« Върни се назад Публикувано на 13.08.2023 / 9:08

РУСКОТО ПРЕВЪЗХОДСТВО НА ФРОНТА Е ТОТАЛНО. ЗАБЛУДЕНИТЕ ДА СЕ ПОДГОТВЯТ, ПРЕДСТОИ ИМ ТЕЖЪК СБЛЪСЪК С РЕАЛНОСТТА

CNN: „Одна из самых больших трагедий Украины заключается в том, что она не может сама решать свою судьбу. Киев зависит от огромных поставок американских и западных вооружений. К тому же на Украину оказывается огромное давление со стороны США, для которых неудача контрнаступления и зимняя пауза будут иметь особые последствия. Поэтому исход конфликта будет зависеть не от Киева, а лишь от внешних факторов, в том числе от политических сил в США, России и Европе“.

….

До края на август положението в Украйна ще бъде закрепено както е в момента, докато зад кулисите текат бурни дебати при глобалистите как да се излезе от пълното поражение там за Запада. Виждате, качих материал на CNN, които вече открито говорят за това, че Украйна загуби и трябва да се върви към преговори.

Положението в Колективния Запад е много сложно. Има противоборство между САЩ и Англия, а ЕС е абсолютно игнориран в геополитическо отношение. Вече почти 2 дни не спират обстрелите на Кримския мост, операция на ВСУ, която почти открито се ръководи от британските служби. Единственото, което остава на Украйна в момента, е тероризмът и по-специално последни опити да прекъснат Кримския мост.

Имам информация, че англичаните, въпреки тоталното военно поражение на терен, продължават да се надяват, че ще успеят да превземат Крим чрез Украйна. Това продължава да е в графата „тежко психическо разстройство“, но те си знаят. Защо до края на август? Защото се чака срещата на БРИКС 22 – 24 август в ЮАР. Която среща ще бъде поредната тази година историческа като обрат на световната хегемония сбирка.

Има едно нещо, което досега наблюдавах без да споменавам. Русия има пълен контрол върху всички зони на фронта в Донбас, всеки ден се движат напред-назад само, защото се управлява тактиката на изтощение на Украйна, нейният човешки ресурс и унищожение на западните оръжия, които и се доставят. В ръководството на Русия обаче има намерение за преминаване в пълно мащабно настъпление. Което в радикалните си варианти включва и превземане на Киев. И американците са напълно наясно, поне тези, които имат глави и ги използват по предназначение, че това е абсолютно реално бъдеще.

Руското настъпление в източна Украйна ще зависи от всичко, което ще се случи на международната сцена в следващите 2 седмици. Включително в Западна Африка. Но руското превъзходство на фронта е тотално, нека никой не се заблуждава.

Тактично искам да помогна на заблудените да се подготвят, защото това, което те вече година и половина си представяха, водени за носовете от напълно лъжливите медии, няма и никога не е имало общо с действителността. Престои им тежък сблъсък с реалността.

Анастасия Гешева

«