« Върни се назад Публикувано на 21.04.2022 / 13:10

РУСИЯ НЕ Е САМО В РУСИЯ, ГОСПОДА ЦИВИЛИЗОВАНИ МАЛОУМНИЦИ! БОГ РЕШАВА ТЕЗИ НЕЩА, НЕ ВИЕ – ИЗГУБЕНИ ГРЕХОВНИ ТВАРИ. СЪДБАТА НА ПРЕДАТЕЛ!

Така наречения „цивилизован цвят“ получи много телеграми, че върви по грешен път. Само за последните 50 години тези съобщения под различна форма са над 20. Резултатът е пълното им неглижиране, високомерие и аристокритична арогантност. Циничен свят.

Ако същият този „цивилизован свят“ към който и ние по някакъв начин принадлежим, не достигна до това да заплаши по практичен, директен и безскрупулен начин Русия, може би щеше да му се размине или поне да отложи за малко края си. Сега той е поставен пред изпитанието да приключи или да продължи жалкото си съществуване. Все още милиони хора не разбират това, но те нямат значение. Имат значение само играчите на шахматната дъска, а те не са никак малко и е добре, че там има и българи. Все още има.

Разбирам емоционалните хора, които разчитат само на собствената си мозъчна еуфория. Те ще загинат първи и вероятно без да го разберат. Светът е много малък вече за всички човешки същества върху него. Въпросът е да си изясним кой точно е „цивилизования свят“, защото нашата европейска цивилизация достигна до „християнската ценност“ хора да се женят за животни и какво ли още не. Вероятно, за да създават здраво европейско поколение, което вече е излишно за света. Непотребно за природата поколение.

Русия не е само в Русия, господа цивилизовани малоумници!

Тя е навсякъде по света и трябва да се внимава с нея. Изправи ли се да воюва веднъж, тя няма да спре. Не защото иска да убива и да владее чужди земи и народи, а защото Небесния Ерусалим се управлява по небесни закони. Поднебесните са за всички останали. И не земното богатство е ценно /злато и пари/, а небесното /недостижимото/. Духът управлява, не тялото и това не се осъзнава от „цивилизования свят“. Той е обсебен от себе си!

Знаете ли каква е ролята на кълвачите в гората, празноглавци? Те са природните лечители, лекари, също като руснаците в друго измерение! Бог решава тези неща, не вие – изгубени греховни твари! Вие не решавате нищо, защото не съществувате в духа. Няма ви.

Така е устоил този свят Твореца и такъв ще бъде до свършека…

Изслушайте това кратко видео, за да знаете как звучи в действителност един национален предател – племенен вожд на други национални предатели. Тези биологични видове имат един бог и той е парите!

Натъпквате търбусите им с пари и те ще продадат майка, баща и Родина, на който плаща и ще скрият предателството си зад фалшиви добри намерения.

Знаете как трябва да се постъпва с предателите, особено по нашите ширини и с нашите нрави, няма смисъл да си говорим за това.  Само да припомня, че предателите никой не ги обича – нито чуждите, които ги ползват нито своите, които предават. Съдба на предател!

Николай Марков

«