« Върни се назад Публикувано на 07.04.2024 / 7:47

САЙТА „АФЕРА“ ПОДЛОЖЕН НА БРУТАЛНА ХАКЕРСКА АТАКА СЛЕД ПУБЛИКУВАНЕ НА СКАНДАЛНИТЕ СНИМКИ НА КОРУМПЕТАТА! ВЪВ ФЕЙСБУК БАСТИСВАТ ПУБЛИКАЦИИ НА „АФЕРА“. ДАНС И КПКОНПИ ДА СЕ ЗАЕМАТ С ХАКЕРСКИТЕ БРИГАДИ НА ПП/ДБ!

Веднага след публикуване на скандалните снимки на Бойко Рашков, главният секретар на МВР Живко Коцев с контрабандистите Марин и Стефан Димитрови, хората на топ контрабандиста Никола Николов – Паскал, сайта АФЕРА бе подложен на брутална хакерска атака.

Брутална!

Не стига това, но и във Фейсбук десносектантските фактчекъри ограничаваха тотално всеки линк от публикация на АФЕРА, свързан с разкритията на АФЕРА за контрабандната компания на шефката на Митниците, главния секретар на МВР и депутата от ПП/ДБ Бойко Рашков.

Безумието стигна до там, че бастисаха и публикация като тази, свързана със снимки на контрабандни цигари от проведената акция на ДАНС и КПКОНПИ, заради… „насилствено графично съдържание“!!!???:

Съмнение нямаме никакви, че организатори на тези брутални хакерски атаки са наказателните хакерски бригади на „простоидиотите“ и десносектантите. Само измисленият шеф на ГДБОП „Компютърни престъпления“ си бърка в задника. Поради тази му дейност, АФЕРА призовава ДАНС и КПКОНПИ най накрая да се заемат с хакерските престъпни звена на ПП/ДБ, които откак се пръкнаха на политическата сцена, тормозят с хакерски терор АФЕРА. И не само АФЕРА.

„Ала – бала“ -та с машините по изборите също влиза в сферата на тия звена.

Afera.bg

«