Публикувано на 21.05.2022 / 16:08

РУСНАЦИТЕ БЛАГОДАРЯТ НА КОРНЕЛА & ПРОСТОТОКИРО ЗА ЗАЛОВЕНОТО БЪЛГАРСКО ОРЪЖИЕ, ДОШЛО В УКРАЙНА ОТ ВМЗ СОПОТ! ВИЖТЕ ЗА КАКВИ НАЦИСТИ ГО ИЗПРАЩА БЪЛГАРСКИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ! /СНИМКИ!/

Групировка „О“ продължава да нокаутира врага от Лиманския район на ДНР. По време на атаката срещу Лиман група специални части унищожи позиции на въоръжените сили на Украйна. Ето и – вражески трупове и трофеи.

Този път Западните страни доставиха за руската армия 122-мм боеприпаси чуждестранно производство за гаубица Д-30 и самоходна артилерийска установка 2С1 „Гвоздика“.

Боеприпасите са пристигнали в Украйна от българския град Сопот.

Благодарим ви, ние все още ги имаме такива на въоръжение.

====

 

 

 

Има ли нацизъм в Украйна?

Татуировките на псевдогерои, но всъщност садистични убийци от полка Азов, отговарят много точно на този въпрос.

По време на предаването на бойците от завода Азовстал в Мариупол руските военнослужещи откриха по телата портрети на Хитлер, свастики, руни и цитати от екстремистка литература.

RVvoenkor

Коментари 38 за
“РУСНАЦИТЕ БЛАГОДАРЯТ НА КОРНЕЛА & ПРОСТОТОКИРО ЗА ЗАЛОВЕНОТО БЪЛГАРСКО ОРЪЖИЕ, ДОШЛО В УКРАЙНА ОТ ВМЗ СОПОТ! ВИЖТЕ ЗА КАКВИ НАЦИСТИ ГО ИЗПРАЩА БЪЛГАРСКИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ! /СНИМКИ!/”

 1. Завод 11 е завод ВМЗ „Сопот“ в гр.Сопот….
  ДВФ – Казанлък (по-късно Завод № 19 и “Арсенал” (ДВФ означаваше държавна военна фабрика)
  ДВФ – Сопот (по-късно Завод № 11 и ВМЗ – Сопот),
  ДВФ – Карлово (по-късно Завод № 15 и Комбинат за трактори),
  ДВФ – София (по-късно завод № 12 и Завод “Средец”),
  ДВФ – Казанлък (по-късно Завод № 13 и обединение “Хидравлика и пневматика”)
  ДВФ – Ловеч (по-късно Завод № 14 и завод “Балкан”)
  аз пък работих доста години до 1989 год. в „ОМЗ“ – гр.София и ДСО „Оптикоелектрон“ – гр. Панагюрище .
  Имахме и други заводи… военни…
  През 1975 г. от ДСО “Металхим” се отделят заводите по специална електроника и се образува ДСО “Елетрон” към Министерството на отбраната, в което темповете на развитие още повече нарастват. Образува се Институт за специална електроника – “Електронпрогрес”, който става един от водещите институти по специализирана електроника сред другите страни от СИВ. В ДСО “Електрон” в периода до 1989 г. работят много успешно следните заводи по определени специализации: завод “Сигнал” – София, и радиозавод в Самоков по свързочна апаратура, радиоелектроника и друга специална електроника; завод за разионавигационна апаратура – Варна; завод за УКВ радиостанции – град Гоце Делчев; завод за ядрени прибори и дозиметри – Плевен; завод да инструменти и манометри – Кърджали; завод за батерии и електромери – Никопол; завод за инструменти и специално производство – Дупница; завод за радиоапаратура – град Сандански; завод за тренажори и апаратура – Шумен; завод “Мусала” – Самоков, за малки акумулатори; завод за елетромери – Драгоман; завод за електронни съоръжения – Твърдица; завод за радиоизотопна апаратура – Стара Загора и други.
  През годините преди 10.ХІ.1989 г. към Министерството на отбраната работят 15 завода и бази за ремонт, по-важни от които са: авиоремонтен завод в Пловдив и Граф Игнатиево; завод за ремонт на радиолокационна техника и други електронни прибори в Божурище; завод в Суходол; завод “Ивайло” в Велико Търново – за ремонт на артилерийски материални части и оптични прибори; завод в Добрич; завод в Търговище – за производство на скоростни кутии; завод в Костенец – снаряжителен, и лаборатории; заводи за производство на кораби и кораборемонт в Варна – Галата и трад Мичурин (дн. Царево); завод за дрехи – Калофер и други.
  Имахме и Комбината „Червена могила“ , Радомирско.
  Произвеждахме около 3200-3600 леки воеенни бронирани машини всяка година – БМП и МТЛБ „от-до“ – от капачките за дръжките на люковете им, през двигателите, веригите, броните, та чак до оръдията, картечниците и снарядите им .Даже и екипажите им си произвеждахме сами… (ако ме разбирате)
  Курвацелийоооо, Свининовааа, каква проституираща политпутка гнусна си изсрана ма!
  На мен ли ще ми свириш на микрофона ми с препуциум ма, врачанска шлюха гнусна!

 2. Четвъртък миналата седмица украинска шлюха прегази дете в центъра на Нови хан. Иска служебен адвокат и превод на украински. Няма гражданска, няма преглед, няма винетка, няма мярка за неотклонение. Докога?

 3. Не знам дали някой е забелязал, че на средния ред дясната снимка, татуировката на лакътя използва същата форма, която е използвана и за вратите на Народното събрание, които бяха махнати оня ден. Ей тука има тяхна снимка: https://afera.bg/wp-content/uploads/2022/05/PAR8.jpg Може да питате будистите в правителството защо нацистите са ходили в Тибет и какво са донесли от там, също защо ръководителя на тяхната секта от Дания е отишъл в Тибет и какво е донесъл от там. И да се надявате, че няма да ви излъжат. Сходството на тия две изображения с някои форми на тибетския будизъм и свастиката, използвана от нацистите, не е случайно. Аз познавам може би най-големия ненормалник от тая секта, обаче той не ми говори от години и с мен няма да общува. Но като познавам него и неколцина други от там, ми е ясно и останалите какви са. Ако решите може да се поинтересувате.

 4. Аз още си чакам благодарността от руснаците да пристигне с една Сатана в софия!

  1. Ако така продължава, наистина,
   по-добре бързо, чисто и безболезнено,
   отколкото бавно и мъчително унищожение
   благодарение на „родни“ предатели и крадци.

 5. Предлагам България да се закрие и да бъде създадена нова държава, наречена Нова Русбългария.
  Всеки българин да изяде по една шепа пепел, една шепа сол и по една парче кожа от укрj-нацист, а след това МВнР да поиска коридор през Молдова и Украйна за поход в столицата на Русия на грешните българи , които да поискат прошка от патриарх Кирил за това, че прадедите им са воювали два пъти против Матушка Русия, а сега изпращат на украинците оръжия.
  Нека походната колона отначало да отиде за групова виза при посланик Митрофанова, а след това да се поведе към Кремъл от старата импексовска мастия Курнела, радетелката за мир.

  1. Предимно циганите, лежали в затвора имаха татуировки. За да се различават от другите. Между другото, поради същата причина жигосваха и добитъка. Разликата е, че добитъка нямаше избор. А за да могат да водят добитъка където пожелаят, хората му пробиваха хрущяла, който е преграда между двете ноздри и слагаха халка, на която закачаха синджир или въже. Сега хората си слагат халки къде ли не. Но никой не ги тегли със синджир или въже. Те следват господарите си доброволно. Било то лидери, партии, профсъюзи…

   Нищо против татуираните с красиви рисунки. Всеки гледа да е по-интересен и модерен.

   1. Да е на млад човек, красива, малка и временна. Да се изрисуваш целия наистина е изродщина. Аз не бих си сложила никаква. Всеки си решава сам за себе си.

  2. Но не и нацистки символи. (Някога) това беше недопустимо в България.
   То е и сега недопустимо, но от родината на нацизма – Германия – изпращат нанкове на неонацистите,
   а ние – верните слуги – изпращаме снаряди.
   Със символи или без символи, фашизмът е жив, вкл. у нас.

 6. Донт би сиили,всичко започва СЕГА !
  Да сме наясно с тая работа !!!

  Българино,щом 8-10 години /а защо не и повече/не си се интересувал от разни татуси и изродщини,питал си си патката и жената,де, в топлото семейно ложе,сега няма как да не си изненадан от получателите на колетите /между другото платени от теб/…

  Венсеремос.

 7. Герои на Украйна от ДНР и ЛНР!!!
  Бъдете сигурни че след време ще Прибавят Втората част!!!

   1. Абе да попитам все пак. Има дата 04.06.2021г. Кой беше министър на икономиката тогава?

    1. “Харесвам триото Петков-Пеканов-Василев. Няма да ги чуете да се борят с комунизма, руските агенти или неолиберализма. Не нападат „мутри“, не разобличават „мафия“. Просто искат системата да проработи. От Ивайло Дичев.”
     Източник: DW, от дата 04.06.2021

  1. За избирателите си говори едно, а зад гърба им прави съвсем друго. И вълкът сит и агнето цяло.

 8. Покажете това на голям екран пред митингуващите в София в подкрепа на Украйна, докато скандират, че дано да погледнат!!!!!!

 9. А вижте тук как един Укрофашист дошъл от Украйна бие един Български плашипутарник и добре че беше жената до него да го отсрами . А другото е по важно околните зяпачи вместо да пребият укрофашиста стоят и гледат сеир . Е какво ще кажете бе господа другари .Видяхте ли че за нищо не ставаме .И ще ми говори тук един да не обиждаме ние Българите другите Българи дето не са нищо друго освен мърша .И господин Николай Марков иска със тези страхливи мърди революция да прави .Е няма да стане тази работа Няма . Свиреп екшън с украински бежанец в столицата, мрежата завря ВИДЕО
  „Ние ви плащаме, аз давам пари за тебе“ крещи нашенецът, след което украинецът побеснява и двамата се озововат на земята В социалната мрежа набира скорост видео, показващо бой между бежанец от Украйна и българин в малките часове на нощта срещу събота. Действието се развива на столичната улица „Раковска“, пред Министерство на финансите. Кадрите са публикувани във Фейсбук групата „Забелязано в София“.

  Не става ясно каква е причината за инцидента, но автомобилът е спрял насред улицата, докато двамата мъже са видимо разярени и си налитат един на друг. На страната на нашенеца помага и момиче с розово сако. Точно когато всичко е на път да приключи, българинът разбива шише в автомобила и ситуацията ескалира.

  „Ние ви плащаме, аз давам пари за тебе“ крещи сънародникът ни, след което украинецът побеснява и двамата се озовават на земята.

  „Ей това са украинците, виждате ли“, обяснява нашенецът на стоящите наоколо кибици след като се изправя. Чува се и глас „Айде спрете го да го пребием“. В крайна сметка украинецът потегля с мръсна газ, а огледалото на черния му мерцедес е счупено. https://blitz.bg/stolitsa/svirep-ekshn-s-ukrainski-bezhanets-v-stolitsata-mrezhata-zavrya-video_news887177.html

  1. Ти малоумен ли си да наричаш българите мърша бе? Не, не сме мърша.
   Това да ти е ясно! Ти за къв се бараш? Откъде на къде ще даваш категоризации? Ти българин ли си ,и къде се поставяш?

   1. БРАВО, колега Николай ! Призлява ми да чета , че ние българите сме овце, мърша, РАЯ и други гадости. И това го пишат уж българи. Срамно и позорно е да наричаш сънародниците си рая, сякаш си рязан чалмалия от времето на турското робство. Някои хора загубиха мяра, а отделен е въпросът кои са те, че си позволяват да се отнасят презрително към нас- българите. И с какво право се държат като нещо специално, което има право да оскърбява националното ни достойнство. Ако се срамуват от нас да заминават на майната си.

  2. А нета дава „грешка 500“, видеото не се харесва на някой!

 10. Цитат от публикация на интернет медия:
  …..“Пространството пред посолството на Руската федерация ще носи името „Героите на Украйна“. Предложението на общинските съветници от ГЕРБ-СДС беше прието с 32 гласа „ЗА“ и 16 „против“…..

  Сигурно ми от болестта, ама вече мнооого се обърках……..
  Някой може ли да ми обясни официално ЕС и Р България в т.ч. против нацизма ли е или за … ?

 11. Нарастващата инфлация поради енергийната зависимост от Русия: посочени са най-засегнатите страни в ЕС Една трета от страните-членки на ЕС са изпитали силна инфлация, като най-силно са засегнати Балтийските страни и Източна Европа, според Financial Times.

  Според вестника ключовият, но не и единственият фактор, определящ как се повишиха потребителските цени след началото на руската военна операция в Украйна, санкциите и рязкото увеличение на цените на изкопаемите горива, е степента на енергийната зависимост на страната от Русия.

  „Докато икономическият растеж и пазарите на труда се възстановяват от кризата с коронавируса и цените на енергията скочат до небето, европейската инфлация удря нови рекорди“, каза икономистът на UBS Анна Титарева, цитирана от вестника.

  Според инфографиката, предоставена от FT, сред членовете на ЕС най-силно нарастване на инфлацията се наблюдава в Естония, където потребителските цени са се повишили с 19% за една година.

  ×
  Други водещи страни по този показател включват:

  Литва – 16,8%;
  България – 14,4%;
  Чехия – 14,2%;
  Румъния – 13,8%;
  Латвия – 13%;
  Полша – 12,4%;
  Словакия – 11,7%.

  Турция, която има статут на кандидат за членство в ЕС от 1999 г., има най-висока инфлация от 70%. Сривът на обменния курс на лирата и последиците от военните действия в Украйна доведоха до повишаване на цените, пише FT.

  Вестникът съобщава, позовавайки се на данни на Евростат за 2020 г., че доскоро почти целият внос на енергия за Литва е идвал от Русия, в Словакия и Гърция делът на Русия в доставките е бил почти 50%. През април Вилнюс беше първият в Европейския съюз, който отказа руски газ, а на 22 май страната възнамерява да спре вноса на електроенергия от Русия.

  През 2021 г. енергийните продукти представляват повече от половината от общия ръст на инфлацията в еврозоната до рекордните 7,4%, според Евростат.

  Вижте още: Цените на зърното се покачват рязко в света заради необичайни жеги в Индия

  Источник: https://rusvesna.su/news/1653114755

 12. Даа днес нацистите и фашистите от Българската редакция на Дойче Веле се застъпиха за същите тези нацисти фашисти ,щото види те ли те бил защитени от женевската конвенция .Само че аз им написах едно писъмце че не Русия а техните деди сътвориха две световни войни които загубиха най катастрофално .И не Путин е военнопрестъпник а всички американски президенти от Корейската война насам .Избили над сто милиона жени ,деца и възрастни хора във Корея , Виетнам , Либия , Ирак , Югославия , Сирия и още невинни хора във над 140 държави по света . Та англосаксонската демокрация се оказа зле прикрита форма на нацизма и фашизма ,със който останалото човечество трябва да се бори със зъби и нокти ,до неговото изкореняване напълно и завинаги .

 13. Не се учудвам на ръководството на Украйна, че е има „Герои на Украйна“, като нацистите Степан Бендер и Роман Шухевич избили хиляди поляци и евреи. Сега ще провъзгласят за „Герои“ и днешните „Азовци“. Учудвам се на част от българите, които явно не мислят със собствения ум, за да разберат кой разпали войната между Русия и Украйна, кой плаща милиардите долари и тежко оръжие за да се избиват двете държави. Кой певече от 50 години е с над 120 локални войни по света и все му е малко- САЩ, а сега и Великобритания искат ЕВропа да им е подчинена и да я накарат да воюва срещу Русия. Колкото повече Натовски бази, около Русия, толкова повече зависими държави, включително и България ще са под господството на САЩ. Да ни е честито.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>