« Върни се назад Публикувано на 13.07.2023 / 19:45

САБОТАЖ! НЯКОЙ ПРОБУТВА НА АМЕРИКАНЦИТЕ ОЛИГОФРЕНИ „ВТОРА РЪКА“!

Лежа и гледам този натовски Батман адмирал Емил Ефффтимов, и докато слушам заваляната му балканджийска поезия от сложни превантивни концепции, процеси по възпиране и елементи от плана…, така ми се допива ракия, че ми потича лигата.

Ами, ако съм военен и не знам?!

Аре, щото да си алкохолик е някак нормално, но да си военен!!! WTF?!

Абе, истината е, че много сладко говори тоя генерал Ефтимов! Толкова сладко, че в един момент дори се чувам да казвам:

– Алооу, келнерчето! И две кила корнишони, ако обичаш!

Естествено, Милена остава пасивна към този мой телевизионен вик за помощ.

Не знам как си ги избират американците хората в чужбина… Съдейки по някои основни техни персонални избора у нас, явно търсят предимно хора в неравностойно положение, с неизяснен етнос и 24-часова сексуална ориентация – кога го чукнеш, той все е отворен. Seven Eleven – ако случайно не ме разбират лондончаните.

Да вземем, например, най-малкия американец на планета – ген. Атанасов. Е, бате, ясно е, че не са го взели по договор с NBA. Много му е едър кокала! Ще вземе да смаже некой друг чернокож!

Или пък Киро. Тоя за мен си е чист сървайвър от гетото. Ако му теглиш и на него една черна боя и му сложиш едни бели три-четвърти чорапи, има да рапира и да продава дрога на ъгъла, докато не спечели наградата „Дилър номер 1 на Балканите”.

Асен е ясно защо са го взели. Щото е мъжкар, момчето! Лена и тя е по същата причина там, ама Карабас Барабас от ДБ въобще не знам какво прави в тази европейска програма. Сигурно в квотата е имало позиция – един грозен за разкош!

Не знам. Много им е странен кастингът на тези пичове от Щатите. Избират си основно пияндета, джуджета, наркомани, жени с леко поведение и мъже, гледащи TLC заради проблемите си с наднорменото тегло. И тук не говоря за Ивайло Мирчев, а за Явор Божанков.

Както и да е. Вдигам ръце и заминавам за Атон! Обявявам “Оранжев код” за идиотия. Че като гледам каква конкурентна среда от малоумници ни управлява, току-виж утре и мен ме поканили за министър.

Васил Петев

www.big5.bg

«