съгледвачи на АФЕРА в изборната нощ след евровота са засекли разговор при среща в НДК между една от тамадите на „протестърите” Антоанета Цонева и лицето Недялко Недялков. Между тях се е разгорял емоционален разговор за това как Недялков обслужва щенията на Делян Пеевски.

Недялков заложил на традиционната си „теза”, че „когато водил борба заедно с Явор Дачков срещу Делян Пеевски” Цонева и останалите никакви ги нямало. Като какъв е водил битка Недялков, след като бяга като дявол от тамян пред съда, че е имал нещо общо с вестник „Галерия” тепърва ще става ясно пак точно в съда.

Недялков, за потрес на очевидци на разговора, заявил пред Антоанета Цонева, че бил в много лоши отношения с Делян Пеевски, защото „Пеевски ми открадна два вестника – „Уикенд” и „България днес”.

Поредната лъжа на Недялко Недялков е истински нагла, тъй като точно Делян Пеевски изкупува дела на Недялко Недялков във в. „Уикенд” и то за няколко милиона лева! Като как му е „откраднал „Уикенд” Пеевски, вероятно ще бъде тема на следващо интервю в сайта на Недялков с „крадеца” Пеевски.

След изкупуването на дяловете на Недялков от Пеевски във в. Уикенд, според договорени отношения Недялков няма право да прави известно време вестник от типа на „Уикенд”. Именно поради тази причина, той крие лицето и името си, когато става бизнес партньор на Алексей Петров в сянка в създаването на в. Галерия, което упорито отрича. И което тепърва ще трябва някак си да опровергае в съда при наличието на отсрещни брилянтни свидетели.

Подвизите“ на лицето Недялков днес постигнаха своеобразен рекорд и с дописка, с която охрачи и журналиста Иван Бакалов. Жълтакавото сайтче на Недялков възмутено изхрипа, че „Би Ти Ви си отглежда номенклатура!”, като реши, че трябва да оплюе Бакалов, защото го канели да коментира актуални събития като гост в студиото на БТВ.

Злобарската комплексарщина на сайтчето на Недялков бе толкова абсурдна, че надали се нуждаеше от коментар, но Иван Бакалов на страницата си във Фейсбук отговори на гнусната публикация така:Свърши. Цяла седмица бях в бТВ „Преди обед“ при Деси да коментирам новините. И един колега Неделко, написал антрефиле, че бТВ си отглежда номенклатура – канели ме да коментирам по всички въпроси. Ами това са новините, бе пич – по всякакви въпроси. Два пъти му отказах да работя в негови издания, два пъти му отказах да стана и външен автор. По-рано, когато пишех в негови вестници, ме лъга за хонорари. Обещаваше нещо, после плащаше 2-3 пъти по-малко. Който се е запътил натам, да има едно наум.”

Afera.bg

 

 

«