« Върни се назад Публикувано на 29.09.2021 / 20:19

САБОТАЖА, РАДЕВ, Е В ТВОЙТЕ НЕФЕЛНИЦИ И В ТЕБ, КОЙТО БЕЗКРИТИЧНО ИМ РЪКОПЛЯСКАШ ЗА ВСЕКИ ЧУТОВЕН ГАФ!

Транспортният министър Христо Алексиев на Румен Радев: „Тези, които пишат доноси срещу служебното правителство, работят срещу държавата!“

Все едно слушаме Цветан Цветанов с култовото: „Който е срещу МВР /на ГЕРБ/, е от мафията“.

Служебникът транспортен на Радев рече и че било саботаж и не се били забавили с реакция със заседналия кораб. Всички били виновни, само не и служебниците. На практика – ние работим срещу държавата, като им разкриваме малоумието и им задаваме остри въпроси.

Румен Радев, докато обикаля страната на пиарен предизборен тур за овации с държавни пари, пък поздрави транспортния си министър и хората му за успехите им.

По-голям гьонсуратлък от това, здраве му кажи!

Само идиот може да поздрави нефелника си за такъв „успех“!

Повече от седмица си бъркаха в носа, докато медиите не гракнаха, повече от седмица тоя смешник транспортен министър го нЕма никакъв, докато днес не се появи и размаха пръст като джандар зелен чорап.

АФЕРА зададе още вчера острите си въпроси, на които отговор, разбира се – йок!

Истината е, че държавата в лицето на транспортния министър и правителство се опитла като пате в кълчища и след като и на кретените им стана ясно, че се осраха, излезе тоя измислен радев транспортник и взе да заплашва и да уволнява след дъжд качулка.

Саботажа, Радев, е в твойте нефелници и в теб, който безкритично им ръкопляскаш за всеки чутовен гаф!

Впрочем Константин Парчев го е казал най-ясно:

„Това дупе – служебника по транспорт такова самочувствие изкара, все едно отпушва Суецкия канал. И много наказва! Типично дупе! П.С. Отивам да запаля фара на Галата, че да не ми цъфне и тук.“

Afera.bg

«